Şimdi Ara

Vodafone Net Cayma Bedeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone Net abonesi olarak 24 aylık taahhütlü aboneliğimin 22. ayında başka bir aboneliği geçerek feshettim. Vodafone Net bana 666 TL cayma bedeli çıkardı. Fakat benim bunu şuan ödemem imkansız olduğu için ve çıkarılan bu cayma bedelinin haksız bir bedel olduğu için bunu ilgili kurumlara şikayet etmek istiyorum. Bu konuda daha önce herhangi bir deneyimi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bu cayma bedeli yerine kalan 2 ayın faturasını ödemek daha adaletli bir durum teşkil etmez mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Hocam benim deneyeyim yok ama o parayı ödersiniz gibime geliyor.Neden başka bir aboneliğe geçtiniz iki ay daha dursaydınız keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gooerge2 G kullanıcısına yanıt
    İki ay kaldığını geçtikten sonra öğrendim bu konu hakkında tüketici hakem heyetine başvuranlar olmuş sanırım. İnternetten yaptığım araştırmalarda Tüketici Koruma Kanunun 52. Maddesinin 4. Fırkasında;

    "Tüketici belirsiz süreli veya süresi 1 yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir" ifadesinden anladığım 24 aylık aboneliklerin kanuna aykırı olduğu. Diğer yandan BTK'da tam emin olmamakla birlikte duyduklarımdan, bu durumlarda son iki ayını almadı gerekiyormuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi şirkete geçiş yaptınız hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.