100₺ Steam Cüzdan kodu aldım ama 45 dakikadır teslim edilmedi. Bekliyoruz bakalım |
Vodafone Her Şey Yanımda 100/50 İndirim (BİTTİ) (10. sayfa)

-
-
Hocam 100₺ lik steam kod kalmamış herşey yanımda uygulamasında acaba 2x50₺ lik kod alsam yine kod gelmesi için beklermiyim yada 5x 20₺ lik steam cüzdan kodunda aynı şekilde sadece 100 lük stoklarda mıdır sms yada email gelmemesi sorunu stokda kod kaldığı için.
-
arkadaşa 2x50'lik kod aldık ona da daha gelen bir şey yok hocam
-
@memojk07 'nin de dediği gibi arkadaşım 2x50 aldı, o da bekliyor benim gibi. Sipariş hazırlanıyor aşamasında bekliyor hala
-
Bende 20.13te 100 liralık cüzdan kodu aldım fakat halen gelmedi. Umarım gelir.
-
Vodafone olmak şart değil deniyor reklamlarında bile ama
benim 8 aydır vodafon olmayan telefon hattıyla üyeliğim devam eden ve sürekli alışveriş yaptığım VODAFON PAY kartı bloke ettiler
açtım uğraştım sordum müşteri hizmetsizliklerine: neymiş telefon tattım vodafone değilmiş!
bu vodafon mh tam geri zekalı asla müşteriyi anlamayan sorun çözmeyen ulaşılması da çok zor ve deli eden bir şirket
bu geriden zekalı vodafon güya müşteri hizmetlerinin kampanyadan vpaydan haberleri yok
Yamaç /Aras bulut iynemlinin reklamını da seyretmiyorlar
çok kötü vodafone bu kampanya yapmış vodafon pay bimcell diye kabul etmiyor halen blokeli aktif etmiyor şebekler
-
Arkadaşlar bu steam kodundan aldım hemen teslim edilmesi gerekmiyor mu ? Sadece sipariş alındı diyor.Maile veya telefona gelen bir mesaj yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2x50 ₺ lik olandan mı yoksa 5x20 ₺ lik olandan mı aldiniz hocam bende 2x50lik sipariş edecektim kod gelmemesi durumuna karşi sipariş geçemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 21:30'da 2 adet 50 TL lik steam cüzdan kodu almıştım 2dk sonra mesaj ile kodlar geldi. Size gelmiyorsa şu an bir sorun olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 6 Kasım 2021; 22:36:29 > -
Kayıt olurken iletişim iznini zorunlu tutuyor. Üyelikten sonra bu linkten veri iletişim iznini iptal edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H A N -- 6 Kasım 2021; 23:32:27 > -
Sipariş onaylandıktan sonra gönderiliyor sanırım çok yüklenildi gecikme normal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sipariş iptalinde 50 lira indirimde yanıyor :( haberiniz olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
siparişi verirken, siparişi tamamla dedim ve beklenmedik bir hata oluştu dedi. Karttan parayı çekti ve siparişlerimde gözükmüyor. iyzicodan ödemen başarıyla alındı diye bir mail geldi. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? (steam kodu aldım ve kod gelmedi)
-
Ödeme olmamış ama para hesaptan çıkmış. Firma ile ve banka ile görüşün derim. Hesabınız dan para çıkmasına rağmen iyizodan mail gelmeseydi o çok kötü olurdu. Oradan ödeme alındı diye mail geldiğine göre paranız havuza düşmemiş.
Gerçekleşmeyen ödemelerde hesabınızdan para çıkıp nereye gittiği belli değilse havuza düşüyor. Oraya düzen paranın nerede olduğunu ne banka ne ödeme yapmak istediğiniz yer göremiyor. Oradan paranın hesabınıza geri dönmesi 1 ayı bulabiliyor.
Havuza 2 türlü para düşüyor. Biri ödeme gerçekleşmemesine rağmen bankadan paranın çıkması biri de ödeme gerçekleşmişse paranın iadesi durumunda. Birinde geri dönmesi 14 günü bulabiliyor.
-
Benzeri şöyle başıma geldi,
Yapı kredi ön ödemeli kartımdan vodafone pay sanal kartıma 17 tl atacaktım,yapı krediden çıktı para ama vodafone pay de gözükmedi şu an kadar,1 ay oldu,iki tarafın mh ile görüşeceğim de unutuyorum,müsait olunca görüşeceğim.yapacağınızı yapınca işlemi sonuna kadar götürün.." işlem başarılı anasayfaya git" diyorsa gidin,geri dön e basarsanız bu bahsedilen paranın arada kalması oluyor,diğer başarılı işlemlerde hep sonuna kadar götürdüm,sorun olmadı daha sonra.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Noctivagant Bilgileriniz için teşekkür ederim. Firma ve bankayla görüşeceğim.
-
2x50 tl'lik olandan aldık bekliyoruz hocam
-
@deprofundisclamavi Legend_84 adlı kullanıcının ekran görüntüsünü paylaşıyorum.
Siparişi tamamla dedikten sonra bu hata ile karşılaştım. Sizin dediklerinizle karşılaşmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nenx -- 7 Kasım 2021; 1:9:29 > -
Tekli göndermesinler, fiyatlarda gariplik var. Yine 2 li ve fiyatı aynı mağazada daha pahalı bir ilan daha var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X