Evet bir fatura dayatmasıda Vodafone den geldi bana. Cayma bedeli olan 50 lira yerine faturama tam tamına 227 TL geldi. Müşteri hizmetlerini arayıp itiraz ettim. 80 lira normal faturamdı. 50 lira aylık 25 lira cayma bedeli. 2 ayda 50 lira ! Ama ne güzel dünyaki bir fatura geldi 227 lira! 130 lira ödemem gerekiyordu toplamda , aveadan sonra birde vodafone geçirdi bir güzel bize.
quote:Orijinalden alıntı: HarryBlade Evet bir fatura dayatmasıda Vodafone den geldi bana. Cayma bedeli olan 50 lira yerine faturama tam tamına 227 TL geldi. Müşteri hizmetlerini arayıp itiraz ettim. 80 lira normal faturamdı. 50 lira aylık 25 lira cayma bedeli. 2 ayda 50 lira ! Ama ne güzel dünyaki bir fatura geldi 227 lira! 130 lira ödemem gerekiyordu toplamda , aveadan sonra birde vodafone geçirdi bir güzel bize. fatura detayları ne durumda, sonuçta faturayı görmeden surdan koymuşlar diyemeyiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Tekrar aradım . 105 lira tahattütsüz ücret İlk tespit ettiğim hata 105 lira kesmişler ve 2 aylık cayma bedelide yansıtmışlar :D 105 liradan bir ay yansıtmaları gerekirken :)