Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.661
Cevap
73
Favori
197.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 510 TL taahhüt kaç yıl için ? Eğer 18 ay ise Çok Süper değil ama 24 ay için ise güzel fiyat.

Ayrıca şu anda Tekliflerini kabul etseniz bile 80 gün taahhüt sonuna kadar eski Fiyattan Fatura gelmeli -yani yeni taahhüt hemen başlar ise 390 TL'lık hakkınız yanmış olur...Ona dikkat edin...Özellikle sorun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Daha ucuza veren firma varsa taşıyabilirsiniz de. Pek farklı fiyat teklifi yapmıyorlar.

Benim 10 gün sonra bitiyor. Arayıp soran olmayınca kendim aradım. Bana aynı tarifeyi 629'a veriyorlar. İstemiyorum dedim kapattım bakalım ne olacak

• Telekom altyapısından Vodafone kullanıyorum 2022 yılından beri devam kampanları ile devam ediyordum. 253tl faturam varken 589tl öneriyordu uygulamada. Birkaç kez görüştüm fakat teklif değişmedi. Bugün şikayet var a yazdım ve bir saat sonra 05425420000 numaradan dönüş yapıldı. Bir yıllık taahhüt için aylık 258tl önerdiler ben de şaşırdım ve hemen kabul ettim. Şansınızı bi deneyin. Taahhüt bitimine 15 günüm vardı. Edit: Hız 100mbps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dezenfekte39 -- 3 Eylül 2025; 13:48:51 >
  • 258 TL 12 ay taahhütlü. 🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kelebekxax K kullanıcısına yanıt
    Şikayet varda yapay zeka kendisi yazdı ben sorulara cevap verdim sadece. Taahhütten sonra yüksek fiyat ve uygun teklif talebi içerikli bir yazıydı. Ekstradan herhangi özel bir şey yazmadım olayı anlattım sadece.

Vodafone Net fiber internet hizmeti kullanıcısıyım. Taahhüt sürem bittikten sonra tarafıma fahiş zamlı bir fatura çıkarıldı. Müşteri numaram: ........... Bu durumdan dolayı Vodafone Net müşteri hizmetlerini aradım ancak bana sunulan yeni taahhütlü ücret de yine oldukça yüksek bir rakam oldu. Sadece fatura ve taahhütle ilgili bir problemim var, herhangi bir teknik sorun yaşamıyorum. Hizmet adresim ...il/....ilçe’dedir.

Daha düşük bir ücretle yeni bir taahhüt yapmak istiyorum. Konuyla ilgili makul bir çözüm ve uygun bir teklif bekliyorum.

İki boşluğu doldurup gönderin sizde benim mesaj buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dezenfekte39 -- 3 Eylül 2025; 17:37:57 >
  • dezenfekte39 kullanıcısına yanıt
    Benzer şekilde taahhüt bitimine 10 gün kaldığı için başvuru yaptım. Bugün 50 megabit 336 tl, 100 megabit 386 tl olarak sunuldu. 50 megabiti kabul ettim. Mevcutta da 50 megabit kullaniyordum.

Orijinalden alıntı: dezenfekte39

Taahhüt Sonrası Yüksek Fatura Ve Uygun Teklif Beklentisi

Vodafone Net fiber internet hizmeti kullanıcısıyım. Taahhüt sürem bittikten sonra tarafıma fahiş zamlı bir fatura çıkarıldı. Müşteri numaram: ........... Bu durumdan dolayı Vodafone Net müşteri hizmetlerini aradım ancak bana sunulan yeni taahhütlü ücret de yine oldukça yüksek bir rakam oldu. Sadece fatura ve taahhütle ilgili bir problemim var, herhangi bir teknik sorun yaşamıyorum. Hizmet adresim ...il/....ilçe’dedir.

Daha düşük bir ücretle yeni bir taahhüt yapmak istiyorum. Konuyla ilgili makul bir çözüm ve uygun bir teklif bekliyorum.

İki boşluğu doldurup gönderin sizde benim mesaj buydu.

Yazdığınızı birebir uyguladım. Aradılar. Eski 203 tl ödediğim 100 mbg pakete 540 tl olur dediler. normalde 589 yazıyordu uygulamada. Arkadaşlarım 280 e felan yenilemişler dedim ama malesef başka yok dedi bende kabul etmedim.

• mor1989 kullanıcısına yanıt
    Vallaha bende şaşırdım böyle bi teklif gelince benim şansıma öyle denk geldi herhalde

Oturduğum binada süper online fiber var Ama bağlamıyor lar..

Binada daire 15 e kadar fiber verebiliyoruz diyor vodafone ama superonline kullanıyorum şuanda ben daire 36 dayım nasıl olabilir bu? Kablolar altyapılar zaten hazır halde. İki firma da birbirine suç attı bir türlü vodafone fiber başvurusu yapamadım

Vodafone superonline altyapısını kullanırken kendi mi çekiyor kabloyu? Gpon ve modem takıp gidecekler kablolar zaten superonline tarafından hazırdı

bana gore dez avantaji 2.5 ay daha surem vardi o yandı. telefondada hangisi iyi hangisi kotu idrak edemedim kabul ettim gectim.

not. su andaki faturam 390 tl idi

Bir aydır fiber 100 e geçtim ama hız sorununu çözemediler. Özür için bir aylık faturamı sildiler. Ama tat vermiyor. 🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

• 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.