Arkadaşlar bilen varsa paylaşabilir mi acaba? Sanırım bu ayarları yaptıktan sonra girebiliyoruz. Kayıt falan oldum mesajla; müşteri hizmetlerini arayın diyor. Bir de verdiği mtv izlemek için olan adreste de "Bu sayfaya giriş yetkiniz bulunmamaktadır." yazıyor. Bu yüzden manuel ayarlamak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Sendromkaan Arkadaşlar bilen varsa paylaşabilir mi acaba? Sanırım bu ayarları yaptıktan sonra girebiliyoruz. Kayıt falan oldum mesajla; müşteri hizmetlerini arayın diyor. Bir de verdiği mtv izlemek için olan adreste de "Bu sayfaya giriş yetkiniz bulunmamaktadır." yazıyor. Bu yüzden manuel ayarlamak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
telefon marka ve modelin nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
quote:
Orijinalden alıntı: Sendromkaan Arkadaşlar bilen varsa paylaşabilir mi acaba? Sanırım bu ayarları yaptıktan sonra girebiliyoruz. Kayıt falan oldum mesajla; müşteri hizmetlerini arayın diyor. Bir de verdiği mtv izlemek için olan adreste de "Bu sayfaya giriş yetkiniz bulunmamaktadır." yazıyor. Bu yüzden manuel ayarlamak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.