Şimdi Ara

Vodafone Nano Sim kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bayiye gidiyorum nano ne zaman gelicek diyorum bilmiyoruz müşteri hizmetlerini arayın diyorlar. Hizmetleri arıyorum bayilere sorun diyorlar. Diyorumki avea turkcell getiriyrmuş siz nerdesiniz diyorum, bayiler micro sim kart yapıyor diyor. Hanımefendi nano diyorum nano n-a-n-o diyorum bilmiyoruz herhangi bir çalışma yok bayiler yapaar ama diyor. gelde çıldırma

• ne yapacaksin su dakikada nano' yu, nano sim kullanabilecek Telefonunmu var? Aceleye gerek yok, merak etme onlarda en az senin kadar duyarlidirlar ve zamani geldiginde sikinti cekmezsin, merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

ne yapacaksin su dakikada nano' yu, nano sim kullanabilecek Telefonunmu var? Aceleye gerek yok, merak etme onlarda en az senin kadar duyarlidirlar ve zamani geldiginde sikinti cekmezsin, merak etme

Hocam öylede, haftaya iphone 5 getirecek arkadaşlar, ikinci el kısmından sipariş verdik. Adamlar hala bayiye git diyor
  • Bu acele niye, nereye yetişmeye çalışıyoruz hiç anlamıyorum. Madem nano sim kart kullanacak telefonunuz var o zaman youtube'da nasıl yapıldığı ile alakalı video'lar mevcut. Çok basit bir kaç kesme ve zımparalama işlemi ile halledip kullanabilirsiniz.

Türkiye'ye bu sim kartların gelip her yerde bulunması en az 1-2 ayı bulacaktır. Biraz daha sabredin.
  • Bir dönem mirkelam vardı koşa koşa şarkı söylerdi
    Aklıma o geldi birden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiki bir şeyi duymuşsun !!!
    daha piyasaya dün çıkmış ön siparişte teslimatı yapılmamış telefona kart arıyorsun birde geçmişsin buraya çok şey biliyor gibi artist artist yok bilmiyorlar felan diye konuşuyorsun. sene hele bir telefonu al öncede vodafone sana nano sim kart getirir hiç meraklanma !

avea turkcell bayilerine git bakayım hangisinin elinde nano simkart mevcutmuş şuanda bul bir tanede göreyim...

ordan burdan duyuyorsunuz sonra yok o yapıyormuş yok bu getirtiyormuş aslı olmayan şeylerle kendinizi savunuyorsunuz birde. şuan hiç bir operatörde yok nano simkart ve avea dağıtıma başlayacağını açıkladı şuan hemen alınabilir bir durumda olduğunu söylemedi
  • Vodafonuj bir sucu yok. Satisini yapmadigi ve ulkede satisa sunulmayan bir cihaza destek vermek zorunda degiller. Ki daha Amerikada bile satisa cikmadi. Buranin Turkiye oldugunu unutuyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.5G uyumlu sim kart talebi
    9 yıl önce açıldı
    Samsung Tablet sim kart
    2 yıl önce açıldı
    Vodafone e-sim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tepkiler bence yersiz. Sonuçta bu cihaz 2-3 gün sonra kullanıcılar ile buluşuyor. Adam belki yurtdışından sipariş verdi, belki ayın 21'inde kullanmaya başlayacak. Tamam Türkiye'de satışa çıkmasına daha var ama müşteriyi mağdur etmemek adına operatörlerin daha özverili çalışmaları gerektiğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Bu acele niye, nereye yetişmeye çalışıyoruz hiç anlamıyorum. Madem nano sim kart kullanacak telefonunuz var o zaman youtube'da nasıl yapıldığı ile alakalı video'lar mevcut. Çok basit bir kaç kesme ve zımparalama işlemi ile halledip kullanabilirsiniz.

Türkiye'ye bu sim kartların gelip her yerde bulunması en az 1-2 ayı bulacaktır. Biraz daha sabredin.

Ne demek bu acele niye?

Telefonlar haftaya gelmeye basliyor ve kullanamayacagiz.

Dogru duzgun bir haberleri bile yok nanonun ne oldugunu bilmiyorlar bizde bir laf soylemeyelim he?

Oldu tabi.

• Jeak

Micro sim kart kullanan iphone4 çıktığı zaman aynı durumu ben yaşadım ve hangi operatörü aradıysam aldığım cevap micro sim kart nedir oldu. Ben de oturup elimdeki sim kartı keserek micro sim karta dönüştürüp kullanmaya başladım.

Bizim ülkemizdeki operatörler diğer ülkeler gibi bu konuları önemseyip kullanıcıya anında cevap verecek düzeyde değiller. Bir tek avea bu konuyla ilgili ciddi çalışma içerisinde o kadar.

Ayrıca resmi olarak satışına başlanmamış bir üründen söz ediyoruz. Ben de diyorum ki bu kadar acele etmek şu an için gereksiz. Madem bu kadar acelemiz var elimizdeki sim kartı kendimiz nano sim karta dönüştürüp kullanır sim kartlar geldiği zamanda değişiklik yoluna gidebiliriz.

edit:düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 19 Eylül 2012; 11:35:52 >
  • @Beyazbüyü

Halihazırdaki sim kartları kendimizin nano sime çevirebilmesi mümkün değil. Makasla, aletle kesip biçerek olmuyor.
  • Blackeagle

Bu adreste nasıl yapıldığı gösteriliyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=6wYuqgbShyo

Daha önce bir çok kez normal sim kartı kesip micro'ya çevirdim. Hatta gevey belası yüzünden zımparalama olayına bile girişerek 3 tane sim kartı hem micro boyuta hem de geve'le çalışabilecek uygunluğa getirdim. Bu işlemler o kadar zor değil, az çok bilgi sahibi olan herkes yapabilir diye düşünüyorum.

Sim kartın asıl işlem gören kısmına zarar vermediğiniz sürece nano sim kart boyutunda bir sim kart elde etmek mümkün görünüyor.
     Vodafone Nano Sim kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 19 Eylül 2012; 11:41:59 >

• Microsimin ilk çıktığı zamanlar normal simi microya ben de çevirmiştim. Onda sıkıntı yoktu. Fakat normal sim veya microsim kullananların kendi imkanlarıyla Nanoya çevirebilmesinin zor olduğunu birçok haber kaynağı doğruladı. Video'daki anlatım ne kadar geçerlidir bilmiyorum ama şahsen ben yine de microya çevirmek kadar basit olmayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 19 Eylül 2012; 11:56:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Microsimin ilk çıktığı zamanlar normal simi microya ben de çevirmiştim. Onda sıkıntı yoktu. Fakat normal sim veya microsim kullananların kendi imkanlarıyla Nanoya çevirebilmesinin zor olduğunu birçok haber kaynağı doğruladı. Video'daki anlatım ne kadar geçerlidir bilmiyorum ama şahsen ben yine de microya çevirmek kadar basit olmayacağını düşünüyorum.

Katiliyorum, bir cok kisi konu acacak burada "simkartim telef oldu" diye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.