Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.154
Cevap
203
Favori
451.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Uste yaz dim oku yap

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • freezone tanımlı fakat yanımdada freezone yazmadığı için freezone fırsatları menüsü yok sistemsel bir hata yüzünden

çaresi de taahhüt yenilenince sistem görüyor başka bir yolu yok mu bilen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Şikayet var hesabın varsa hesabını sil tekrardan hesap aç numaranı kaydet kullandığın tarifenin taahhütü uygun fiyatlı bir tarife sunmazlarsa operatör değişikliği diyorum diye yaz 2 gün içinde sana dönüş yaparlar fiyatı dibe çekmeye çalış ucuz fiyat tarifeler sunuyorlar

Bananevar yanimda alt firsat kulan yönlendiriyor

• angaralim kullanıcısına yanıt
    ne yazdığımı anlamadınız sanırım

Ekran görüntüsü atin

nasıl yapılacak hocam ?

• Bana redli özel 20 gb ve yanında sınırsız whatsap 240 tl ye sunuldu bence pahalı gibi kabul etmedim.Hatamı ettim bilmiyorum bana bukadar gb değilde mesela 10 gb + sınırsız whatsap 140-150 tl olsa böyle bir paket arıyorum ama yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • refreshing kullanıcısına yanıt
    542 ara deki tarife yeni gectim şikayet var dan ücretsiz durma ozeli tobiden cikiyor alin dedi çıkıyor sistem hatasi alıyorum hattima tanımlanması rica ederim soyleyin hattina tanımlıyorlar yada şikayet var bu goruntu at ücretsiz durma ozelik hattima tanımlanması arz rica ederim tobiden cikiyor sistem hatasi alıyorum atacam goruntu at hattınıza tanımlıyorlar VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Vodafone, 22 gb - 3000 dk - 250 sms ve Whatsapp, Facebook ile X uygulaması bedava ilk 3 ay 230 sonraki aylar 330 olarak yaptılar uygunmu bilemedim.

• Alperen.ag kullanıcısına yanıt
    Uygun değildir 349tl red 40gb

• rameowerr R kullanıcısına yanıt

diger operatorlere git gel yapabilirim derseniz ..vodafone 'un 3 ay 175 tl 'den faturasiz tarifesi var yada turk telekom'un hos25 tarzi gene 125-150 tl civari olsa gerek 3 aylık uzatabileceginiz tarifeleri var

Ref ..vb yoktur linklerde

Hosgeldin 25 GB Paketi

25GB, 750DK, 750SMS

r

Paket ücreti

₺175 /ay

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/hat-islemleri/tariffId/21011?tracking_cid=target_c2dmobile_prepaid_25gb_popup_accept

-----------

Hoş Geldin 25GB (115 tl ancak artmis olabilir ...)

Faturasız yeni hat alırken Hoş Geldin paketlerinden birini de satın alabilirsiniz.

3 ay boyunca yararlanabilirsiniz.​

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/hos-geldin-25gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 13 Şubat 2025; 14:25:26 >

349 a red 40gb nasıl geceriz bimcellden göremedim

• 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.