Şimdi Ara

vodafone günlük cep net olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün vodafonun ücreti günlük 1 tl olan günlük cepnet tarifesini satın aldım.kullanmaya başladıktan 15-20 dakika sonra vodafondan mesaj geldi:5tl data kullanımı yaptığınız için gece 12 ye kadar data kullanımı bedava.Bu ne oluyor şimdi oysa vodafon sitesinde sadece 10mb data kullanımını aştığınızda hız düşer diyor. Ben internet üzerinden iphone ile radyo dinliyordum.acaba ondanmı oldu.internette sörf yapmakda data kullanımından yiyormu eğer yerse günlük 1tl denmesi biraz üçkağıt olmuyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turbetfur2

Arkadaşlar bugün vodafonun ücreti günlük 1 tl olan günlük cepnet tarifesini satın aldım.kullanmaya başladıktan 15-20 dakika sonra vodafondan mesaj geldi:5tl data kullanımı yaptığınız için gece 12 ye kadar data kullanımı bedava.Bu ne oluyor şimdi oysa vodafon sitesinde sadece 10mb data kullanımını aştığınızda hız düşer diyor. Ben internet üzerinden iphone ile radyo dinliyordum.acaba ondanmı oldu.internette sörf yapmakda data kullanımından yiyormu eğer yerse günlük 1tl denmesi biraz üçkağıt olmuyormu?

günlük cepnet aldıysan mesaj yanlışlıkla otomatik gelmiştir. 5 tl yansıyacağını sanmıyorum. Eğer olurda yansırsa mh'ı arayarak iadesini istersin yaparlar
  • Müşteri hizmetlerini aradım inatla nekadar data kullanırsan kullan 1tl yi geçmez dedi.herhalde otomatik olarak sistemin herkese attığı mesaj
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.