Şimdi Ara

Vodafone İnternet Paketi Yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar internet paketi yapmak istiyorum ama şu linkteki http://www.vodafone.com.tr/Internet/FreeZone-Mobil-Internet-Paketleri.php paketi denedim olmuyor. Bu paketi yapmam için tarifem desteklemiyormuş diye mesaj geldi. Ben bu paketi yapmam için Özgür Genç, Genç Avantaj veya Cep Özgür'lü olmam gerek yani peki hemen oturduğum yerden olabilir miyim bu kısmı anlamadım işte lütfen yardım edinn!!! Acill !!!

Not: 100 ya da 250 Mb'lık yapıcam eğer yaparsam facebook uygulamasını yüklediğimde ve kullanıdğımda tl gitmeyecek değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 28 Haziran 2012; 20:32:04 >

• Aylık Cepnet 250 MB Mobil İnternet Paketi Esasları

Aylık Cepnet 250 MB
    Aylık Cepnet 250 MB tarifesinden Vodafone Hesabını Bilen Tarifesinde (Hibrit) bulunan aboneler yararlanamaz.
    Aylık Cepnet 250 MB tarifesi Aylık 14 TL karşılığında limitsiz data kullanımı sağlar ve ilgili pakette adil kullanım hakkı 250 MB tır. Adil kullanım miktarına ulaşılması durumunda kullanım dönemi sonuna kadar bağlantı hızı 96 kbps’ye düşer ve bu hız ile internet bağlantısı devam eder.
    Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinden düşer.
    Aylık Cepnet 250 MB paketinin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.
    Aylık Cepnet 250 MB paketi, fatura dönemi içerisinde iptal edilmediği sürece, otomatik olarak yinelenir.Faturasız hatlarda 30 günlük periyotlarda yineleme yapılır.
    Faturalı hatlar için Aylık Cepnet 250 MB Paketi fatura dönemi içerisinde kullanılır ,faturasız hatlar için 30 gün geçerlidir.Aylık verilen 250 MB data kullanım miktarının aşılması durumunda ücretlendirme yapılmaz.
    Faturalı hatlarda İlk girişte ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp "eşit olarak bölünmüş" kullanıma sunulur.
    Aylık Cepnet 250 MB paketinde fatura dönemi içerisinde yapılan iptal işlemleri fatura kesim tarihinde gerçekleşir, iptal isteğinde bulunduğunuz andan fatura kesim tarihine kadar Aylık Cepnet 250 MB paketinden yararlanmaya devam edebilirsiniz. Aylık 250 MB paket ücreti fatura kesim tarihinde faturanıza yansıtılır.
    Aylık Cepnet 250 MB paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışındaki data kullanımınız GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    Aylık Cepnet 250 MB Paketi'nden, eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
    Aylık Cepnet 250 MB internet Paketi'ni kullanabilmek için telefonunuzdaki internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir.
    Vodafone tarife/paket koşullarını, tarifeye/pakete ilişkin kampanya koşullarını ve ücretlendirmesini değiştirme hakkını saklı tutar.
    VOIP, P2P (peer to peer), doğrudan dosya paylaşımı programları vb. hizmetleri kullanılamaz.ilgili paketlerin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir. İnternet paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışında kullandığınız veri GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    Fiyatlara faturalı hatlar için (%18) KDV ve (%5) ÖİV, faturasız hatlar için (%18) KDV ve (%25) ÖİV dahildir.

Bunlar da başka bir tarifenin esasları ben şöyle yapmayı düşünüyorum bana zaten 1 aylık ya da 2 aylık lazım cepten net 7 tl versem 250 mb net alsam sonra 2. ay iptal etsem 7 tl ye 250 mb almış oluyorum iyi de oluyor :D peki sonra iptal ettikten sonra 1 gün sonra tekrr yapsam yine 7 tl versem olur mu?acilllll !!!!!!!!!

• 2. ay 7 tl olmaz, iptal etsen de etmesen de 14 tl olur.
    Tarifeni de oturdugun yerden degisebilirsin. Bir mesaja bakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya off ne saçma birşey bu ya 542 yi aradım tl gitti ben bu Vodafone un ..... gelmişini geçmişini ..... töbe töbe mallık resmen :) ne yapçam ben ya 250 mb lık ekonmik bir paket yapmam lazım acill yardım !!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.