Şimdi Ara

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 99 mbps 99tlden başlayan fiyatlarla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
2
Favori
10.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kablonet uzerınden 100 mbps neden vermezler yada bu kampanya uzeri kabloneti kapsamıyor aslında verseler super olur en fazla 50
  • Upload 5 mbps dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzzkaann O kullanıcısına yanıt
    Malesef bitmeye yakin ariyorlar hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    @tuqoo 'dan bu paketi satın aldım, bağlanalı 14 gün oldu.

    Farklı şehirlerde olmamıza rağmen (istanbul) çok ilgili ve çözüm odaklı; kendisine ilgisi için çok teşekkür ederim. SO hizmetim hızlı şekilde kesildi ve VDF kurulumum yapıldı.

    6 Yıllık SO fiber deneyiminden sonra açıkçası 99mbit VDF bağlantıdan eş zamanlı netflix/youtube/dl kombinasyonlarında oyun oynamayan biri olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim ancak daha önce burada da yazıldığı üzere zaman zaman siteler geç açılıyor ve belirli zaman aralıklarında 100mbit göremiyorsunuz mesela dün akşam FB-GS maçı sırasında 70-75mbit arası gezdi.

    Testlere devam ediyorum, bu paketi almak isteyen arkadaşlar istedikleri testi yazarlarsa buradan ss paylaşabilirim.
  • antiloop870 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Eren abi, iyi gunde kullanmaya devam insallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taylan Bey'den ben de internet aldım. 50mbit vdsl vodafone vardı. Onun yerine 99Mbit Fiber'e geçtim. Sadece telefon üzerinden kısa sürede halletti. 2 gün içerisinde fiber bağlandı ve vdsl iptal edildi.

    Teşekkür ederim kendisine...

    Test sonuçları 103Mbit gösteriyor.
  • Bu ttnet fiberden kurtulmanın yolu varmı başka internet sağlayıcısına geçmeyi engelliyor sürekli ne yapmak lazım?Operatörlerde çalışan tanıdık mı lazım?
  • eagen kullanıcısına yanıt
    İyi gunlerde kullaniniz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom dışında adresinizde hangi fiber altyapılar var öncelikle?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taylan Bey aracılığı ile SOL altyapısından Vodafone 99 mbit ilk ay ücretsiz kampanyasına katıldık. Online herşeyi halletti. Dün giriş yapıldı. Bugün 12.00 de vodafone internetimiz bağlandı. Teşekkür ediyorum kendisine.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuqoo

    Türk Telekom dışında adresinizde hangi fiber altyapılar var öncelikle?
    Başka yok hocam sadece turk telekom altyapısı
  • visavis V kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın Ramazan abi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana bugün 85 lira teklif edildi. İlk 4 ay da 70 lira olacak şekilde. Kabul ettim. Aboneliğim 75 liraya 100mbitti. Sol altyapısı. Tabi arayan numara vodafone kampanya birimiyiz dedi ama resmi bir yer olmadığı belliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Resmidir hocam merak etmeyin güzel fiyattan anlaşmışsınız eski fiyatınız eski anlaşmanız ucuz olduğu için yine ucuz önermişler normalde şu an 100 megabit 150 TL civarında seyrediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Bende bu teklif gelmeden önce napsam diye düşünüyordum. Sanki bu tarifeyi de bana siz ayarlamıştınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    2-3 aydır beni de 0850 542 5542 nolu telefonda taciz edip duruyorlardı, yok taahhütünüz bitmek üzere, şöyle uzatalım, böyle yapalım, aynı paket ₺90'dan 24 ay devam edelim, kabul ediyor musunuz vs.Dedim bir durun bakalım taahhütümün bitmesine daha 6 ay var o zamana kadar diğer ISS'lerin de fiyatlarına ve tekliflerine bakar ve en sonunda karar veririm diye cevaplamıştım ancak en son yaklaşık 20 gün önce yine aynı VDF MH telefonu olan 0850 542 5542'dan arandım ve verilen teklif [(6ay x ₺69.90) + (18ay x ₺84.90)] oldu ve MH ile defalarca bu teklifin bugünden itibaren mi geçerli olduğunu sorduğumda aldığım cevap "EVET" olmasında rağmen geçen ay normalde ₺69.89 gelmesi gerekn fatura bir şekilde ₺75.83 geldi.Herhalde bir karışıklık oldu diyerek, fatura faturadır deyip ödedikten sonra olayı yüzyüze soruşturursun dedim kendi kendime ancak 01.2020'nin faturasını jetfatura.com'da ₺84.90 olarak çıkacağını görünce bu işte bir sorun olduğun anladım.

    Şu an için ₺69.90'dan 3 ayımın taahhütü es geçilip ₺84.90'dan yeni bir taahhüt yapılmış ... ki .. MH ile konuşmamız taahhütüm bittikten sonra bu faturalandırmanın başlayacağı şeklindeydi.

    Sonuç: ₺69.90-100 Mbps sınırsız paketimin sözleşmesi 05.2020'de bitecekken nedense 02.2020'de ₺84.90'lık pakete geçirdiler.
    Jetfatura üzerinden şikayet kaydımı oluşturdum, ses kayıtları da zaten mevcut.Baktım işi yokuşa sürüyorlar THH'ye bir dilekçe ile iş çözülür umarım.




  • Merhabalar,
    @tuqoo Taylan Bey'den ben de bu paketi aldım. Benim bulunduğum şehir İstanbul olmasına rağmen çözüm odaklı yaklaşımı, ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim.

    Daha öncesinde Superonline fiber kullanıyordum. Superonline abonelik iptalinin tüm süreçleri (iptal talebi, ikna telefonları süreci ve hattın tamamen kapatılması dahil) Taylan Bey sayesinde sadece bir günde tamamlandı. Vodafone bağlantısı aşamasında kurulum ekibi kurulumu yapmamak için bür sürü zorluk çıkardı. İzmir'de olmasına rağmen Taylan Bey, sanki yanı başımızdaymış gibi bu sorunların üstesinden gelmeme yardımcı oldu. Toplamda 3 gün içinde kurulumum sağlandı.

    Yaptığım bağlantı testinde de fast.com dan yaptığım denemede kablosuz bağlantıda 120 mbit gibi hızlara eriştim. Yapmamı istediğiniz test olursa ekran görüntüsünü paylaşabilirim.
  • justicce kullanıcısına yanıt
    İyi gunlerde kullanın, biraz zorlu bir kurulum süreci oldu, sizin de göstermiş olduğunuz sabıra teşekkür ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya devam ediyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpermete

    Bu kampanya devam ediyor mu?
    Evet aradım sordum bende şimdi başvurdum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.