Şimdi Ara

Vodafone Link AT Kazan Referans Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
6
Favori
4.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, FIRSAT67053603 kodunu kullanarak yeni hat alımı ya da numara taşıma işlemi gerçekleştirdiğinizde, seçtiğiniz tarifeye ek olarak 3 ay boyunca geçerli 30 GB hediye internet ve ilk 1 saat içinde e-Devlet üzerinden sözleşme onayı yaparak ekstra 10 GB hediye internet kazanabilirsiniz.

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?couponCode=

Vodafone Link AT Kazan Referans Konusu

• Numara taşımayı düşünen arkadaşlar aşağıdaki tarifelere ek 3 ay boyunca 30 gb hediye için aşağıdaki linki veya FIRSAT69009249 kodunu kullanabilir.

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?referer=amb-e742f65e-4991-4c47-8228-acf69f270703&couponCode=FIRSAT69009249&cid=perf-ambaff

• 3 ay boyunca 30 GB kazanmak için
    Kod: FIRSAT65690263
    Link:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3757 -- 17 Aralık 2024; 13:32:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafonede fırsatlara son çağrı
    Yanımda premium ile 100 TL cüzdan kodu her şey yanimda 100 TL ve bir dolu Vodafone pay fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Kodum = FIRSAT61058520 link çalışmazsa
    Çark ve kazanımlarımi ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türko63 -- 19 Aralık 2024; 10:35:29 >

• Aşağıdaki linke tıklayarak yeni hat alımı veya numara taşıma işlemi gerçekleştirdiğinizde, seçtiğiniz tarifeye ek olarak 3 ay boyunca geçerli 30 GB hediye internet kazanabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz varsa dm atabilirsiniz.
    Link:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yardimci65 -- 22 Aralık 2024; 23:45:50 >

• Arkadaşlar 10GB için E-devlet onayı&kurye yöntemini tavsiye etmiyorum. Antalya'da 6 günde gelebildi SIM kartım. SIM kart geldikten sonra bir de 48 saat içinde numara taşınıyor. Aceleniz varsa bilginiz olsun.

Ayrıca aşağıdaki bağlantıdan FIRSAT65887613 koduyla numara taşıma başvurusu yaparsanız tarifenize ek 3 ay geçerli 30gb kazanabilir, bana da link at para kazan kampanyasıyla 300 lira bakiye kazandırabilirsiniz. Aynı kampanyaya sizler de geçiş yapıp referans bağlantılarınızı paylaşabilirsiniz.

Bunun dışında hem sizin hem de benim 1 aylık 3'er GB kazanmasını isterseniz aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Son 30 günde Yanımda uygulamasında oturum açmamış olmanız ve linki açmadan önce uygulamayı yüklemiş olmanız gerekiyor. Yine aynı şekilde siz de 3GB için referans paylaşabilirsiniz.

https://vfselfservis.page.link/M3fk3HwF3HJGnyPT8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18yusuf -- 17 Aralık 2024; 22:25:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İlk 3 ay boyunca ücretsiz +30 GB bonus almak için referanslı linkle başvurabilirsiniz. Bunun için talimatları takip edin:

* Bu linke tıklayın.
    * Açılan sayfadaki Sınırlı Süreli Kupon bölümüne tıklayın.
    * Açılan sayfanın üst bölümündeki Ekle butonuna tıklayarak FIRSAT61365899 kuponunu girin.
    * Yukarıdaki bonusa ek olarak ilk ay ücretsiz +10 GB bonus almak için başvuru sırasında teslimat yöntemi olarak dijital kurye seçin. Başvuru tamamlandıktan sonraki 1 saat içinde de e-devlet hesabınıza banka onayıyla girip başvurunuza onay verin.
    * Yukarıdaki bonuslara ek olarak ilk ay ücretsiz +3 GB bonus almak için yeni Vodafone SIM kartınız aktif olduktan sonra Vodafone Yanımda uygulamasını bu link üzerinden kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkplug -- 22 Aralık 2024; 21:47:37 >

• Selam👋, Vodafone’un avantajlı tekliflerini gördün mü? Hadi hemen aşağıdaki linke tıkla, sana özel fırsatları kaçırma! 

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?referer=amb-eb64dc7d-88c4-4343-8c19-686e4d6fa789&couponCode=FIRSAT68642823&cid=perf-ambaff

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.