Şimdi Ara

VODAFONE HAT SORUNLARI BAŞLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VODAFONE OPERATÖR kaynaklı sorunları ve bunların çözümü OLMADIĞINI yazmaya karar verdim. Şöyle ki VODAFONE FORUM dahi çalkalanırken Vodafone Müşteri hizmetleri "ilkdefa böyle sorunla karşılaşmış" gibi bilmezden gelip sizi alakasız yönlediriyor. İsterseniz arayın, deneyin!

SORUN 1: 7000 dahil SMS gönderememe sorunu:
    MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÖNERİSİ: TL Yükleyin, hep yükleyin, siz paket alın, yeterki siz paket alın. Sorun devam ederse sistemimizde güncelleme var ondardır, alt yapı kaynaklıdır, sorun geçicidir, sorun devam ederse yine bizi arayın.

ÇÖZÜM MÜ: Hayır. Sıfır TL bakiye ya da 20 lira bakiyeniz olsa, paranızla çatır çatır SMS atabilecek durumda olsanızda bu sorunu çözmüyor ve aldığınız paket/yüklediğiniz TL ile kalıyorsunuz. Yüzlerce denemede bazen gönderiyor, bazen göndermiyor ve bu durum 7000'e ya da bireysel hatlarda dahil tekrarlıyor. Binlerce SMS hakkınız olsa da yüzlerce denemede kafasına göre bi gönderiyor bir göndermiyor.

SORUN 2: İphone uygulaması olan imessage ve ifacetime uygulaması aktivasyon kodu için sürekli SMS gönderimi 0,80 kuruş. (Tel her kapatılıp açıldığında)
    MÜŞTERİ HİZMETLERİ: TL yükleyin, yurt dışı paket satın alın, tarifenizi başka tarifeye geçirin vs. vs. vs. Uygulamanın operatörler ile bir bağlantısı yoktur. Konuya ilişkin olarak uygulama yöneticileri ile görüşmen gerekmektedir gibi çözümden uzak cevaplar..
    ÇÖZÜM MÜ: Hayır. Uygulamanın OPERATÖRLE alakası yok diyor. Kardeş, ben Samsung Note 3 Android bir telefon kullanıyorum, iphone imessage ve ifacetime uygulamasının benimle de bir alakası yok ki? Telefonu Türkiye'den aldım, öyle bir uygulama program veya benzeri bir uygulama yüklü değil, aradım taradım o mesajı gönderecek telefonumda hiçbirşey bulamadım ama buna rağmen SORUN SİZİN TELEFONUNUNUZDA!!!! Aynı telefon öteki hattımda SMS göndermemesine rağmen sorun benim telefonumda yani!!!!!

Yukarıdaki mesajları yazmamın sebebi aylardır süren VODAFONE savaşıdır.
    Herşey iki tane hattımı Vodafone'a taşımam ile başladı.

*İki hattımda aktif olduğunda bir hattım hep sorunlu davrandı. Kafasına göre SMS gönderip ücret kesti.
    *7000 gibi ücretsiz bir numaraya dahi (bireysel hatlarla birlikte) yüzlerce denemede bazen SMS gönderdi, bazen göndermedi. Bunu hem TL varken hem de TL yokken denedim. Yani TL yokkende, varkende, SMS pakedim varken de gösterdi. SMS kafasına göre ya yolladı, ya yollamadı. Öteki hattımda ise hiç sorun oluşmadı.
    *MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİYLE (her defasında bir başkasıyla) sorunu anlatmaktan yalama oldum, ezberledim. Her biri "ilk defa" duymuş gibi davranıp çözümden uzak davranış sergiledi.
    ÖRNEK DAVRANIŞLAR: TL yükleyin, paket alın, SMS paketi yükleyin, sorun devam ederse telefonunuzda sorun vardır.

Bu sorunlar VODAFONE FORUM'da onlarca kişinin başına gelmiş ve her birine başka SÖZDE çözüm sunulmuş ama hiçbir sorun asla çözülememiş. Varsa çözümünü bilen buraya yazsın.

Çünkü, Delirdim bende..

• Gerçekten dayanılmaz bir hal aldı bahsettiğiniz durum; bazı çalışanların konu hakkında en ufak bilgi sahibi olmadığını veya kıdemli çalışanların bile bu stabilitesizlik veya genel ifadesiyle dansözlük karşısında hataya düşebildiğini bizzat tecrübe ettim...

Ortalığı karıştıran bir kadro veya fena bir siyasi örgütlenme var toptan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 30 Ağustos 2015; 12:59:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone hattımda benim karşılaştığım başka bir sorun var;

Vodafone hattım blackberry cihaza takılı. Sim kartı başka cihaza taktığımda BIS paketinin etkisiyle cihaz sanki resetleniyormuş gibi garip davranmaya başlıyor. Bunun dışında sorunLa karşılaşmadım.

Benim hattım faturalı, senin hattın kontürlü olduğu için sıkıntı yaşıyor olabilir misin?
  • excellenthuman E kullanıcısına yanıt
    7000e mesaj atamama bazen cihaz bazen de sistem kaynaklı ama IPhone imessage kapatabiliyorsunuz biraz araştırın.

https://www.google.com.tr/search?q=7000+e+mesaj+atamama&espv=2&biw=1366&bih=667&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0CAgQ_AUoA2oVChMIvq7Bi6bUxwIVwVwsCh0OuQK4&dpr=1#imgrc=xK7GqZ-8QhreoM%3A

https://selfsolve.apple.com/deregister-imessage/tr/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 1 Eylül 2015; 0:48:35 >

• VODAFONE PİŞMANLIKTIR !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TL yokken mesaj atamazsınız denilen hattımda son bir kaç gündür TL olmadığı (sıfır bakiye) olduğu halde takır takır SMS göndermeye başladı. Ya sorunu çözdüler, ya da birinin boşluğuna gelip yaptı. Bir tek geriye imessage onayı için izinsiz giden SMS kaldı. O da telefonum android, imessage ile alakası yok ki nasıl kapatayım, iptal edeyim, müşteri hizmetleri bile bilmiyor ya da söylemiyor vs. Android cihazlarda bulunan ve ücretli olabilecek sms lerde çıkan "ücretli sms gönderme izni" penceresiyle alakamız yok. Dediğim gibi, iki sıfır bakiyeli hat, biri sms atar öteki atmaz. Şimdi düzeldi, iki sıfır bakiyeli hat ikisi de her yere şuan için mesaj gönderiyor. İlaveten, bakiye varken de izinsiz gönderilen imessagenin kapatıldığına yönelik bilgisi olan varsa link vermesin, iki satır yazı yazsın, çözelim. TELEFON ANDROİD!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR AÇIK HAT FACİASI! (AVEA)
    13 yıl önce açıldı
    Vodafone hat devir ile ilgili
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.