Şimdi Ara

VODAFONE KOMPLE PAKET SÜRESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar komple pakete üye olabilir miyim bu kampanya devam edecek mi 31 aralık 2013 de bitecek diyor bende 10 aralıkta 2013 de pakete üye olabilir miyim

Ayda sadece 30 TL’ye her yöne 500 dakika, her yöne 500 SMS ve 500 MB internet Komple Paket’te!

şimdi ben bimcell kuullanıyorum çekimi hiç iyi değil odadan birinden çekmiyor diğer odaya gitmem lazım konuşurken çok sık kesiliyor vodafone kalitesi daha iyi giBİ değilmşi arkadaşlar NE DERSİNİZ

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/cebine-gore-komple-paketler.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 6 Aralık 2013; 22:58:50 >

• 30liraya 500dk 5000sms 1gb net var yeni hat alanlara veya taşıyanlara son 3 ayda vodafone kullanmadıysan ona kayıt olabilirssin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juske

30liraya 500dk 5000sms 1gb net var yeni hat alanlara veya taşıyanlara son 3 ayda vodafone kullanmadıysan ona kayıt olabilirssin

s.a o tarife yada paket hangisi bende vodafone hattım var taşımama hat almama gerek varmı
  • As. Sadece vodafoneye hat taşıyanlara veya vodafoneden yeni hat alanlara var mevcut müşteriye bir zeytin tanesi bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juske -- 7 Aralık 2013; 10:24:47 >
  • quote:

As. Sadece vodafoneye hat taşıyanlara veya vodafoneden yeni hat alanlara var mevcut müşteriye bir zeytin tanesi bile yok

s.a peki bu komple paket ht 500 dk 500 sms 500 mb internet 30 tl onuda 31 aralık 2013 de bitiyor yazıyor ben 11 aralıkta alsam 11 ocak 2014 e kadar hakkım devam edecekmi
  • 31 aralık en son kayıt olma tarihidir istersen ayın 30da kaydol hiç bişey değişmez kullanabilirsin paket süresi 1 yıl (tam emin değillim ama genelde en az 1 yıl)

• quote:

31 aralık en son kayıt olma tarihidir istersen ayın 30da kaydol hiç bişey değişmez kullanabilirsin paket süresi 1 yıl (tam emin değillim ama genelde en az 1 yıl)

hesapta tl olduğu sürece 1 yıl boyunca her ay yeniliniyor değilmi teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone paket yükseltme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet hesapta yeterli bakiye olunca sürekli yenilenir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.