Şimdi Ara

Vodafone hat taşıma yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Turkcell hattım var.24 ay taahhüt süresi 1 ay sonra doluyor.Hattımı Vodafone Red Mini tarifesine geçirmeyi düşünüyorum.Turkcell e göre daha hesaplı.Bir kaç tane sorum olacak ilgili arkadaşlara.

Turkcell in kalitesine diyecek bir şeyim yok,hiç çekmediğini görmedim.İnternet hızı yeterli, hemen hemen her yerde 3G çekiyor. Bugüne kadar sürpriz bir fatura ile de karşılaşmadım.Ama zaten sürekli kalan dakikalarımı,internet kotasını takip ettiğimden de olabilir.Vodafoneda bu konularda sıkıntı yaşarmıyım.

Hat bir tanıdığımın üzerine kayıtlı.Hattı kendi üzerime almayı düşünüyorum.Hattı kendi üzerime alarak mı vodafone a geçeyim yoksa vodafone a hattı taşıdıktan sonra mı üzerime alayım.Bir şey farkeder mi bu konuda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: differentt

Arkadaşlar Turkcell hattım var.24 ay taahhüt süresi 1 ay sonra doluyor.Hattımı Vodafone Red Mini tarifesine geçirmeyi düşünüyorum.Turkcell e göre daha hesaplı.Bir kaç tane sorum olacak ilgili arkadaşlara.

Turkcell in kalitesine diyecek bir şeyim yok,hiç çekmediğini görmedim.İnternet hızı yeterli, hemen hemen her yerde 3G çekiyor. Bugüne kadar sürpriz bir fatura ile de karşılaşmadım.Ama zaten sürekli kalan dakikalarımı,internet kotasını takip ettiğimden de olabilir.Vodafoneda bu konularda sıkıntı yaşarmıyım.

Hat bir tanıdığımın üzerine kayıtlı.Hattı kendi üzerime almayı düşünüyorum.Hattı kendi üzerime alarak mı vodafone a geçeyim yoksa vodafone a hattı taşıdıktan sonra mı üzerime alayım.Bir şey farkeder mi bu konuda ?

1- Hat çekim kalitesi v.s öncelikle bulunduğuz yerle ilgili. Denemeden anlamak biraz zor.
    2- Hattı üstünüze aldığınız zaman 3 ay numara taşıma olmuyor diye biliyorum. Yeni hat alınmış gibi oluyor.

Düzeltme: hattı üzerine almak için gerekli bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo2000 -- 21 Haziran 2012; 2:16:27 >

• Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Bundan sonra taahüt işine gireceğimi pek sanmıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: differentt

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Bundan sonra taahüt işine gireceğimi pek sanmıyorum :)

Birşey değil.
  • hattı kendi üzerine almadan taşıman için hat sahibiyle beraber bayiye gitmen gerek yoksa zaten taşımazlar. Bir de vodafone taşıdıktan sonra hattı kendi üzerine alamazsın çünkü hattın esas bilgileri turkcell de kaldığı için taşımıyorlar aynısı benim başıma geldi bende taşımadan önce kendi üzerime aldım öyle taşıdım hattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelikuputis

hattı kendi üzerine almadan taşıman için hat sahibiyle beraber bayiye gitmen gerek yoksa zaten taşımazlar. Bir de vodafone taşıdıktan sonra hattı kendi üzerine alamazsın çünkü hattın esas bilgileri turkcell de kaldığı için taşımıyorlar aynısı benim başıma geldi bende taşımadan önce kendi üzerime aldım öyle taşıdım hattı.

mesela benim numaram 532xxxx hattım vodafone da veya avea da ben bunu diğer şartları sağlamama rağmen kendi üstüme alamıyormuyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: runo2000

quote:

hattı kendi üzerine almadan taşıman için hat sahibiyle beraber bayiye gitmen gerek yoksa zaten taşımazlar. Bir de vodafone taşıdıktan sonra hattı kendi üzerine alamazsın çünkü hattın esas bilgileri turkcell de kaldığı için taşımıyorlar aynısı benim başıma geldi bende taşımadan önce kendi üzerime aldım öyle taşıdım hattı.

mesela benim numaram 532xxxx hattım vodafone da veya avea da ben bunu diğer şartları sağlamama rağmen kendi üstüme alamıyormuyum ?

hattı sadece turkcell'de kendinize devralabilirsiniz.

başka operatörde alamazsınız.

üzerinize aldığınızda, yeni hat almış gibi, ilk faturada, 40 TL civarında vergi ödersiniz ve 3 ay numarayı taşıyamazsınız.

Başkasının adına kayıtlı hat kullanmanın maalesef böyle sıkıntıları var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat taşıma sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selocan5

quote:

Orijinalden alıntı: runo2000

quote:

hattı sadece turkcell'de kendinize devralabilirsiniz.

başka operatörde alamazsınız.

üzerinize aldığınızda, yeni hat almış gibi, ilk faturada, 40 TL civarında vergi ödersiniz ve 3 ay numarayı taşıyamazsınız.

Başkasının adına kayıtlı hat kullanmanın maalesef böyle sıkıntıları var

Teşekkürler diğerlerini biliyorumda ilk operatöre dönmek gerekiyormuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.