Şimdi Ara

Vodafone Limitsizde Gizli Kota (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
22.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam neden böyle diyorsunuz ?

    Sevmediniz mi ?

    Problem nedir ?

    Ben 10 - 12 yıldır Türk Telekom kullanıyorum Gece 5 de bile arasam müşteri hizmetleri çıkıyor konuşuyoruz arkadaş da benle aynı kafadaysa muhabbet ediyoruz falan işimi hallediyor hatta bir kaç kere AKN yi bile 1 -2 aylık kaldırmışladı :)

    Türk Telekom da problem yaşayınca hemen ilgileniyorlar telefonla geri arıyorlar 12 yılda 1 kere bölgesel arıza oldu oda arıza değilmiş evimin yanındaki T7 fiber kabini aktif etmek için 3 gün falan internet ve telefon kapatıldı o kadar. Türk Telekom şükür iyi ilgileniyor

    Vodafone de durum nedir ?
    Çağrı merkezi var mı şikayetlere bakıyorlar mı ?
  • Biri eşikten yakalar, diğeri esnek davranır, bir diğeri teğet der.. Adil'in ismi çok değişmiş..
  • Limitsiz diyerek kotalı paket satıyorlar.



    Tabi ülkede hukuk yerine guguk olduğundan istedikleri gibi at koşturuyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    Devlet muz cumhuriyetinden farksız.
    Kullanıcılar olarak şu aldırdığımız AKN kararı bile mucize. BTK İSS'lerin büyük abisi konumunda. Bu kararı verirken, sınırlar gayet rahat çizilebilirdi ama BTK bunu yapmadı. Bilerek ve isteyerek AKN yasasında boşluklar bıraktı ki, İSS'ler rahatça etrafından dolaşsın, kelime oyunlarıyla tiranlıklarını devam ettirsin. Çünkü devlette bu işten vergisini çok güzel bir şekilde alıyor.

    Halbuki bu iş "1 Ocak'tan itibaren AKN kalkacak. AKN ve türevi hizmetler kelime oyunlarıyla kullanıcıya sunulmayacak ve internet gerçek manada sınırsız olacak. Fiyatlar da makul seviyede ve ulaşılabilir olacak. Hangi tarife olursa olsun 150TL'yi geçemez." sözüyle rahatça bitirilebilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 3 Ocak 2019; 16:11:20 >
  • İnanamıyorum! Bu yasayı hazırlayanlar bilmiyorlar mı ülkemizde ali-cengiz oyunları her yerde var.. Yani "İnternet servis sağlayıcıları, müşterilerini herhangi indirme ve yükleme limitine tabii tutamaz ve zorlayamaz. Hizmetleri arasında sınırlandırılabilecek hiçbir noktada limite tabii paket sunamaz. Müşteri seçtiği internet hızındaki erişimi hiçbir limit olmaksızın alabilir." diyemiyorlar mı? Şunu kurmaktan mı acizler acaba? TTNet'liyim Vodafone'a geçecektim. 31 Aralıkta 100 Mpbs / 200GB AKK'lı paket 80 TL'ydi. 1 Ocakta en hızlı paket 24Mbps olmuş! 100Mbps hızı sadece TTNET'te var o da 300 küsur TL. Bu insanlar bizi mi düşünüyor yoksa düşünüyoruz ayağına özel sektörü mü kayırıyor anlamadım. Özel sektörü kayırıyorlarsa yazıklar olsun, yok bizi düşünüyorlarsa o zaman yasa çıkarmayı bilmiyorlar. Olası tüm delikleri kapatıp herhangi bir kelime oyununa olanak vermeden ve yasayı bir şekilde kendi lehine çevirenleri de cezalandıran bir yapıda olmalı.




  • KortX kullanıcısına yanıt
    2018 Mart kullanımı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REDMOD

    Allah kimseyi vodafone'nun eline düşürmesin. Ne mobilde nede ev internetinde hizmet 0 ama faturalar kol gibi.
    mobili kötü ama ev interneti tam performans çalışıyor bende
  • Yaklaşık 700gb indirme yaptım herhangi bir değişiklik yok şu an, yılbaşından 2-3 gün önce 100mbit 200gb olan pakete kaydolmuştum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan vodafone müşteri temsilcisi ile yaptığım konuşma, eşiği geçince internetiniz kesilebilir demesinin ardından henüz birşey kesin değil dedi eşik ile ilgili. Ancak ilk resimde söylediği gibi internet kesilmesi olacaksa durum çok vahim..

    Vodafone Limitsizde Gizli Kota

    Vodafone Limitsizde Gizli Kota

    Vodafone Limitsizde Gizli Kota



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lonkia -- 3 Ocak 2019; 19:13:46 >




  • Superonline da Boyle bir şey yok bıldıgım kadarı ile .Suan 100mbit sınırsız kullanıyorum 600gb dayım herhangi bir sorun yaşamadım.
  • Eşik aşılınca internet kesiliyorsa bunlar kotalı paket sınırsız değil ! Bu durumda BTK'nın Vodafone'a kullanıcıyı yanıltmaktan ceza kesmesi gerekiyor
  • "Diğer operatörlerde de durum bundan farklı değil"

    Savunmaya bak. Klasik müşteri kaybetmeme, herkes aynı şeyi yapıyor ayakları. Tam bir müşteri temsilcisi arkadaş. Kendine ezberletilen şeyleri söylüyor. Vodafone ve Türksat hariç, diğer İSS'lerde bu tarz kota sıkıntıları olmadı şu ana kadar. Bi Superonline'da 5TB limit var deniyor ama, 5TB'de bir internet kullanıcısı için aylık olarak gayet yeterli bir rakam şu an için ki eğer böyle bir şey varsa. Eğer Superonline'da bu tarz bir şey yaparsa, ona da tepkimizi koyarız. Hiçbir İSS tüketiciyi yanıltamaz arkadaş.
  • Kesinlikle arkadaşlar, bu kimsenin kabulleneceği birşey değil mesajımda da dediğim gibi ve umarım böyle birşey olmaz. Bir belli olsun tam olarak ne olup ne olmadığı, ona göre gerekeni yapıp BTK'ya şikayet ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lonkia -- 3 Ocak 2019; 20:17:14 >
  • Aynen kota olduğu kesinleşirse etkinlik düzenleyip gerekli yerlere şikayet edilmeli. Limitleri kaldırdık Artık AKN yok yazıp gizli kota yerleştiremezler. Limitsiz yazıp tüketici yanıltılamaz.
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Hocam vallahi kötü bir niyetim yoktu.

    Şaka bir yana, Mart ayında illustrator çok kullanıyordum ondan azıcık fazla kaçırmış olabilirim. Başka ne yaptığımı hatırlamıyorum.
  • https://prnt.sc/m2o3kp

    Şimdiye kadar aylık 7-8mbitt internetim vardı bu ay 12 mbite çıktı :)

    Kullanım ortalama olarak 250 - 300 gb arasında değişiyor.

    İnternet'i 35 mbit yapınca olacakları tahmin bile edemiyorum
  • Bu değerler türk telekom da 10 TB superonline da 5 TB
    vodafone 200-400 GB yapması ne diyeceğimi bilemedim
  • Btk agliyordu yapma vurma kirbaci diyordu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ne diyeyim sonumuz hayır olsun. Turknete geç diycem ama onda da sorun yaşayan çok (şükür bende şu ana kadar 1-2 kere oldu 45mbit download 8upload alıyorum.) BTK el atmalı bir an önce bu dolandırıcılığa!
  • türk telekom'dan 25 kat, superonline'dan 12,5 kat daha az kota insaflıksızdır. suistimal edilmesine yönelik türk telekom'unki yine anlayabiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.