Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.571
Cevap
245
Favori
1.710.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AsLaNN46

Hocam çok teşekkür ederim.Az önce denedim oldu

Yeni hat ve taşımalarda çalışıyor Mevcut abonelerde kod çalışmıyor
  • Faturasız Esnek Medium için bir kod var mı acaba? oradaki kodu yazınca hatalı mesaj gönderdiniz diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CloxyTR

Faturasız Esnek Medium için bir kod var mı acaba? oradaki kodu yazınca hatalı mesaj gönderdiniz diyor.

Kodu çalışmıyor sadece faturasız esnek large çalışıyor 542 yi ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 8 Mayıs 2017; 10:59:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Orijinalden alıntı: AsLaNN46

Hocam çok teşekkür ederim.Az önce denedim oldu

Yeni hat ve taşımalarda çalışıyor Mevcut abonelerde kod çalışmıyor

Evet dediğiniz gibi sanırım hattımı yeni taşıdım.
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    542 yi 2 kere aradim gecirmediler en son vodafone foruma yazdim.bakalim ne olacak

• Merhaba arkadaşlar.
    Az önce aşağıdaki gibi bir mesaj geldi.

Ek 1 GB internet bu ay size SADECE 1 TL! Tarifeniz 16 TL'ye 3 GB olsun diye yeterli TL yuklemenizi yapip, bu mesaji 1GB1TL yazarak cevaplayin. Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin IPTAL yazip 5203'e gonderebilirsiniz. B003

Sormak istediğim sey bu mesaja cevap verince bir sonraki ay 16 tl ye 3gb internetim mi olacak.

Tarifem 15 tl lik 400 dk 2 GB 1000 sms
    Bu mesajdan sonra 400 dk 3GB 1000 sms mi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivirzivir35 -- 11 Mayıs 2017; 20:38:35 >
  • Su 15 lik tarifeye bi ben gecememisim :D

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt
    evet ben 10gün önce mega3gb de yapdım 20tlye mega4gb oldu :D ama kac ay kullanılıyor bılmıyorum 1 ay galıba
  • Arkadaşlar iyi geceler vodafone lularla sınırsız konuşmalı en ucuz tarife hangisi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsanturkk

Arkadaşlar iyi geceler vodafone lularla sınırsız konuşmalı en ucuz tarife hangisi acaba

Faturasizlarda vodafonelularla sinirsiz konuşma mevcut değildir

• quote:

quote:

Arkadaşlar iyi geceler vodafone lularla sınırsız konuşmalı en ucuz tarife hangisi acaba

Faturalı sormuştum zaten vodafone geçicemde

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

evet ben 10gün önce mega3gb de yapdım 20tlye mega4gb oldu :D ama kac ay kullanılıyor bılmıyorum 1 ay galıba

Mesaja cevap verirsem birdahaki ay 3 gb olarak kullanabilecegim dimi. Cunku tarifem bu hafta guncellendi. Para yuklesemde bu ay faydalanamam herhalde.

• quote:

quote:

quote:

Faturalı sormuştum zaten vodafone geçicemde

İşini bilen esnaf small 30₺ 12 ay taahhütlü +2.90₺ Vodafone sınırsız opsiyonu toplamda 32.90₺ ye geliyor

• 1 hafta 10 gün önce telefonla görüşürken vodafone menuden gelen saçma sağan bildirim yüzünden mega3gb tarifem 500dk+3gb+1000 sms 25 tl oldu, itiraz ettim kaç kere müşteri hizmetlerini aradım ama eski tarfeme geçemedim. bittikçedolan mini mi ne öyle bir tarifeye geçişim sağlandı, 750 dk+2 gb+1000sms 19 TL artı 5 tl ye sonraki ay ek 1gb alacağım.

az önce bana da şu sms geldi, ek 1 GB internet size sadece 1TL. Tarifeniz 18 TL ye 2 GB olsun diye yeterli tl yüklemenizi yapıp vs vs diye devam ediyor. Bir bilen yardım etsin valla nedir bu vodafone dan çektiğim, tarifemin hiç bir tarafı 18 tl değil ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenApple

1 hafta 10 gün önce telefonla görüşürken vodafone menuden gelen saçma sağan bildirim yüzünden mega3gb tarifem 500dk+3gb+1000 sms 25 tl oldu, itiraz ettim kaç kere müşteri hizmetlerini aradım ama eski tarfeme geçemedim. bittikçedolan mini mi ne öyle bir tarifeye geçişim sağlandı, 750 dk+2 gb+1000sms 19 TL artı 5 tl ye sonraki ay ek 1gb alacağım.

az önce bana da şu sms geldi, ek 1 GB internet size sadece 1TL. Tarifeniz 18 TL ye 2 GB olsun diye yeterli tl yüklemenizi yapıp vs vs diye devam ediyor. Bir bilen yardım etsin valla nedir bu vodafone dan çektiğim, tarifemin hiç bir tarafı 18 tl değil ki.

19₺ olup 2gb tarife içeriği olmuştur +1₺ 1TL1GB->7000 ile 750dk+1000+3gb 20₺ sahip olabilirsiniz

• quote:

quote:

1 hafta 10 gün önce telefonla görüşürken vodafone menuden gelen saçma sağan bildirim yüzünden mega3gb tarifem 500dk+3gb+1000 sms 25 tl oldu, itiraz ettim kaç kere müşteri hizmetlerini aradım ama eski tarfeme geçemedim. bittikçedolan mini mi ne öyle bir tarifeye geçişim sağlandı, 750 dk+2 gb+1000sms 19 TL artı 5 tl ye sonraki ay ek 1gb alacağım.

19₺ olup 2gb tarife içeriği olmuştur +1₺ 1TL1GB->7000 ile 750dk+1000+3gb 20₺ sahip olabilirsiniz

Bugün bana da aynı mesaj geldi.

" Ek 1 GB internet bu ay size SADECE 1 TL! Tarifeniz 20 TL'ye 4 GB olsun diye yeterli TL yuklemenizi yapip, bu mesaji 1GB1TL yazarak cevaplayin. Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin IPTAL yazip 5203'e gonderebilirsiniz. "

Merak ettiğim ; şu an mega19 tarifesi ile 19 TL ye 3gb + 500dk + 1000 sms kullanıyorum. Şimdi bu teklifi kabul edersem +1 tl toplam 4gb mi olacak tarifem ve bundan sonra hep 20 tl 4gb olarak mı devam edecek. Hem bu doldur u etkileyecek mi. Yoksa sadece bu aylık mı tarifem değişecek.

Vodafone dan memnunum ama bazen ne yapacağı belli olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

quote:

quote:

Bugün bana da aynı mesaj geldi.

" Ek 1 GB internet bu ay size SADECE 1 TL! Tarifeniz 20 TL'ye 4 GB olsun diye yeterli TL yuklemenizi yapip, bu mesaji 1GB1TL yazarak cevaplayin. Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin IPTAL yazip 5203'e gonderebilirsiniz. "

Merak ettiğim ; şu an mega19 tarifesi ile 19 TL ye 3gb + 500dk + 1000 sms kullanıyorum. Şimdi bu teklifi kabul edersem +1 tl toplam 4gb mi olacak tarifem ve bundan sonra hep 20 tl 4gb olarak mı devam edecek. Hem bu doldur u etkileyecek mi. Yoksa sadece bu aylık mı tarifem değişecek.

Vodafone dan memnunum ama bazen ne yapacağı belli olmuyor.

Ek pakettir tarifeyi etkilemez Doldur u da etkilemez Denenmiştir

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt
    bu ay faydalanırsın tarife sonuna kadar
  • Arkadaşlar selam max 25 TL ve Faturalı olarak bir tarife önerisi istiyorum , faturasız istemiyorum , varmı önerebileceğiniz paket Turkcell'den geçeceğim
  • veracocha kullanıcısına yanıt
    Freezone olucakmi 26yas altindamisiniz

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.