Şimdi Ara

VODAFONE IPAD 2 KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone Türkiye, Dünyada satış rekorları kıran iPad 2’yi aboneleriyle buluşturuyor ! Tablet piyasasında fark yaratan iPad 2, Türkiye’deki Vodafone mağazalarında satışa sunuluyor !

Abonelerimiz iPad 2’ye süper internetiyle birlikte ayda 80 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilecek! iPad’ini Vodafone’dan alanlar çok özel fiyat avantajlarının yanı sıra Vodafone Red dünyasının ayrıcalıklı dünyasına da adım atacak.

Tüm dünyada çok ses getiren iPad 2 şimdi süper internetiyle birlikte Vodafone aboneleriyle buluşuyor! Üstelik Vodafone Red Dünyası Ayrıcalıklarıyla..
    iPad 2 alınırsa Vodafone’dan alınır:

1) Çok avantajlı fiyatlar: 21 Ekim 2011 tarihinden itibaren kampanya kapsamında hazırlanan 250 MB , 1 GB veya 4 GB internet paketlerinden birini 24 ay süresince kullanmayı taahhüt eden abonelerimiz, yeni tasarımıyla daha ince ve daha hafif, her yere kolayca taşınabilen ve her yerden kolayca internete erişim sağlayan iPad 2 ‘ye çok avantajlı fiyat seçenekleriyle sahip olabilecek

2) Yurtdışı avantajları: 1GB veya 4GB paketleri seçen abonelerimize yurtdışında Vodafone operatörleri üzerinden kullanmak üzere kampanya süresince her ay yurtdışında 50MB internet hediye edilecektir.

3) Red Ayrıcalıkları: Vodafone’dan kontratlı iPad 2 alan abonelerimiz Vodafone Red’in avantajlarından faydalanabilecek.
    Kampanya kapsamında abonelerimiz 250 MB’lık internet paketini seçtikleri takdirde iPad 2 16 GB sahibi olabilecekken, 1 GB internet paketini seçtikleri takdirde iPad 2 16GB ya da iPad 2 32GB ile kurgulanan paketler arasında seçim yapabileceklerdir. Bununla birlikte 4 GB’lık internet paketini seçen abonelerimiz ise iPad 2’nin 16 GB , 32 GB veya 64 GB modelleri için kurgulanan paketlerinden birini seçme hakkına sahip olabileceklerdir. İlgili paketler ve fiyatlamalar aşağıdaki tabloda bilgilerinize sunulmuştur:

VODAFONE IPAD 2 KAMPANYASI

• 3g li sanırım bunlar 3g sizde satsalar ne iyi olur

80x24:1920 tl eder

hmm
  • bence fos bir kampanya olmuş ... htc wildfire s cihazını verdiği gibi yarı fiyatına verseydi o zaman olurdu ... zaten turkcell de 85 tl den başlayan fiyatlarla ipad2 verecek ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

bence fos bir kampanya olmuş ... htc wildfire s cihazını verdiği gibi yarı fiyatına verseydi o zaman olurdu ... zaten turkcell de 85 tl den başlayan fiyatlarla ipad2 verecek ...

vodafone yapınca fos turkcell yapında iyi mi oluyor.
    kırın artık bu zincirleri ön yargıları
  • İhtiyacı olanlar için iyi ama ihtiyacı olmayana aldırtcak kadar ile degil
  • Yurt dışı internet zuahahha
  • Her yöne internet yazsalar mış bide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vodafone 1 ay bedava internet???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone ipad 2 kampanyası çok da alınabilir değil turkcell kampanyasına bakmak lazım.
  • Yurtdışı internet olayına niye taktınız anlamadım? Ben yurtdışında internete ihtiyaç duyuyorum, heryerde free hot-spot olmuyor maalesef...
  • turkcell vodafone dan 1 ila 4 lira arası daha pahalıya satıyor..internetleri çıkartırsanız fiyatlar bilkomun fiyatları ilefa kafaya gelmekte tek avntaj 24 ay taksitle olması..
  • tablete ihtiyacı olanlar için güzel fiyat bence... ayda 85 liraya hem internet hem de tablet sonuçta... fiyat hesaplarken herkes interneti bedava sayıyor niyeyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: geremi23

turkcell vodafone dan 1 ila 4 lira arası daha pahalıya satıyor..internetleri çıkartırsanız fiyatlar bilkomun fiyatları ilefa kafaya gelmekte tek avntaj 24 ay taksitle olması..

Turkcell de bir avantajı daha var
    quote:

Üstelik yıl sonuna kadar Mobil TV Aylık Standart Paketi ve Lig TVsi içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: registan

quote:

bence fos bir kampanya olmuş ... htc wildfire s cihazını verdiği gibi yarı fiyatına verseydi o zaman olurdu ... zaten turkcell de 85 tl den başlayan fiyatlarla ipad2 verecek ...

Turkcell in çekim gücü kalitesi farkı var.

İkisi aynı fiyata verir ise TRCell tercih ederim. Tabi çekim kalitesi olarak ama bir de şu var.

Şu an vadafone kullanıyorum zira TRCell de şu anki cep net gibi bir tarife yok. Ya adamlara diyorum bak vadafone dayım. TRCell e geçeceğim ama bir şartım var.

İndirim falan istemez siz bana 4GB kotalı neti normal fiyattan verin. Ama kota dolunca net kesilsin diyorum. Ön ödemeli hat alın diyorlar. Diyorum ki kardeşim ben TL ile ML ile uğraşamam her ay, faturalı istiyorum diyorum.

Faturalı hatta öyle bir hizmetimiz yok diyorlar. Cem yılmazın Yerleştirme Sınavı ile ilgili espirisindeki gibi. Ya kardeşim bir adam niyetini en baştan belli eder mi ya? Amaç ne. Nasıl olsa kotanın hesabı onlara bağlı sen hesap tutsan da onların sayacı önemli. Olacak şu; geçen kotadan düdükleyecekler milleti.

He aynısı vadafone da da var tabi. Onlar da 4GB lık pakete erişim limiti koymuyor. Al birini vur ötekine. Tam asmalık aslında hepsi. Ya kardeşim geçersem neti kapat ya. Sen bana bu hizmeti nasıl zorla satarsın değil mi ama?

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

quote:

İkisi aynı fiyata verir ise TRCell tercih ederim. Tabi çekim kalitesi olarak ama bir de şu var.

Şu an vadafone kullanıyorum zira TRCell de şu anki cep net gibi bir tarife yok. Ya adamlara diyorum bak vadafone dayım. TRCell e geçeceğim ama bir şartım var.

İndirim falan istemez siz bana 4GB kotalı neti normal fiyattan verin. Ama kota dolunca net kesilsin diyorum. Ön ödemeli hat alın diyorlar. Diyorum ki kardeşim ben TL ile ML ile uğraşamam her ay, faturalı istiyorum diyorum.

Faturalı hatta öyle bir hizmetimiz yok diyorlar. Cem yılmazın Yerleştirme Sınavı ile ilgili espirisindeki gibi. Ya kardeşim bir adam niyetini en baştan belli eder mi ya? Amaç ne. Nasıl olsa kotanın hesabı onlara bağlı sen hesap tutsan da onların sayacı önemli. Olacak şu; geçen kotadan düdükleyecekler milleti.

He aynısı vadafone da da var tabi. Onlar da 4GB lık pakete erişim limiti koymuyor. Al birini vur ötekine. Tam asmalık aslında hepsi. Ya kardeşim geçersem neti kapat ya. Sen bana bu hizmeti nasıl zorla satarsın değil mi ama?

turkcell ipad internet paketlerinde kota aşımından sonra hız düşüyo ekstra ücret yok

• quote:

Orijinalden alıntı: fguler91

turkcell ipad internet paketlerinde kota aşımından sonra hız düşüyo ekstra ücret yok

İyiymiş.

Ama bana ipad 2 lazım değil. Zaten gerenk te yok. Parodisini izlemek bile neden almadığımı hatırlamak için bir sebep daha.

Hem zaten evde 23" dokunmatik var artık. Üstelik 955BE + 990XA-UD3 + 4GB 1600MHz CL7 Ram + 60GB SSD + 6*2TB HDD + 5870 ile desteklenmiş biçimde.

Bol bol angry birds oynarım artık. Şaka bir yana 23" te böyle oluyor ise Microsoft Surface 2 yi açıkçası sabırsızlık ile bekliyorum İnşallah o zamana kadar o kadar parayı bir tarafımızda yanma hissetmeyecek kadar kolay biçimde verecek maddi olgunluğa ulaşırız. Bu arada yakında inceleme eklerim artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

quote:

sik sik seyahat eden biriyim acikcasi Turkcellin cekmedigi ama vodafonun cektigi cok yer gordum ama tersini hic gormedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben türkcell de çalışıyorum fiyatlar 1 ile 3 lira daha ucuz sadece, abartıcak birşey yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar3121

sik sik seyahat eden biriyim acikcasi Turkcellin cekmedigi ama vodafonun cektigi cok yer gordum ama tersini hic gormedim.

Ben de tersini görüyorum genelde.

Ben genel itibari ile diyorum. Özellikle 3G konusunda. KemerCountry Kütük evler sorun. Bazı yerlerde vadafone sorun oluyor yani. Avea zaten sıfır çektiği yer yok normal hat bile. Gene en basidinden depomuz. TRCell 5 diş çekerken vadafone 3 diş avea var ile yok arası çekiyor. Vadafone da 5-6 adım içe girince kayboluyor sinyal zaten.

Ama vadafone gelişiyor. Mesela artık depoda çekiyor. Ama aveada tık yok. Metroda yaptıkları reklamlarda söyledikleri yatırımı, 7000 tane yeni baz istasyonunu nereye taktılar bilmiyorum artık. Aynı tas aynı hamam adamlar.

• Masada yemek yiyoruz ailecek Yengem nişan taşında 12. katta turkcell çekmiyor diyordu muhabbet esnasın bende patlattım espirikimi turkcell 4 çeker 12 çekmezki dedim , sonra baktım herkes çatalı kaşığı bıraktı doyduk biz kalkalım dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: açık-pozisyon

Yurtdışı internet olayına niye taktınız anlamadım? Ben yurtdışında internete ihtiyaç duyuyorum, heryerde free hot-spot olmuyor maalesef...

jeton dusmedi onlarda o yuzden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.