Şimdi Ara

VODAFONE FATURALI CEBİNE GÖRE TARİFELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TÜRKİYE'DE YİNE BİR İLK : FATURALI CEBİNE GÖRE TARİFELER

    7 Eylül 2011 Çarşamba günü Türkiye faturalı tarifeler pazarında bir ilk olan Faturalı Cebine Göre tarifelerimizi canlıya alıyoruz. Bu tarifeler sayesinde artık abonelerimiz tarifelerindeki liraların ne kadarını konuşmaya, mesaja ve internete kullanacaklarına kendileri karar verecek. Üstelik 10 dk’sı 30 kuruşa konuşarak!

    Aşağıdaki tabloda d...etaylarını görebileceğiniz bu tarifelerde, abonelerin yurtiçi her yöne konuşma, mesajlaşma ve cepten internet kullanımları, tarifenin aylık sabit ücreti karşılığında sahip oldukları TL paketinden, birim fiyatlarına göre düşer. Üstelik paket aşımında da aynı fiyatlar geçerli!

    Örneğin, Faturalı Cebine Göre tarifesinde olan bir abonenin 30 TL’lik paketi vardır ve her yöne konuşmaları 10dk’sı 30 kuruş, mesajlarının adedi 30 kr, internetinin 30 kilobyte’ı 3 kuruş olmak üzere bu paketten düşer. 30 TL’lik paketinin tamamını kullandıktan sonra yapacağı kullanımlar da daha yüksek fiyatlardan değil, AYNI birim fiyatlardan ücretlenmeye ve faturaya yansımaya devam eder.

    Kaynak: http://www.guncelyayin.com/vodafone-30-tl-10-dakikasi-30-krs-mesaj-internet-bedava-reklam-filmi.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.