3 hafta kadar önce babamın hattını Avea'ya taşıdık. Vodafone faturasızdan Avea kamuya geçiş yaptı. Bu geçiş ayrı bir saçmalık oldu (13 günde geçti) ama onu anlatmaya gerek yok..
Taşıma işleminden önce hattında 18 lira bakiyesi vardı babamın ve geçiş işlemi yapılırken bunun banka hesabına iade edilebileceği söylendi. Biz de iade için 3 farklı cep merkezine gittik ancak hepsi de işlem yaparken sistemde bir çeşit hata aldıklarını söylediler. Cep merkezleri kayıt açtılar biryerleri arayarak ve daha sonra biz de mhyi arayıp durumu anlattık. Sadece ve sadece banka hesap numarasına iade alabiliyormuşuz bu arada.
Aradan 3 hafta geçti bu süre zarfında 3 defa aradım mhyi ancak herhangi bir gelişme yoktu (arkadaşları çalışıyormuş). Cep merkezi de arayacaktı ama onlar da sallamadı anlaşılan..
Az önceki aramamda ise telefona bakan kız bana tamamn farklı bir hikaye anlattı. Neymiş efendim, siz voda faturasızdan aveaya geçtiğiniz için sizin yine orada da kontörlü hat almış olabileceğiniz ihtimalinden dolayı biz size avea kredisi olarak gönderdik bu parayı. Bu liralar da orada faturalı kullandığınız için bize geri dönmüş (aferin sana zeki şey).
. . .
Boş kalan yere uzun uzun sinir dolu şeyler yazmak istemiyorum, siz anladınız.
Eee ne olacak peki dedim? Dilekçe yazmam lazımmış, şu şu tarihte şöyle işlem oldu böyle sorun oldu sonra böyleyken şöyle oldu diye uzun uzun anlatmalıymşım. Bir de kimlik fotokopimi de dahil edip vodafone'a fax çekmeliymişim. Cep merkezinin de yapabileceği bir durum yokmuş çünkü benimki istisnai bir durummuş.
Neden?
3 haftadır beni aramayan, aradığımda bilgi vermeyen, kafasına göre işlem yapan ama sonrasında ilgilenmeyen, kendi hatasının bedelini müşterisine yıkmaya çalışan sorumsuz bir firmadan hizmet satın aldığım için.
Durum bu arkadaşlar, lira iadesi yapmamak için haftalardır oyalıyorlar. Vodafone'dayken de pek ilgilenmiyorlardı ama şimdi gittik diye hiiiiç ilgilenmiyorlar. Hadi bakalım tüketici heyetine gidince de ilgilenmeyin de görelim.. 18 lira umrumda değil artık, sizin de anlayabileceğiniz gibi olay biraz inatlaşma haline geldi.
buradan başvuru yaparsanız paranız hesabınıza yatar. Forumda Avea dan ,18 kuruşunu bile almış arkadaşlar var.. Ben de Turkcell den aldım. Hattımı vodafone a taşıdım. Lira larım 3 gün içinde hesabım iade edildi...
Ama benim Vodafone'a başvurmam gerekmiyor mu Voda'dan Avea'ya taşıdığım için?
ya kusura bakma yanlış okumuşum ... Haklısınız.... Vodafone da bayiye başvurmak gerekiyor
Bunu iyiki yazdın biz de geçeriz oraya alırız parayı nakit diye seviniyoruz. Meğer çakallık for ever mis
Kızın anlattığı durum sizinde belirtmiş olduğunuz üzere "hikaye"dir.
Böyle bir durum şu an için söz konusu bile olamamaktadır.
İadenizle ilgili olarak yapılacak işleri ya da başvuru şekillerine ulaşabileceğiniz direkt olarak vodafone adresi;
ilave: vodafone'un tutarı Avea'ya gönderip de orda faturalısınız felan diye geri alma gibi bir durumu yok; öyle bir durum söz konusu asla olamaz.. Öyle bir sistem yok, yürürlük yok.
Sadece banka hesabınıza talep edebilirsiniz. 90 gün içinde iade alma hakkınız var; eğer başaramazsanız acele etmeyin, birkaç gün/hafta sonra denersiniz olmadı.
Bu tarz işlemleri keşke Vodafone'da diğer 2 operatör gibi websitesinden online talep olarak alsaydı; insanları boş yere mağdur ediyorlar işte böyle. Teknoloji devrinde yaşadığımız şeylere bakın yahu, boş yere..
quote:
Orijinalden alıntı: basturkemin
ilave: vodafone'un tutarı Avea'ya gönderip de orda faturalısınız felan diye geri alma gibi bir durumu yok; öyle bir durum söz konusu asla olamaz.. Öyle bir sistem yok, yürürlük yok.
Sadece banka hesabınıza talep edebilirsiniz. 90 gün içinde iade alma hakkınız var; eğer başaramazsanız acele etmeyin, birkaç gün/hafta sonra denersiniz olmadı.
Bu tarz işlemleri keşke Vodafone'da diğer 2 operatör gibi websitesinden online talep olarak alsaydı; insanları boş yere mağdur ediyorlar işte böyle. Teknoloji devrinde yaşadığımız şeylere bakın yahu, boş yere..
my vodafone dan ne hayır gördük ki bunu bekliyoruz
Bir cep merkezine gidip banka iban sube kodu ve hesap no yu verirseniz 3-4 gunde para hesabiniza geliyor.yalniz bir arkadasimin banka sb si kapanmis haberi yok. o sube kodu ve hsp numarayi basvuruda verince biraz gec oldu parayi almasi.sonra musteri hizmetlerini aradi noldu param gelmedi diyince fax cekin demisler . yeni banka bilgilerini faxladi 4 gun sonra parasi geldi.belki sizde de boyle birsey olmus olabilir bir sorun derim.
az önce avea müşteri hizmetlerini aradım.parasal olarak numaramızı kapatırsak alıyormuşuz.taşıma durumunda diğer operatöre transfer ediyorlarmış.sizce doğru mu bu?
vodafone para iadesi için bayiyemi başvuruyoruz arkadaşlar?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme