Şimdi Ara

Vodafone micro SIM Kart Değişikliği ve Sinyal kalitesi düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • askerlik arasından sonra döndüğümde bir 4s aldım. gitmeden önce 4ü hediye etmemden ötürü. ip 4 e geçerken verdikleri 64kb lik micro simle idare ediyordum. çok fazla sorun yaşamaya başladım özellikle 2G-3G arasında gidip gelme ve devamlı hat düşmesinden ötürü. daha önceleri de böyle bir problem olmuştu sim kart değişikliği iyi gelir diye düşündüm. aradım taradım ama 128 kb lik kart bulamadım bayilerde. bende güya red dünyasının bir üyesiyim ya bu vatandaşları aradım. onlarda adresime yollayacaklarını söylediler. keza iki gün sonra geldi yeni micro sim. açtım gene 64 kb lik. aradım dedim ben bunu istememiştim zaten bende var. dediler yanlışlık olmuş 128lik artık yok. bunu tanımlayalım kullanın. ama gel gelelim maalesef o gün bu gündür. aynı yerlerde aynı telefon fakat 3G - 2 arası daha bir güzel atlamaya devamlı kesmeye başladı. kaç kez ağ ayarını sıfırlarım hatta abartıp restore da ettim ama nafile. bu sim kart olayı benim kendi takıntım mı yoksa bu konuda başına böyle bir olay gelipte çözümünü bulmuş olan bir arkadaş var mı?

• 4s 128 kb kartlarla sorunlar duzeliyor sebeke ve gorusmelerdeki ses gelip gitme sorunlari. Ancak vodafone 128 kb karti yok hicbiryerde
  • trcell 64kb lik kullanıyorum hicbir sorun yasamıyorum kestirip kullandım cihazdan cihazada fark ediyor sanırsam
  • bende apple var micro kart
    şimdi ben samsung alsam mikro simi degişitirmem gerekecek degilmi?Vodafone faturalaı hattım var bedel ödermiyim degişim için
  • Vodafone 64 luk kart kullaniyorum 1 ay oldu 4s alali sinyal falan kaybolmuyor ama ilk acilista 2 dk sebeke bulamiyor acaba sim kartla mi alakali yoksa 4s normalde acilir acilmaz sebeke bulabiliyor mu?
  • Vodafone da aynı sorun bendede var.
  • Maalesef eski tip vodafone kartı kullanan kardesiminkini taktım canavar gibi eski haline dondü. Ortalıkta bırakın 128kb lık olanı normal yedek Micro sim bile bulmak çok zor. Evde eski sim kartımı atamadığım yer kalmadı bir bulsam onu aktif ettiricem. Durum cidden sıkıntı verici olmaya başladı benim için. Ama ya benim sansa kart sorunlu Yada hakikaten bu alet sim seciyor. Eskisi de 65kb idi ama o ilk çıkan sürgülu pakette verilenlerdendi. Şimdikilerin hepsinin paket değişmiş. Yeni tip. Bir sekilde bulsam bir yere sıkışmış 128lik Yada eski tip 64lük çok iyi olacak ama vodafone la sıkıntılı olmaya başladı bu is.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.