Şimdi Ara

Vodafone internet 2 gündür hiç çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha evvel kulandığım internet 2 gündür çekmiyor arkadaşlar. Telefonun ayarlarında bi problem olabilir mi ? İnternet bağlantısı hiç yok. Yalnız telefonun üzerinde 3g yazısı yanıyor. AĞ BAĞLANTI HATASI diye bir yazı çıkıyor her seferinde.

vodafone online servise girdim. Normal pc den, ordan yazdım internetimin hiç çekmediğini fakat ne bir cevap geldi nede bi arama yaptılar. Ne yapmam lazım arkadaşlar?

• Bu konuda bi bilgisi olan varmı arkadaşlar
  • kardeş müşteri hizmetlerini bir ara istersen. ya sistemseldir ya da telefonun ayarı ile ilgildir.
  • Lanet olsun vodafonun internetine kardeşim. Mobil internet bile çekmiyor bucanın göbeğinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

kardeş müşteri hizmetlerini bir ara istersen. ya sistemseldir ya da telefonun ayarı ile ilgildir.

Birde müşteri hizmetlerini arayayım bakalım . sağ olun. Yıllardır faturalı hat kulanmıştım. Şimdi Faturasız hatta geçtim 4 ay kadar oldu. Müşteri hizmetlerini ararken normal dakikalarımdan mı düşüyor ?
  • Şu an evdeyim wifi ile bağlantı kuruyorum telefonumdan hiç bir problem yok. Sanırım vodafonun internetinde bi problem var. wifi yi kaatınca AĞ HATASI yazısı çıkıyor yine.
  • Turkıyede cekım kalıtesı en berbat operator vodafone cok seyehat yaptım sureklı kopmalar oldu konusurken hd ses destekleyen cıhazda sure arttıkca ses boguk gelıyodu sonunda karsı taraf ne dıyo anlamıyodum net desen tam rezalet evımde 3g yok cam kenarında var 1 2 dıs verı hızı vasatın altında 5~6kb/sn , kısa zamanda aveaya gececegım onda bu tur hıc bı sorunla karsılasmadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • --------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimitsiztrickBlog -- 26 Mayıs 2013; 15:15:18 >
  • Arasıra şebekeler güncelleme yapıyorlar ve bu şekilde internet sorunu olabiliyor. Benim işyerinin çektiği santralde de aynı sıkıntı olmuştu 1 gün gelmedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.