Şimdi Ara

Vodafone eSIM QR kodu vermemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone, eSIM QR kodunu ne kendi sitesi üzerinden ne de Yanımda uygulaması üzerinden veriyor. Müşteri hizmetlerine durumu anlattığımda bana tekrar sıfır hat alır gibi para verip QR kodu o şekilde alabileceğimi söyledi. Bu konuyu Cimer'e şikayet olarak yazdım. Henüz bir yanıt gelmedi ama sizlerin de desteğini rica ediyorum. Operatörlerin, parasını verdiğim, kaybetmediğim halde başka bir telefona geçeceğim için benden tekrar eSIM parası alması bir nevi dolandırıcılıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikenlikaktüs -- 3 Ağustos 2025; 1:21:35 >

SIM kart değişikliği için ücret talep ediliyor mu?

Sistemlerimizde adınıza kayıtlı cihaz bilgisine bağlı olarak ücret ödemeniz gerekebilir. Aksi takdirde mevcut SIM kart ücretlendirmesi (159,75 TL) uygulanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 4 Ağustos 2025; 0:33:15 >
    hayır bunların açgözlülüğü yüzünden ben neden fiziksel sim karta geçiyorum? zaten telefonumda sim kart slotu da yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

esim'i aktive etmeden önce fotoğrafını çekip saklasaydın sorun olmazdı. bayiye gidip yeni esim istemen lazım, o da ücretli, 159tl demiş sitesinde. bazı aç gözlü bayiler fazladan para isteyebilir, bir kaç farklı bayiye sorabilirsin.

Yani telefonu resetledim ya da değiştirdim, tekrar aynı QR'ı okuturum gibi bir düşünceniz varsa, o iş olmuyor maalesef.

dostum tüm yabancı operatörler qr kodu ücretsiz bir şekilde sunarken türk operatörlerinin bunu ücretli sunması çok normal bir şey mi? kendi uygulaması üzerinden qr vermek çok mu zor çok mu maliyetli bir şey? hala qr kodu saklasaydın diyorsun ama qr kodların tek kullanımlık olduğundan bir habersin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Turkcell kullandırıyor ama vodafone qr tek kullanımlık.

Daha Fazla Göster
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    Vodafone eSIM QR kodu vermemesi

hala saçma. şu an kullanmış olduğum three, lifecell kendi uygulamaları üzerinden qr kod verebiliyorken vodafone neden veremiyor, müşterinin 160 lirasına mı muhtaçlar

Hayır

Türk Telekom 1 kez

Turkcell ve Vodafone 10 kez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.