Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.571
Cevap
247
Favori
1.709.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Bana 21 TL'ye kadar önerebileceğiniz iyi bir tarife var mı? Dakika fazla olursa daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: iptal55

Yeni geçtim tarifeye freezone lu olma şartı var. En mantiklisi bu geldi suan bana

FESNEK8 yazip 7000'e mesaj atabilirsiniz.

hocam merhaba freezoone için 26 yaş altı tc kimlik numarası yeteri oluyor mu?

• Arkadaslar 30-40 tl dolaylarinda alabilecegim en yuksek gbli tarife hangisidir? Konusma sms az olsa da olur. Hali hazirda faturali Turk telekomluyum, hattimi tasimak istiyorum.

Tesekkurler simdiden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • soylu55 kullanıcısına yanıt
    Musteri hizmetlerini arayıp direk geçtim hocam hat sahibi yanimda değildi bilgilerinide istemediler zaten

• 3 gblık 22 TL ye aldığım paket 25 TL olmuş. Var mı bu fiyatlarda önerebilecrğiniz başka paket? Faturasız kullanıyorum. Sosyal paketlere de zam gelmiş. Teknoloji geliştikçe internet artacağına fiyat artıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mmeehhmet

3 gblık 22 TL ye aldığım paket 25 TL olmuş. Var mı bu fiyatlarda önerebilecrğiniz başka paket? Faturasız kullanıyorum. Sosyal paketlere de zam gelmiş. Teknoloji geliştikçe internet artacağına fiyat artıyor
    ben de aynı şekilde 22 den 25 TL ye geçirilen tarifedeyim.
    interneti bol bi tarife arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iptal55

Yeni geçtim tarifeye freezone lu olma şartı var. En mantiklisi bu geldi suan bana

FESNEK8 yazip 7000'e mesaj atabilirsiniz.

bugün ben de geçiş yaptım teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krandei kullanıcısına yanıt
    Vodafone'da az dakika çok gbli bir tarife yok, kısa sürede çok veri kullanıyorum dersen Gani Tarifeler var. Ayrıca türk telekom faturasızda "Doyasıya portföy 10 GB" tarifesi var. 100 DK + 100 SMS + 10 GB 33 TL.
  • Turkcell enflasyonla mücadele kampanyası başlatırken Vodafone tarifeleri zam yapıyor bu nasıl bir saçmalık

• quote:

Orijinalden alıntı: Jolswert

Vodafone'da az dakika çok gbli bir tarife yok, kısa sürede çok veri kullanıyorum dersen Gani Tarifeler var. Ayrıca türk telekom faturasızda "Doyasıya portföy 10 GB" tarifesi var. 100 DK + 100 SMS + 10 GB 33 TL.
    39 TL'ye 12 GB esnek tarifesi var. Ona geçebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: radtv213

Arkadaşlar merhaba,

Bana 21 TL'ye kadar önerebileceğiniz iyi bir tarife var mı? Dakika fazla olursa daha iyi olur
    O fiyata 2 GB internet 500 dakika Vodafonelularla 12.16 saatleri arası sınırsız konuşma ve 100 SMS var A101 tarifesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

Ne salak bir operator bu, internet sitelerinde var olan tarifeye bayileri bitti diyor. hatta oyle ki caminda asili olan tarifeye bile suresi gecti diyorlar :S

Bu tarifeye geçen hafta bir hat taşımak istedim bana da o tarife bitti artık olmuyor dediler.

• selam, konuyla ilgisi yok ama, vodafone parça kontor lazım, satan kimse bulamadım ne forumda ne de nette güvenilir site bulabildim.

varsa burda ücreti karşılığında transfer etmek isteyen pm atabilir.

• bu a101 kampanyasından eski faturasız kullanıcılar yararlanamıyor mu? yararlanabiliyorsa şu 18 tl lik tarife için Altın Fırsat yazıp 7000 e göndermek yeterli mi?

ilk sayfadaki bilgiler güncel mi bilmiyorum.

ihtiyacım olan aylık 500 dk ve internet 250 mb olabilir.

faturasızda en ucuz paket tarife ne şuan? 7000 e gönderilecek kodu ile yazabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 15 Ekim 2018; 15:7:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

bu a101 kampanyasından eski faturasız kullanıcılar yararlanamıyor mu? yararlanabiliyorsa şu 18 tl lik tarife için Altın Fırsat yazıp 7000 e göndermek yeterli mi?

ilk sayfadaki bilgiler güncel mi bilmiyorum.

ihtiyacım olan aylık 500 dk ve internet 250 mb olabilir.

faturasızda en ucuz paket tarife ne şuan? 7000 e gönderilecek kodu ile yazabilirseniz sevinirim.
    hocam ben o tarifedeyim 21 lira oldu o tarife. vodafone sayfası ve forum donanım ilk sayfasında hala 18 lira gözüküyor ancak bilginiz olsun diye söylüyorum şuan o tarife 21 lira.
  • @parlak47
    hacı bunu 21tl yapmışlar yeni fark ettim 18 değil.
    VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR]
  • bugün tt faturalıdan faturasıza geçmek için müşteri hizmetlerini aradım, 30 lira geçiş ücreti varmış da 29 lirası geri yükleniyormuş o bakiyeyi de paket yapmak için kullanamıyormuşuz. ben de o gazla gidip vodafone'a geçiş başvurusu yaptım ama bi paket seçmedim. daha önce 25 liraya 1000 dk 1000 sms 8 gb tarifesini kullanıyordum, taahüt bitti 41 lira görünüyordu güncel fatura. demem o ki vodafone'da uygun fiyatlı 6-8 gb internet içeren, dk sms hiç önemli degil, tarife güncel olarak neler var, tavsiyesi olan varsa beklerim.
  • Hocam banın kalkmış hoşgeldin tekrardan.
  • süresiz uzaklaştırma değil miydi adminleri ikna etmiş demek
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.