Şimdi Ara

VODAFONE DEN AVEA YA GEÇİŞ--ACİL LÜTFEN__

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vodafoneden mart 15 te taahüdüm bitiyor. ayrıca 15 şindede faturam kesiliyor. bende avea ya geçmek istiyorum. ancak yarın yanı mart 11 başvursam mart 15 ten önce geçişim gerşekleşirse taahüt 15 şinden önce bitirdiğim için bir ceza gelir mi. muhtemelen yarın başvurursam 14.de geçişim olacak diye düşünüyorum. bir gün kalması bana sıkıntı yaratır mı?

• Evet taahhüt bozma alıyorlar usta sonuçta taahhüt ettiğin süreye kadar kalmamış oluyorsun ama eğer taşıma işlemin 15 inden sonraya kalırsa taahhüt cezası gelmez ama 15 inden sonraki dönemin bir faturası daha gelir aynı sıkıntıyı maaleaef bnde çekmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Winterfell-

Evet taahhüt bozma alıyorlar usta sonuçta taahhüt ettiğin süreye kadar kalmamış oluyorsun ama eğer taşıma işlemin 15 inden sonraya kalırsa taahhüt cezası gelmez ama 15 inden sonraki dönemin bir faturası daha gelir aynı sıkıntıyı maaleaef bnde çekmiştim

Hocam peki neyapsam sizce
  • Usta ben müşteri hizmetleriyle görşmüştüm son ay çıkarsam taahhüt cezası 1 aylık indirim yani 15 tl gelecekti bana bu 2 aylık fatura ödemektense 1 aylık fatura + 15 tl ödemek bana daha avantajlı gelmişti ve son ay numaramı taşımıştım.Müşteri hizmetleriyle görüş taahhüt bozarsam cezam ne kadar olacak diye eğer cezan diğer ay çıkacak farurandan daha avantajlıysa sen de bekleme geç direk

• Numara taşıma işleminin 3 gün içide olcağını nasıl düşünüyorsun bn de bugün bi numaramı avea ya taşıdım da cumartesiye kadar geçmesi lazım geçebilir mi diye düşünceliydim 3 gün içinde taşınır mı snce ? bundan önceki bnm 5. Günde taşınmıştı

• quote:

Usta ben müşteri hizmetleriyle görşmüştüm son ay çıkarsam taahhüt cezası 1 aylık indirim yani 15 tl gelecekti bana bu 2 aylık fatura ödemektense 1 aylık fatura + 15 tl ödemek bana daha avantajlı gelmişti ve son ay numaramı taşımıştım.Müşteri hizmetleriyle görüş taahhüt bozarsam cezam ne kadar olacak diye eğer cezan diğer ay çıkacak farurandan daha avantajlıysa sen de bekleme geç direk

peki hocam +15tl den başka para gelmişmi idi. yan sadece son ayın cezası mı geliyor
  • Taahhüt bozmada ceza şu şekilde uygulanıyor:Kullandığın ayların indirimi kadar veya kalan ayların indirimi kadar ceza uyguluyorlar.Bundan hangisi kullanıcı için daha avantajlıysa o oluyor.Bana bayideki kişi aynen bunları demişti.Ama sen yine de kesin emin olup içini rahatlatmak için bi müşteri hizmetleriyle konuş dostum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Taahhüt bozmada ceza şu şekilde uygulanıyor:Kullandığın ayların indirimi kadar veya kalan ayların indirimi kadar ceza uyguluyorlar.Bundan hangisi kullanıcı için daha avantajlıysa o oluyor.Bana bayideki kişi aynen bunları demişti.Ama sen yine de kesin emin olup içini rahatlatmak için bi müşteri hizmetleriyle konuş dostum :)

demin konuştum müşteri temsilcisi mart 15 ten önce ayrılırsan herhangi bir ceza gelmez diyor
  • Hiç durma geç o zaman :D herhangi bir ceza yansıtırlarsa zaten konuşmanız var kayıtlı bir şey yapamazlar :D senin adına sevindim bnden 15 tl almışlardı fazladan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.