güzel bir servis ama telefonun şarjı çabuk bitiyor ve telefon 3g ile bağlandığından yanıyor resmen
şarjda izle
şarjda izliyecek durumda olsam evde veya işte tv yi açar izlerim. Otobüste veya yolda gerek duyuyorum bu uygulamaya..
Şarjda kullanılabilecek diğer ortamlar, bir kafeteryada şarjım az diye rica edip prize takabilmek, gerçi orada da televizyon var ama gerektiğini varsayalım... Diğeri ise araç şarjına takmak, hareket halinde nasıl izlenir bilemiyorum, deneyen var mı?
Ben Mobil TV satın almaktan vazgeçtim, çünkü böyle pil yetmezliğiyle boşu boşuna satın almış olacağım.
Htc desire için uğraşıyorum ama olmuyor Kafayı yedirtti ya
quote:
Orijinalden alıntı: okndmr34
Htc desire için uğraşıyorum ama olmuyor Kafayı yedirtti ya
ANDROID OS
Vodafone Live! Ayarları
1."Erişim Noktası Adları" bulun * Ayarlar'a basın. * Kablosuz özelliği ve ağlar'a basın. * Mobil şebekeler'e basın. * Erişim Noktası Adları'na basın.
2.Yeni veri bağlantısı oluşturun * Menü tuşu'na basın. * Yeni APN'ye basın.
3.Veri bağlantısı ismini girin * Ad'a basın. * Vodafone live GPRS girin, ve TAMAM'a basın.
4.Erişim noktası adı vflive küçük harflerle yazılmak zorundadır. Erişim noktası ismi girin * APN'ye basın. * vflive girin ve TAMAM'a basın.
11.Saklayın ve veri bağlantısını aktifleştirin * Menü tuşu'na basın. * Kaydet'e basın. * Biraz önce ayarladığınız veri bağlantısı (Vodafone live GPRS'nin) sağındaki alana basın, böylelikle alan vurgulanacaktır.
Vodafone Mobil TV Ayarı
1."Erişim Noktası Adları" bulun * Ayarlar'a basın. * Kablosuz kontrolleri'ne basın. * Mobil şebekeler'e basın. * Erişim Noktası Adları'na basın.
2.Mevcut veri bağlantısını düzeltin ya da yeni oluşturun
* Yeni bir veri bağlantısı oluşturmak için: * Menü tuşu'na basın. * Yeni APN'ye basın. * Mevcut bir veri bağlantısını düzeltmek için: * İstediğiniz veri bağlantısına basın.
3.Veri bağlantısı ismini girin
* Ad'a basın. * Vodafone Mobil TV GPRS girin, ve TAMAM'a basın.
4.Erişim noktası ismi girin
* APN'ye basın. * vflive girin ve TAMAM'a basın.
5.Kullanıcı ismi girin
* Kullanıcı adı'na basın. * vodafone girin ve TAMAM'a basın.
6.Şifreyi girin
* Parola'ya basın. * vodafone girin ve TAMAM'a basın.
7.Erişim noktası türünü girin
* APN tipi'ne basın. * default girin ve TAMAM'a basın.
8.Saklayın ve veri bağlantısını aktifleştirin
* Menü tuşu'na basın. * Kaydet'e basın. * Biraz önce ayarladığınız veri bağlantısı (Vodafone Mobil TV GPRS'nin) sağındaki alana basın, böylelikle alan vurgulanacaktır.
Uygulama gelmiyor hocam apk şeklinde varsa pm atarmısın ?
quote:
Orijinalden alıntı: okndmr34 Uygulama gelmiyor hocam apk şeklinde varsa pm atarmısın ?
Mobil TV için apk yok
vodafone live! dan kanallara girip direk açıyor linkten....
TV UYGULAMA yazıp 3636'ya mesaj attığımızda geliyormuşda desteklemiyor diyor ben anlamadım nasıl iş.Net sitesinden bakıyorum var ama göndermiyor
quote:
Orijinalden alıntı: kimsesiz70
quote:
Orijinalden alıntı: gs75
coreplayerdan deneyecegim ama live ayarını nerede secmen lazım arkdaslar.
live ayarı seçmeyeceksiniz Vodafone Mobil TV'yi seçeceksiniz.Yukarıda verdiğim kanalların listesinden hariç başka kanallar da var.Normalinde uzantısı mpeg4.3gp(176*144 Bit hızı 46 kbps)Biz uzantısını h264.3gp yapıyoruz(320*240 bit hızı 54 kbps) Yani bu yolla HD görüntü ile izleyebiliyoruz.İşte diğer kanalların linki
NOT: Bu linkleri herhangi bir klasöre keydedin.Real Player bunları açıyor.Şunu söyleyeyim Coreplayerda görüntü çok akıcı değil.Real playerda izlerseniz daha net ve akıcıdır.Bilginize
Mobil TV'ye üye olmayı düşünüyorum görüntü kalitesi nasıl şu anda. H264 yayınlar hâlâ çalışıyor mu?
Arkadaslar bende galaxy tab p1000 7inc olani var mobil tv uyelik aldim. Ama uygulamayi indirmek istedigimde telefonunuz uygulamayi desteklemiyor die bi mesaj aliyorum. Ne yapmaliyim.
Galaxy S2 de mobil tv seyrediliyor...
Kullanan arkadaşlar eskiden olduğu gibi mobiltv açıldığında mevcut internet paketten kota düşümü oluyor mu ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme