Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yeni geçtim bu tarifeye.Kullanalım bakalım 1 ay.İşimize gelirse devam ederiz :)
  • Arkadaşlar ben iki ay önce Avea'dan kontörlü Vodafone hattına geçiş yapmıştım, hediye yüz dakikam vardı, şimdi kontörlü hattımı bu pakete geçirdim ancak hediye yüz dakikaya rastlayamadım. Hediye 100 dakika hakkı olmayana dahi geliyor sanırım 100 dakika bende varken gelmedi. Nereden öğrenebilirim olup, olmadığını emin olamadım.
  • Merhaba ben de yeni gençavantaj tarifesine geçtim aveadan, bugün itibariyle ben de kullanmaya başladım dakikalarımı tam alamasam da ayın 6 sında hesap kesimi olduğunu öğrendim. kullandığım hat abimin üstüne olmasına rağmen ikimiz de başvurarak ben kullanabilmeye başladım tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim bir kaç soru var bu sorularım belki kafasında aynı sorusu olan arkadaşlara da yardımcı olur.

1) Dakika sorgulama işleminde (*456#) herhangi bir ücret alınmakta mı? Çünkü abimin vodafone hattında tam hangi tarife olduğunu bilmiyorum ilk sorgulamanın ücretiz sonrakilerin ücretli olduğunu söylemişti vodafone bayisi. Bu tarife için böyle birşey var mı? faturası gelen arkadaşlardan öğrenirsek sevinirim.

2) Tarife geçerken 1200 dakika hediyeyi alabilmek için herhangi bir istek belirtmemiz gerekiyor mu? Şuan dakikalar yarım yamalak yüklendiğinden anlayamıyorum vodafonun sayfasında 1200 dakika hediye koşullarını okurken maddeler arasında 'tarife değişikliği yapılırken beyan edilmesi gerekiyor' diyor, bayi bunu bizim yerimize yapmış olabilir mi?

3) İnternetten yapcağımız sorgulamalar ücretli mi? Paket içeriğini aşmamamız halinde fatura sadece 25 lira mı gelmekte yoksa ekstra masraflar çıkıyor mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

• Evet bu konular tam da benim merak ettiğim konular. Ben de cevap bekliyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: absem

Merhaba ben de yeni gençavantaj tarifesine geçtim aveadan, bugün itibariyle ben de kullanmaya başladım dakikalarımı tam alamasam da ayın 6 sında hesap kesimi olduğunu öğrendim. kullandığım hat abimin üstüne olmasına rağmen ikimiz de başvurarak ben kullanabilmeye başladım tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim bir kaç soru var bu sorularım belki kafasında aynı sorusu olan arkadaşlara da yardımcı olur.

1) Dakika sorgulama işleminde (*456#) herhangi bir ücret alınmakta mı? Çünkü abimin vodafone hattında tam hangi tarife olduğunu bilmiyorum ilk sorgulamanın ücretiz sonrakilerin ücretli olduğunu söylemişti vodafone bayisi. Bu tarife için böyle birşey var mı? faturası gelen arkadaşlardan öğrenirsek sevinirim.

2) Tarife geçerken 1200 dakika hediyeyi alabilmek için herhangi bir istek belirtmemiz gerekiyor mu? Şuan dakikalar yarım yamalak yüklendiğinden anlayamıyorum vodafonun sayfasında 1200 dakika hediye koşullarını okurken maddeler arasında 'tarife değişikliği yapılırken beyan edilmesi gerekiyor' diyor, bayi bunu bizim yerimize yapmış olabilir mi?

3) İnternetten yapcağımız sorgulamalar ücretli mi? Paket içeriğini aşmamamız halinde fatura sadece 25 lira mı gelmekte yoksa ekstra masraflar çıkıyor mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

• bir de bir ay boyunca vodafone için 1000 dk 1000sms ve 1 gb data kullanabilirsiniz diye bir msj geldi bu sizlere de gelmiş miydi reklamı olmayan birşeyi vermeleri açıkcası garip geldi ve cesaret edip internete hat üzerinden girmedim
  • kafama bise takildi yaa..
    bende galiba turkcellden vodafone genc tarifeye gecis yapicam numara tasiyacam iste.. ancak benim numaralarim hepsi suan kullandigim simkartta..

gecis yaptigimda vodafone kendi kartini mi vercek bana .. benim numaralari nasil aktarcam oraya.. timde bi makine vardi herhalde bunda da varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

kafama bise takildi yaa..
    bende galiba turkcellden vodafone genc tarifeye gecis yapicam numara tasiyacam iste.. ancak benim numaralarim hepsi suan kullandigim simkartta..

gecis yaptigimda vodafone kendi kartini mi vercek bana .. benim numaralari nasil aktarcam oraya.. timde bi makine vardi herhalde bunda da varmi ?

bunun için makineye ne gerek var ki? sim kartındaki numaraları telefona kopyala.. sonra da vodafone a geçiş işlemin tamamlandığında yeni sim kartı takıp(tabi ki sim kartın değişiyor, onu da cevaplamış olayım) telefondan sim karta kopyala. işte bu kadaaarr

not: tabi ki bu anlattığım yöntem telefonunda numaraları kopyalama veya taşıma özelliği varsa geçerli..

• quote:

Orijinalden alıntı: metrikk

quote:

bunun için makineye ne gerek var ki? sim kartındaki numaraları telefona kopyala.. sonra da vodafone a geçiş işlemin tamamlandığında yeni sim kartı takıp(tabi ki sim kartın değişiyor, onu da cevaplamış olayım) telefondan sim karta kopyala. işte bu kadaaarr

not: tabi ki bu anlattığım yöntem telefonunda numaraları kopyalama veya taşıma özelliği varsa geçerli..

hmm anladim.. simdi baktim evet telefonda kopyalama ozelligi var ama sadece sim karttan telefona.. direk telefon hafizaya kopyala diyor..:D bu iyi oldu.. hic bi numarayi telefonda tasimam kaydetmem.. simkart daha guvenli geliyor bana..

yeni kart vermesi de guzel oldu.. hehrald ekipkirmizi olanindan vericekler.. sekil duruyor yaa.. :D

hazir bu sim kart olayi acildi hemen araya sikistirim bi soru daha.. yazin inallah iphone 4 alma ihtimalim var.. diyelim gectim bu tarifeye.. micro simi her vodafone da alabilirmiyim..? ve ozaman nasil yapcam ya numaralari digeri aktarma falan..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metrikk

quote:

hmm anladim.. simdi baktim evet telefonda kopyalama ozelligi var ama sadece sim karttan telefona.. direk telefon hafizaya kopyala diyor..:D bu iyi oldu.. hic bi numarayi telefonda tasimam kaydetmem.. simkart daha guvenli geliyor bana..

yeni kart vermesi de guzel oldu.. hehrald ekipkirmizi olanindan vericekler.. sekil duruyor yaa.. :D

hazir bu sim kart olayi acildi hemen araya sikistirim bi soru daha.. yazin inallah iphone 4 alma ihtimalim var.. diyelim gectim bu tarifeye.. micro simi her vodafone da alabilirmiyim..? ve ozaman nasil yapcam ya numaralari digeri aktarma falan..

sim karttan telefona kopyalama varsa telefondan sim karta da olması lazım yaa, sen bi daha bi bak bence ben de sadece telefona kaydetmeyi sevmem o yüzden hem sim de hem de telefonda kayıtlıdır numaralarım. çünkü genelde telefon hafızasında kayıtlı numaralara özel zil sesi atama, fotoğraf ekleme falan yapılamıyor..

• geçen mesaj geldi telefonuma bende hattı vodafone genç tarifeye taşıyacaktım fakat avea 19 tl'ye numarasını taşıyan 25 yaş altına heryöne 500 dakika+ 1000 sms+1gb internet veriyor bana makul geldi 12 ay böyleymiş 13. ay başka bir tarife ararım gibime geldi zira 13. aydan sonra heryöne degil sadece avea içi 1000dakikaya dönüyor. sizce nasıl bu tarife geçilirmi?
  • Aveaya geçtim hatta fenercell'e 550 dakika her yöne 1000 sms ve 1 gb net 19 liraya ! daha iyisi çıkana kadar'da avea'dayım tavsiyede ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Aveaya geçtim hatta fenercell'e 550 dakika her yöne 1000 sms ve 1 gb net 19 liraya ! daha iyisi çıkana kadar'da avea'dayım tavsiyede ederim.

Hocam ben Avea'daydım, Vodafone'a geçtim 3 ay önce uygun diye ama şimdi bu tarife daha uygun olduğu için geçmeyi düşünüyorum. Ama yanlış bilmiyorsam daha önce avea abonesi olup da başka hatta geçenler yararlanamıyormuş, doğru mu acaba? Bilen var mı?
  • bende merakla beklemekdeyim bu sorunun cevabını
    quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

quote:

Aveaya geçtim hatta fenercell'e 550 dakika her yöne 1000 sms ve 1 gb net 19 liraya ! daha iyisi çıkana kadar'da avea'dayım tavsiyede ederim.

Hocam ben Avea'daydım, Vodafone'a geçtim 3 ay önce uygun diye ama şimdi bu tarife daha uygun olduğu için geçmeyi düşünüyorum. Ama yanlış bilmiyorsam daha önce avea abonesi olup da başka hatta geçenler yararlanamıyormuş, doğru mu acaba? Bilen var mı?
  • Detaylar kısmında şu iki maddeyi buldum:

*Genç Paket'teki dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.

*Genç Paket'in numara taşıma teklifinden yararlanacak AVEA'ya taşınan numara eğer daha önce Avea numarası ise, bu tekliften yararlanmak isteyen abonenin söz konusu numara ile tekliften faydalanabilmesi için, numarasını tekrar Avea'ya taşıdığı tarih itibariyle, Avea'dan numarasını taşımış olduğu tarihten sonra en az 90 gün geçmiş olmalıdır.

İlki çok kötü bir durum beni çoğu konuşmam 1 dakika sürmüyor, Vodafone'da bu 6 saniyeydi yanılmıyorsam. Diğeriyse sanırım bize uyduğunu gösteriyor. Bir gidip öğrenmek lazım yine de. Gerçi hiçbir yerde her yöne 500 dakika diye bir şey de yazmıyor sayfada, ya da ben göremedim.

quote:

Orijinalden alıntı: robinho32

bende merakla beklemekdeyim bu sorunun cevabını
    quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

quote:

• arkadaşlar android telefonum var telfona indirmiş olduğum face twitter ve ebudyy programlarından hesaplarıma bağlansam bunlar üzerinden para alır mı yoksa dedikleri gibi bedava mı yada tarayıcıdan mı bağlannmalıyım ?? şu anda vodafone sitesinde 1 gb internetde veriyor 10 aylığına bunun herhangi bi kısıtlaması yok değilmi istediğim siteye giriş yapabilirim ??
  • bende bugün itibari ile bu pakete transfer oldum yanlız aklıma takılan sorular şunlar internet tarayıcısından vodafone live üzerinden bağlanılması gerektiğini söylüyorlar da bunun bi farkı yokmuş direk tarayıcıdan bağlanılıyormuş birde ücretsiz bağlanabileceğim twit ve face adresleri nelerdir yazar mısınız ?
  • Arkadaşlar bu tarifede ebudyy de bulunan face msn falan açsam ek ücret ödemem değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsima

Arkadaşlar bu tarifede ebudyy de bulunan face msn falan açsam ek ücret ödemem değilmi ?

odeyebilirsin belki..sansını zorlama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

quote:

Arkadaşlar bu tarifede ebudyy de bulunan face msn falan açsam ek ücret ödemem değilmi ?

Ama ebudyy servisi ücretsiz diyorlar sende benim gibi bilmiyorsun değilmi :-):-):-)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

quote:

Ama ebudyy servisi ücretsiz diyorlar sende benim gibi bilmiyorsun değilmi :-):-):-)
    ebuddy üzerinden sadece msne girmek beleş
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.