Şimdi Ara

Vodafone dan cihaz iphone4 alanlar (Brightstar) lütfen bakabilirmisiniz eski girişli cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar vodafone dan peşin parayla dün iphone 4 cihaz aldım resmi sitesinden (http://support.brightstarcorp.com.tr/imei/) sorgulama yaptığımda cihazın garanti başlangıç tarihi haziran ayı gözüküyor ama ben kasım ayında aldım cihazı aldığım yer bu cihazlarda hep böyledir dedi ve salladı açıkçası sizden ricam vodafone veya brightstar dan cihaz alanlar resmi sitesinden bir sorgulama yaparlar mı ? onda durum nedir ?
    LÜTFEN BU KONUDA YARDIMCI OLUNUZ BANA

• bildigim kadarı ile tr de garanti fatura kesin tarhindn itibaren baslar ve 2 senedir aksi bi prosedür yoktur
  • fatura kesim tarihi onemli o yuzden siz faturayı kaybetmeyin
  • Arkadaşlar fatura var onda sorun yok ama aldığım yer ile ilgili olumsuz bazı şeyler duydum herkestemi böyle acaba yoksa söylentiler doğru mu bunu anlamaya çalışıyorum herkeste durum nasıl Inşallah vodafone brightstar dan cihaz alan biri yazımı okur ve bana yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mronur2000

Arkadaşlar fatura var onda sorun yok ama aldığım yer ile ilgili olumsuz bazı şeyler duydum herkestemi böyle acaba yoksa söylentiler doğru mu bunu anlamaya çalışıyorum herkeste durum nasıl Inşallah vodafone brightstar dan cihaz alan biri yazımı okur ve bana yardımcı olur

ben brigtstardan aldım yani bu ithalatci firmadır. Garantisinede teleservice bakar en iyiside budur zaten ben ve bircok arkadasım power tusu yada benzeri sorundan 0 cihaz ile degişim yapmıstır. Saygılar faturayı saklamayı unutmayın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Arkadaşlar fatura var onda sorun yok ama aldığım yer ile ilgili olumsuz bazı şeyler duydum herkestemi böyle acaba yoksa söylentiler doğru mu bunu anlamaya çalışıyorum herkeste durum nasıl Inşallah vodafone brightstar dan cihaz alan biri yazımı okur ve bana yardımcı olur

ben brigtstardan aldım yani bu ithalatci firmadır. Garantisinede teleservice bakar en iyiside budur zaten ben ve bircok arkadasım power tusu yada benzeri sorundan 0 cihaz ile degişim yapmıstır. Saygılar faturayı saklamayı unutmayın :D

Cevabın için teşekkürler garantiyi tavsiye üzerine seçtim
    eğer 2 dakikanı ayırabilirsen cihazın imeri sorgusunuhttp://support.brightstarcorp.com.tr/imei/ yapabilirmisin buradaki garanti başlangıç tarihi ile senin fatura tarihin aynı mı acaba ? yoksa bendeki gibi mi ? Valla sana duacı olurum kardeşim içime kurt düştü

• quote:

quote:

quote:

Cevabın için teşekkürler garantiyi tavsiye üzerine seçtim
    eğer 2 dakikanı ayırabilirsen cihazın imeri sorgusunuhttp://support.brightstarcorp.com.tr/imei/ yapabilirmisin buradaki garanti başlangıç tarihi ile senin fatura tarihin aynı mı acaba ? yoksa bendeki gibi mi ? Valla sana duacı olurum kardeşim içime kurt düştü

aynı degil benim fatura tarihim ayın 29.10.2010 garanti baslangıcı olarak 23.10.2010 yazıyor bitiside 23.12.2012 demiş ilginc 2 yıl 4 ay oluyo o zaman garanti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım çok teşekkür ederim sana zaman ayırdın bende de durum aynı ama garanti başlangıç tarihi 5 ay öncesi gözüküyor sitede ben daha yeni aldım huzursuz etti beni önce satılan cihazı tekrar satıyorlar diye duydum gerçe cihazda sıfır sorun ama kafama takılmıştı tekrar tekrar sağol
  • quote:

Arkadaşım çok teşekkür ederim sana zaman ayırdın bende de durum aynı ama garanti başlangıç tarihi 5 ay öncesi gözüküyor sitede ben daha yeni aldım huzursuz etti beni önce satılan cihazı tekrar satıyorlar diye duydum gerçe cihazda sıfır sorun ama kafama takılmıştı tekrar tekrar sağol

faketmez elinizde fatura oldugu sürece bi sıkıntı olacagını sanmıyorum nerden aldınız cihazı?
  • valla bende merak ettim baktım ama tarihler doğru cıktı 2 mart 2011 bitişi 2mart 2013 faturada aynı sorun yok yani
  • İki adet imei sorgulattım,biri benim diğeri de eşimin. Her ikisinde de başlangıç tarihi daha eskiydi ve yaklaşık 24+4=28 ay garanti gözüküyor. Tahminim brightstar stoklar yurtdışından gelirken ve imeileri kayıt ettirirken kendince garantiyi başlatıyor ve müşteri mağduriyeti olmasın diye de fazladan 4 ay veriyor.
  • vodafone dan aldımda açılmamış kutu falan ama ana bayimi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

İki adet imei sorgulattım,biri benim diğeri de eşimin. Her ikisinde de başlangıç tarihi daha eskiydi ve yaklaşık 24+4=28 ay garanti gözüküyor. Tahminim brightstar stoklar yurtdışından gelirken ve imeileri kayıt ettirirken kendince garantiyi başlatıyor ve müşteri mağduriyeti olmasın diye de fazladan 4 ay veriyor.

Kaç ay eskiydi benim 5 ay olunca ondan huylandım arkadaşda aldığın yer çift fatura bile keser falan dedi ben panik tabi
  • bu arada ben diger iphone da kontrol ettim degisim olan, eylül 2010 almıstım haziran 2011 de cihaz bozuldu degişim oldu garanti bitiş aralık 2013 yani degişim yapılan tarihten baslamıs garanti ilginc bir durum tabi sevindirici konudan saptı kusura bakmayın ama sasırdım
  • quote:

bu arada ben diger iphone da kontrol ettim degisim olan, eylül 2010 almıstım haziran 2011 de cihaz bozuldu degişim oldu garanti bitiş aralık 2013 yani degişim yapılan tarihten baslamıs garanti ilginc bir durum tabi sevindirici konudan saptı kusura bakmayın ama sasırdım

o zaman çıkan sonuç fatura tarihi önemli .
    Benim 5 ay fark çıkmasa huylanmazdım iphone da zaten stok problemi var neden 5 ay beklesin cihaz dedim ve paylaştım sizlerle
  • iphone alırsan böyle olur .Al bi galaxy s2 gerisini salla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

iphone alırsan böyle olur .Al bi galaxy s2 gerisini salla

Sanırım yazılanları okumadınız çünkü pek alakasız bir mesaj olmuş adamın cihazını yenisi ile değiştirmişler ve garantiyi yeniden başlatmış gözüküyorlar eski sürede bitmesi gerekir
  • quote:

Laf ola, beri gele. Ne alaka?
  • Hocam 29 Nisanda Beni Aradılar.Yarın Cihaz Gelicek Alıcakmısınız Dİye(CEP Merkezinden), 30 Nisanda Aldım Faturada 30 Nisan Ama Garanti 29 Nisanda Başlamış Görünüyor.Sanırım Brighstardan Çıkış Tarihi İle Alakalı Ama Her Zaman Fatura Göz Önüne Alınır.
  • quote:

quote:

Sanırım yazılanları okumadınız çünkü pek alakasız bir mesaj olmuş adamın cihazını yenisi ile değiştirmişler ve garantiyi yeniden başlatmış gözüküyorlar eski sürede bitmesi gerekir

Evet biraz uykuluyum da.gözlerim kapanıyor geri açılıyor o derece uyluluyum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.