Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e_capkan

teşekkür ederim.peki tv programını nasıl indirebilirm telefonum k610i?
    vodafondan mesaj geldi isteğiniz alınmıştır isteğiniz sonuçlandığında bilgilendirileceksiz diye.

tv programında şu an bir sorun var genel olarak
    normalde MTV UYGULAMA yazıp 3636ya gönderildiğinde iniyor.

abone olduğunuza dair mesaj geldikten sonra
    şimdilik vodafone live'a bağlanarak mobil tv'yi izleyebilirisiniz.
  • @çok geç

İzlenmiyor kardeşim.. Yani ben izleyemiyorum.. İyice gıcık olmaya başladım bu konuda da.. Bana servis ayarları gelecek diye mesaj geldi.. Yalnız öyle bir ayar gelmedi.. Ama link gönderildi.. O linkten girdiğimde kanalları görebiliyorum.. Tıklıyorum video player ıma yönlendiriyor.. Buraya kadar her şey normal.. Ama tv açılmıyor.. Bazı arkadaşlar real player ayarlarından bahsetmiş.. Ama bende real player yok.. Sıradan telefonun video playerı.. Onda da öyle ayar yeri yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

@çok geç

İzlenmiyor kardeşim.. Yani ben izleyemiyorum.. İyice gıcık olmaya başladım bu konuda da.. Bana servis ayarları gelecek diye mesaj geldi.. Yalnız öyle bir ayar gelmedi.. Ama link gönderildi.. O linkten girdiğimde kanalları görebiliyorum.. Tıklıyorum video player ıma yönlendiriyor.. Buraya kadar her şey normal.. Ama tv açılmıyor.. Bazı arkadaşlar real player ayarlarından bahsetmiş.. Ama bende real player yok.. Sıradan telefonun video playerı.. Onda da öyle ayar yeri yok..

my vodafone'dan mobil tv ayarlarını alabilirsin.
    ancak sendeki player'a o ayarı nasıl adapte edeceksin bilemiyorum.
    nokia ise telefonun bir yerden real player bulup yükle istersen.
    çünkü real player ayarlarında erişim nokjtasını vodafone mobil tv seçtikten sonra sorunsuz olarak izleniyor.
    2 gündür sorunsuz izliyorum.ücretsiz ve tüm kanallar açık

• Real player arayayım o zaman yaa.. Ama hocam vodafone a da giriş yapılamıyor ki.. Her tarafı sinir bozucu yani..
  • hala gelmedi mesaj çok uzun sürüyor mu?
  • quote:

Real player arayayım o zaman yaa.. Ama hocam vodafone a da giriş yapılamıyor ki.. Her tarafı sinir bozucu yani..

ben sorunsuz girdim az önce.

-----------------------------------------------------------------------------

@e_capkan

onay mesajı en geç 12 saat içerisinde gönderiliyor.
  • Arkadaşlar 6500 Slide var bende desteklemiyormu acaba cihazlar arasında var fakat denedim desteklemiyor diyor ? ne yapabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Arkadaşlar 6500 Slide var bende desteklemiyormu acaba cihazlar arasında var fakat denedim desteklemiyor diyor ? ne yapabiliriz ?

uygulama indrimeden yukarıda da anlattığım gibi
    mtv aboneliğini açtırın.
    telefonda real playerda mobil tv erişim noktasını seçin.
    vodafone live'a bağlanın.mobil tv bölümünden istediğiniz kanala ıklayıp seyredin.
  • Bu modelde real player yok işte onu nasıl yapacağız ?
    quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

quote:

Arkadaşlar 6500 Slide var bende desteklemiyormu acaba cihazlar arasında var fakat denedim desteklemiyor diyor ? ne yapabiliriz ?

uygulama indrimeden yukarıda da anlattığım gibi
    mtv aboneliğini açtırın.
    telefonda real playerda mobil tv erişim noktasını seçin.
    vodafone live'a bağlanın.mobil tv bölümünden istediğiniz kanala ıklayıp seyredin.
  • quote:

Gel kardeşim.. Dert ortağıyız.. Aynı tel bendeki de..

@çok geç

Malum bizim tel java.. Bu real player sadece symbian da çalışan bir program mı? Bilgin var mı ?
  • Olmazsa yarın bir müşteri hizmetlerini arayayım bakalım ne diyecekler ?
    quote:

quote:

Gel kardeşim.. Dert ortağıyız.. Aynı tel bendeki de..

@çok geç

Malum bizim tel java.. Bu real player sadece symbian da çalışan bir program mı? Bilgin var mı ?
  • @korner12

Ben geçen gün aradım.. Başından savıyor bir şey demiyor.. Bir kaç gün sonra tekrar deneyin diyor.. Ama izleyen arkadaşlar olduğuna göre sorun sistemsel değil..
  • Hayır mobil tv nin adresini alsak direk bağlanmayı deneriz ama bu seferde normal tarife üzerinden kullanmış olur fazla para öderiz gibi geliyor bana...
  • Hocam ben sana adresini vereyim..

http://live.vodafone.com/mtv
  • Bu adresten girdiğimde de zaten üye ol diye yer geliyor ama sonra seçince desteklemiyor diyor...
    quote:

Hocam ben sana adresini vereyim..

http://live.vodafone.com/mtv
  • Hocam sen MTV AC diye gönderdiğinde desteklenemiyor diye mi cevap geliyor ?
  • Evet sana ne diye geliyor ?
    quote:

Hocam sen MTV AC diye gönderdiğinde desteklenemiyor diye mi cevap geliyor ?
  • Hocam o zaman beklemekten başka çaren yok.. Bana da dün sabah desteklenemiyor diyordur ilk başlarda.. Defalarca mesaj attım belli aralıklarla.. Ondan sonra kayıt mesajı geldi.. Sistem tam oturmamış daha o zaman..
  • bendede üye ol diyor alt tarafdada kanala reismleri var ama link filen yok
  • Evet beklemek en iyisi... Sistem bir otursun bakalım ne olacak...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.