Şimdi Ara

VODAFONE den TÜEKCELL e geçtiğim halde Vodafone den fatura gelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha evvel 3 adet vodafone faturalı hatım vardı. Son iki aydır, gece saat 3 civarı faturanız mailinize gönderilmiştir diye mesajlar gelmeye başladı. Vodafone yi aradım bunun sistemsel olduğunu söylediler. Bende kızıp iki adet hattımı turrkcelle geçirdim. Fakat hesap kesim tarihim ocak 15 imiş ( bunu önceden bilmiyordum ), ben ayın 16 sında Türkcell e geçtim. Sırf 1 gün için 62 tl fatura bedeli istiyorlar. Kulanmadığım bi ayın faturasını almaya çalışıyorlar . Sizce n e yapmalıyım ? Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 1 Mart 2012; 11:14:10 >

• Fatura kesim tarihine bağlı olarak fatura çıktığı için son çıkan faturaya hiç bir şey yapmazlar. Çünkü tarifelerin aylık sabit ücretleri hat iptal olduğunda veya numara taşıma işlemi yapıldığında tamamı yansıyor bu bilgi tarifelerin esaslarına eklendiği için de şikayet hakkı doğamıyor. Keşke numara taşıma başvurunu daha erken yapsaydın
  • Yanlız bu çok adaletsizce bi durum. Ben fatura kesim tarihlerimi hiç bu güne kadar aklımda tutmadım ki. Cevap için teşekkürler arkadaş...
  • rica ederim. Faturalı hatlarda fatura kesim tarihleri baz alınıyor aynı elektirik, su faturalarında olduğu gibi
  • --------------------------------------------------------------------------------

Şikayetvara yazdığım yazıya cevap aşşağıdaki gibi gelmiştir.

('Değerli Abonemiz,

sikayetvar.com sitesi kanalı ile ilettiğiniz bildiriminiz incelenmiş olup,Yapılan kontrollerde her ayın 15.günü fatura hesap kesiminiz olduğunu belirtmek isteriz. 16.01.2012 tarihinde numara taşıma işlemi yapıldığı için paket ücreti ve vergilerin yansımasından dolayı ücretlendirilmenizde hata olmadığını belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,
    Vodafone Müşteri Hizmetleri' )

Fakat bu yapılan ( 1 gün lük fatuıra için bir ayın toplamının alanması ) bence çok uygunsuzdur. Bundan sonra diğer vodafone hatlarımıdfa kapatıp Türkcelle geçiyorum. Ve bi daha vodafone yi duymak bile istemiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimcell den TT a geçiş
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.