VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (459. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
510₺’ya görmüştüm bir mağazanın önünde hocam, 80 GB’ı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
taahhütüm bitecek faturasıza geçirmek istesem zorunlu paket veya herhangi bir ücret alınıyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bu gectigimiz yaz temmuz ayinda gecmistim, surec degismediyse ucret ya da zorunlu paket yoktu.
-
Freezone özel 1 günlük sınırsız interneti bu ay kullanan oldu mu bende gözükmüyordu mernis doğrulamada falan bir sorun olmuş dediler bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -InFlames- -- 23 Kasım 2025; 19:57:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de öyle sebebini ögrendiniz mi
Herkeste öyle, zam değil 2 aylık ücreti bir ayda çekti Vodafone. Diğer ay hiç yansımayacak yani öyle dengelenecek, Vodafoneye sorduğumda da bunu dedi ve doğru da güncel faturada telsiz ücreti yok ama ben niye kasımda ödemem gereken ücreti Ekim ayından ödüyorum o kısmı çok saçma işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic 55 -- 24 Kasım 2025; 3:1:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
tam benim taahhütüm bitti adamlar kampanyayı bitirdi ya
_____________________________ Sonyboy kudurtucu.
Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.
FIFA Online 4 [ANA KONU] -
merhaba hocam iptal ve faturasıza geçiş deyince ikna paketi sunuyorlar bildiğiniz gibi ikisini de denedim en fazla 40 GB sunabiliyoruz bu kanaldan dediler.
Peki şikayetvar haricinde teklif almak için başka alternatif kalıyor mu örneğin BTK’ya yazılan şikayetler? Bilgisi olan bi arkadaş var mıdır Teşekkürler
Taahhütüm bitiyor diye redli 40gb teklif etti müşteri hizmetleri 400₺’ye. İçinde youtube da içeren sınırsız sosyal medya olunca kabul ettim. Şimdi tutar 440₺ görünüyor uygulamada, bir de sınırsız iletişim pass yazıyor. Ben şimdi buna söz verdiği gibi youtube dahil mi değil mi emin olmak istiyorum. Nasıl öğrenirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler -- 24 Kasım 2025; 12:36:52 >
aralık sonuna bekle hocam idare et bir şekilde
yilin son duzlugunde bir seyler olursa olur. kampanya cikana kadar faturasiza park etmek mantikli.
Bence seneye de 5G geçişine yakın iyi kampanyalar olur. Yüksek GB paketler falan gelir en azından.
Benim son 6 günüm kaldı. Var mı şu an güzel bir tarife? 20GB bana tam yetiyor. Toplam 100 TL'ye yakın ödüyorum. Max 200 TL'ye böyle 20GB lık tarife bulabilsem çok iyi olacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 24 Kasım 2025; 16:9:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sınırsız olan iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
Aynen fazla vermek istemeyen 760₺ olana geçebilir sınırsız sosyal içinde
Bunlar size uygulama üzerinden mi teklif edildi hocam? Mevcut tarifeniz neydi bu teklifler geldiğinde?
_____________________________ -
Yanımda uygulamasında geçebileceğim tarifeler kısmından. Vodafone faturasız hattım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı