Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.595
Cevap
212
Favori
470.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyi anladım da Şikayetvar hesabımı neden silip 5 dk. sonra yeniden açıyorum. Mevcut Şikayetvar hesabımla yapsam ne olur, silip yeni hesapla şikayet kaydı oluşturmanın mantığı ne, onu anlamadım. Bilen biri varsa cevap verebilir mi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • retired95 R kullanıcısına yanıt
    Mevcut şikayet var hesabınızla bu işlemi daha önce yaptıysanız sistemde gözükecektir, yani adam şunu diyebilir: bu müşteri taktiği çözmüş hep aynı şekilde tarifesini yeniliyor veya yenilemek istiyor , yemezler ilgilenmezler gibi..
    Yeni hesap açarsanız bu durum yaşanmaz sizinle direk ilgilenirler mantığı yatıyor.

• angaralim kullanıcısına yanıt

Hocam, sayfayı 10 15 gündür takipteyim. Bugün ceza aldıgınızı gördüm, üzüldüm. Menfaatsiz fayda ve yardımların için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Anladım, ben GSM konusuyla ilgili ilk defa şikayet kaydı oluşturacağım, dolayısıyla ilk işlem için hesabımı silmeme gerek yok o zaman, teşekkürler.

• by_nisay B kullanıcısına yanıt

bende eşimin hattı için arayış içerisindeyim de konuyu gördüm şimdi bazı mesajları silinmiş.

freezone için bir yöntem mi var arkadaşın anlattığı bildiğiniz var mı?

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Şikayet var üzerinden arandım. Sosyal, video pass dahil. Aynı tarifeyi 2 yıldır 130 tlden kullandim. Güncel fiyat bu oldu.nasil fiyat sizce ?

• Arkadaşlar bu bahsettiğiniz tarfilerin bulunduğu bir sayfa, tablo, resim vs var mı? Mevcut vodafoneluyum. 1-2 gün sonra bitiyor. Teşekkürler.

• iptal55 kullanıcısına yanıt
    Tam 3 kat olmuş biraz fazla hocam bence , bu tarifenin hakkı 270-300 bandı.
    Yine de hayırlı olsun diyelim.

Günümüz şartlarında iyi olmuş, bende YouTube dahil istediğimde bana 30 gb lisini 430 tl den sundular. Hayırlı olsun.

Taahhüt 1 sene ise fiyat çok, 2 sene ise kabul edilebilir sanırım.

Red ayrıcalıkları sayfanız açılıyor mu Yanımda uygulamasında?

• Epeydir faturasız kullanıyordum. Tarife fiyatlarını neredeyse 2ye katladılar. Sonrasında 6 aylık paketlerden almaya başladım onuda epey artırmışlar. Faturasız uygun tarifeler varmı nasıl geçilir?

Son çare faturalıya gecebilirim. Ondada gelen teklifler uygulama üzerinden hiç hoşuma gitmedi. Uygun tarifeye nasıl gecebilirim bilen varmı?

• maestrosef M kullanıcısına yanıt
    faturasız artık yok gibi bir şey hocam faturalı için ise bir yol var ama temsilciye göre teklif değişiyor misal bende işe yaramadı ama siz yine de deneyin

şikayet var hesabı açın daha önce bu tür başvuru olmayan hesap olsun bu sayfadaki başkalarına gelen yanımda tekliflerinden makul bir ekran görüntüsünü indirin ve şikayetinize ekleyin teklifin size geldiğini ama onaylarken hata verdiğini ve memnuniyetsizliklerinizi yazarak doldurun kısa zamanda farklı bir ekip sizi arıyormuş ve pazarlık usulü uygun teklif veriyorlarmış ama dediğim gibi herkeste işe yaramıyor bazıları sadece yanımda sizin gördüğünüz teklifleri söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 1 Mart 2025; 14:19:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    E devletimde böyle çıkıyo gerçek mi bu?

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    Hatlar sizin adınıza değil mi?

Yani daha önce den siz almadınız mı?

• Yokizm kullanıcısına yanıt
    Hatlar benim üstüme detaylı baktım şuanki kullandığım numara için çıkıyor. Vodafoneyi aradım evet doğru alabilirsiniz dedi bana 500 TL iade yapmışlardı Hepsiburada çeki alamadığım için bide SMS aşmıştım 110 da öyle iare ettiler

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    geçen gün ben de rastgele dsmart için alacaklı olduğumu görmüştüm 4-5 sene önce aboneliğimi bitirmiştim orada alacaklı görünüyorsanız alırsınız sitesinde başvuru yeri vardır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Aldım zaten hiç bırakır mıyım

• 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.