Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (455. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.210
Cevap
263
Favori
624.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #45
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone sistem biz cozduk herkes yararlansin diye kimse bir tsk etmiyor tarife gecis yapanlar ekran görüntüsü iletin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 11 Kasım 2025; 3:54:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt

@angaralim usta benim 2 adet vodofone hattım var 10gb 250sms 1000 dk bu bize yetiyor şuan 164 tl ödüyoruz herşey dahil 6 aralıkta taahüt doluyor bana 20gb 288tl çıkıyor uygulamada ben şuan kullandığımı istiyorum ama yine ödediğim kadar olmalı ne yapmam lazım

Sikayet var sitesinde kayit acin uyumlu 10gb 160tl tarifesine gecmek istiyorum yazin ayni gun geciriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1000dk 250sms mi

Evet ayni zamanda kullanmadiginiz haklar sonraki aya devrediyor bu tarifede

Sikayet var sitesinde kayıt acarsak vodafone bizi nasıl bulup ulasıyor? Telefon numaramızı da mesaja mı eklemek gerekiyor? Veya isim soyad dan mı buluyorlar?

Birincisi hesap açarken numaranızı giiryorsunuz..İkincisi şikayeti yazdıktan sonra hangi numara için işlem yapacaksınız diyor..Orda yine numaranızı yazıyorsunuz..

taahüm yanımda uygulamasında 6 aralıkta biter yazıyor ne zaman yapmalıyım bu güzelmiş devretmesi felan bende faturasız ttkom geçip sonra vodofone geri dönüp 147 tl aynı tarifeyi almayı düşünüyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 11 Kasım 2025; 13:17:25 >

Orijinalden alıntı: fast-man

taahüm yanımda uygulamasında 6 aralıkta biter yazıyor ne zaman yapmalıyım bu güzelmiş devretmesi felan bende faturasız ttkom geçip sonra vodofone geri dönüp 147 tl aynı tarifeyi almayı düşünüyordum

Su an yaparsaniz sanirim kasim 2026 da taahutunuz bitecek 7 aralik gunu yaparsaniz sanirim 2026 araliga kadar taahutunuz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3757 -- 11 Kasım 2025; 13:41:23 >
  • Dun sikayet var kayıt olusturdum bu sabah aradılar 20gb 250 tl veya 10 gb 160 tl onerdiler. 10 gb kabul ettim. sms gelecek gecis yapmıs olacaksınız dedilr ama 4 saat gecti henuz sms gelmedi. Normalde hemen gelir mi? Bekleyeyim mi yoksa arayayım mı bilemedim.

• eros68 kullanıcısına yanıt
    telefonunuzu kapatip acin sonra yanımda uygulamasindan tarifenizi kontrol edin eger gecis yok ise ve sms yine gelmezse arayin durumu iletin. normalde bu kadar uzun surmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aradım konustum.

Evet sabah arayan arkadas sizi istediginiz tarifeye gecirmis ama sistem bunu iptale atmıs dediler. Sizin icin kayıt olusturduk cozum birimi sizi 8 gun icinde arar dediler.

Bakalım ne olacak bekleyecegiz. Taahhut 30 kasımda doluyor. o zamana kadar cozulmezse T.Telekom a geceriz artık.

• Taahhütümüm bitmesine 3-5 gün kala bana yaptıklarına bakın, dün sinirlendim bu duruma Telekom’a taşıdım. 9 senelik vodafone kullanıcısıyım. Saçma sapan fiyatlar teklif ettiler, sonra teklifleri kapadılar
    Böyle bir saçmalık olabilir mi.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Sikayet var sitesine yazmayı denediniz mi? Gerci ben denedim ama sonuc alamadım. Sistemde bir aksilik mi oldu bana mı denk geldi yoksa bilerek mi yokusa suruldu bilmiyorum. Yasadıklarımı yukarıda yazdım zaten.

• Arkadaşlar 2 sene önce forumdan bir arkadaş aracılığı ile "Redli Müşteri 20 Plus" tarifesine geçmiştim 1 yıllığına. Beni tarifeye geçiren kişi 1 yıl sonra hiçbir işlem yapma ve ufak bir zam ile aynı tarife devam eder demişti ve aynen dediği gibi 15 tl zam ile 1 yıl daha devam ettim.

Bu ayın sonunda 2. yıl bitiyor. Yine hiçbirşey yapmasam ufak bir zam ile devam eder mi? Bu tarife hakkında bilgisi olan var mı? Aldığım arkadaşa ulaşamıyorum, epeydir girmiyor foruma o yüzden buraya yazdım, belki aynı tarifede olan arkadaşlar vardır.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.