Şimdi Ara

vodafone hattımı kısıtladı. (Açıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 şubat 2013'de hattımla ilgili eksik evrak bulunduğu gerekçesi ile arandım ve eksik evrağı tamamlamamı istediler. Neyse isterseniz evrağı adresinize gönderelim imzalayıp görevliye verin dedi telefondaki bayan. Tamam dedim adresimi verdim. Bu andan itibaren ilgili kayıt açıldı ve süreç başladı.

Eski bir vodafone çalışanı olduğum için tanıdıklarımı aradım. Hattımda sözleşmeden doğan bir eksiklik olduğu bilgisine ulaştım. Bir kaç gün bekledim evde kargo gelecek diye , lakin gelmedi. Bende açıkçası peşine düşmedim.

12 mart 2013'e kadar hiçbir şekilde aranmadım , kargoda gelmedi. 12 mart sabahı hastanede yatan yakınıma telefon etmek istediğimde "hattınız tüm aramalara kapatılmıştır" diye bir anons duyuyordum. Bir kaç kez denedim ancak yine aynı anons tekrarladı. Müşteri hizmetlerini aramak istedim ancak onuda aramadı. Sinirlendim niye derseniz acil bir telefon etmem gerekiyordu ve telefon edemiyordum.

Eve geldim müşteri hizmetlerini aradım. Hattımın evrak eksikliği sebebiyle kapandığı söyleyip durdu. Benim tanıdığım arkadaşlarımda teknik birimde olduğu için hatlarla ilgilenen birimle görüşme şansımda olmadı.

Belgenin bana ulaşmadığını falan söyledim , kayıt açtı ancak hattım yine kapalıydı aramalara.

13 mart 2013'de kargo gelmiş eve. Eve döndüm , görevlinin yanında imzaladım ve geri verdim. Vodafone Red yazan bir araçla gelmişti görevli. Belgede yazanlar şunlar : Vodafone telekom sözleşmesi taraflar kısmı imzalanmamış oymuş yani tüm mesele.

14 mart 2013 : Müşteri hizmetleri belgenin henüz onlara ulaşmadığını belirtiyor. 18.03.13 tarihinde hattımın iptal edileceğinide büyük bir şevkle söyledi. Eski çalışan olduğumu falan söylemem hiçbir işe yaramadı.

şuan hattım aramalara kapalı ve hattım iptal olursa ne yapacağımı bilmiyorum. Niye derseniz eğer kaç senedir kullandığım hattım ve belli bir çevreye yayılmış durumda.
    Şirkete gitsem hatlarla ilgilenen kişiyi bulmak çok zor , bulsan cevap alma olasılığı düşük.

Gelişmeleri aktaracağım.

edit : gelişmeleri aşağıdaki mesajlardan takip edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 16 Mart 2013; 19:54:36 >

• 14 mart 2013 : Gerekli belge vodafone ulaşmış ancak ne zaman işleme alınır merak konusu.
  • Bende eskı bı farklı operator calısanıyım ben ısten ayrıldıktan bır hafta sonra hattım kapandı 3 kere bıldırdım acmadılar 17.gun sosyal medyaya yazdım cunku artık damara basma vaktı gelmıstı 18.gun bı maıl adresıne evrak gonderdım 20.gun hat tekrar acıldı :) son aldıgım duyuma gore benım sıkayet supervısor e kadar ulasmıs. Operatorlerde bu evrak olayı epey can sıkıcı bı durum damara basmadıkca kıpırdamıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juske -- 14 Mart 2013; 15:43:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle sosyal medyadan karalama çalışmaları yapıldığında müşteri ile daha çok ilgileniyor ne zaman bir markayla derdim olsa ya twitter'a ya da facebook'a koşuyorum :)
  • 14 mart 2013 : Halen hattım aramalara açılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juske

Bende eskı bı farklı operator calısanıyım ben ısten ayrıldıktan bır hafta sonra hattım kapandı 3 kere bıldırdım acmadılar 17.gun sosyal medyaya yazdım cunku artık damara basma vaktı gelmıstı 18.gun bı maıl adresıne evrak gonderdım 20.gun hat tekrar acıldı :) son aldıgım duyuma gore benım sıkayet supervısor e kadar ulasmıs. Operatorlerde bu evrak olayı epey can sıkıcı bı durum damara basmadıkca kıpırdamıyorlar

kapatılma sebebi neydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Bende eskı bı farklı operator calısanıyım ben ısten ayrıldıktan bır hafta sonra hattım kapandı 3 kere bıldırdım acmadılar 17.gun sosyal medyaya yazdım cunku artık damara basma vaktı gelmıstı 18.gun bı maıl adresıne evrak gonderdım 20.gun hat tekrar acıldı :) son aldıgım duyuma gore benım sıkayet supervısor e kadar ulasmıs. Operatorlerde bu evrak olayı epey can sıkıcı bı durum damara basmadıkca kıpırdamıyorlar

kapatılma sebebi neydi ?

Evrak vermemısım dedıklerıne gore ama evrakları maıl atmıstık 4 sefer hemde sonunda evraklara ulastık dıye aradılar sıkayetı yazınca zaten evrak maılde duruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

kapatılma sebebi neydi ?

Evrak vermemısım dedıklerıne gore ama evrakları maıl atmıstık 4 sefer hemde sonunda evraklara ulastık dıye aradılar sıkayetı yazınca zaten evrak maılde duruyor

Bende yukarıda yazdığım gibi evrağı görevliye verdim ancak halen açılmadı valla hat iptal olacak endişesi içindeyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

kapatılma sebebi neydi ?

Bende yukarıda yazdığım gibi evrağı görevliye verdim ancak halen açılmadı valla hat iptal olacak endişesi içindeyim

Sacma sapan mevzular ıste adam eskı calısanın nıye ısten cıkınca cınslık yapıyon ıse gırerken hattı tc ye acıyoda ısten cıkınca nıye sacma presodur uyguluuyo anlamıs degılım

• 13 mart 2013'de kargo gelmiş eve. Eve döndüm , görevlinin yanında imzaladım ve geri verdim. Vodafone Red yazan bir araçla gelmişti görevli. Belgede yazanlar şunlar : Vodafone telekom sözleşmesi taraflar kısmı imzalanmamış oymuş yani tüm mesele.

Gorevli sizi bulmak yerine kendisi yolda imzalayıp gonderseydi daha çabuk açılırdı..)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: termal1

13 mart 2013'de kargo gelmiş eve. Eve döndüm , görevlinin yanında imzaladım ve geri verdim. Vodafone Red yazan bir araçla gelmişti görevli. Belgede yazanlar şunlar : Vodafone telekom sözleşmesi taraflar kısmı imzalanmamış oymuş yani tüm mesele.

Gorevli sizi bulmak yerine kendisi yolda imzalayıp gonderseydi daha çabuk açılırdı..)))

İşte taraflar kısmını imzaladım , diğer kısımda vodafone mührü vardı zaten.

@juske

bakalım neler olacak.
  • 15 mart 2013 : cep merkezi hattım iptal olduğu taktirde 35 liraya yeniden açabileceğimi söyledi. Yani yeni abonelik sıfatıyla.
  • Bu olaydan sonra hala vodafone kullanmayı düşünüyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

Bu olaydan sonra hala vodafone kullanmayı düşünüyor musun ?

Kullanmaya devam edeceğim tabiki. Memnunum ben vodafone'dan. Tabi bu belge işleri falan canımı epey sıktı , şikayet varda bu belge eksikliğinden dolayı hattı kapanan bir sürü insan var onlarlada görüştüm hatları kapanmış tekrar açtırmak için hat ücreti falan ödemişler.

Benim tek derdim numaram kaybolmasın başka bir şey istemiyorum.
  • Dostum sırket hattın galıba bence aktıvasyon dan veya back offıceden maıl adresı al oraya sen maıl at

• Öyle bir adres yok işte sıkıntı orada. Yani ilgili bulmak çok zor imkansız gibi. Cep merkezine uğruycam tekrar bakalım
  • Valla çok can sıkıcı durum olmuş geçmiş olsun hocam. Ben de Cepnet kullandığım ve diğer operatörlere göre daha az çekim sıkıntısı yaşadığım için Vodafone kullanıyorum. Ama böyle müşteriyi inanılmaz zor durumda bırakan, kendi hatalarını aylar belki yıllar sonra anca farkeden, bir ayda bir parça kağıdı zor getiren üstüne üstlük hemen peşine beş gün içinde hattın kapanacağını zevkle söyleyen bir operatör de bana her ay bedava sınırsız kullanım verse durmam.

Not: Öbür operatörler de sınırsız internet çıkardı ya ondan rahat rahat durmam diyorum
  • 16 Mart 2013 : Yeniden cep merkezine gittim bir ilgiliye telefon açtı dosya sırası gelmemiş , dedim hattım kapanacak acele edin herkesin acelesi var falan dedi kapattı telefonu.
  • Sonuç olarak ne oldu hocam hattı iptal ettiler mi?

• Sıkayetvar a yaz acılır :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.