Şimdi Ara

Vodafone mesajlarından nasıl kurtulabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vodafone bana zırt pırt mesaj yollayıp duruyor.Ya kampanyadan bahsediyor yada telefonunuzun mms ayalarından bahsediyor.İnternetten my vodafone servisine girdim ama orada bunları kapatacabileceğim bir servis bulamadım.Sadece telefonum kapalıyken kim aramış o servis çalışsın diğer bütün sms bilgilendirme servisleri kapatılmasını istiyorum.

Bunu nasıl yapabilirim arkadaşlar.şimdiden teşekkürler

• bu kadar bilgili arkadaşların içinden birisi dahi bilmiyor mu :)
  • myvodafoneda yok telefon üzerinden de bildiğim üzere yok.zaten bahsettiğin smsler vf ile alakalı olduğundan kapatılır mı bilmiyorum.Eniyi cevap vodafone müşteri hizmetlerini aramak olacaktır.Varsada böyle bir olay zaten ancak onlar kapar.
  • Vodafone'a başvur. "Kapatamayız" diyebilirler, ama böyle yapmaya hakları yok. Zorla reklam göndermek (spam deniyor buna) normalde suçtur. Senin vaktini çalıyor, ilgilenmediğin şeylerle seni rahatsız ediyor... Ben vodafone'a yeni geçtim, kampanya reklamı gelmedi şimdiye kadar, turkcell'de çok geliyordu.

Bir de bazı telefonlarda ayarı vardır, ama o zaman o kaynaktan hiçbir mesaj gelmez. Mesela ben Garanti bankası için yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 1 Ekim 2010; 1:09:25 >
  • Vodafone haricinde özel servislerden gelen smsler kapatılabiliyor. Vodafone tanıtım smsleri kapanmamaktadır.Bankalardan gelen smslerde vodafone tarafından engellenmemektedir
  • Telefonun menüsünden Sim kısmına gir. Oradan canlı ekranı seç. Kapalı konumuna getir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulvo47 -- 1 Ekim 2010; 10:24:52 >
  • En çok mesaj 7048 servisinden geliyor.Müşteri hizmetlerini arayacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben müşteri hizmetlerinden kapattırmıştım, bana hediye verdik diye bile mesaj göndermeyin demiştim arada sırada gelen kampanya servis ve tanıtım smsleri hiç gelmemişti daha sonra.. işe yarıyor galiba bence bi arayın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.