Şimdi Ara

Vodafone'da Ara Fatura Borcum Kalmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iyi akşamlar . Bugün rastgele e devlet te gezinirken operatörlwr kısmında vodafone ait 250tl borcumun kaldığını öğrendim, m.h. aradım size 2012/07 döneminde ara fatura çıkarılmış dedi . Ben de sordum nedir bu ara fatura cevap alamadım. 2011 de faturalıya geçtim 2011 sonları faturayı aştım o dönemler de öğrenciyiz elimizde 5 kuruş olmaz hangi zihniyetse faturalıya geçmişim . Faturaya bakacak gözüm yoktu ve ödeme yapmadım hattımı iptal ettiler aradan 5 6 ay sonra avukata düşmüşüm aradılar 850 lira ödeyecekmişim tamam dedim buldum ödedim hiçbir borcum kalmadı bu operatöre. Bugün de öğrendim ara borç çıkartmışlar daha 2012/07 döneminden benim hattım 2012/01 döneminde iptal olmuş öyle yazıyor e devlette bu ara ödeme nasıl olmuş 6 ay sonra ? O değil bu numarayı aradım hâlâ alınmamış ve borç sorgulamaya girince banka üzerinden aşağıdaki bilgiler çıkıyor benim adımla soyadımla alakası olmayan . benim izlemem yol nedir arkadaşlar ne yapmamı önerirsiniz . Borcun döneminde de 09/2015 olduğu anlaşılıyor ödemesi de bugün görülüyor ama baş harfteki isim ben değilim . Numara da kullanılmıyor .
     Vodafone'da Ara Fatura Borcum Kalmış Vodafone'da Ara Fatura Borcum Kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faizi o hocam onuda ödemek zorundasiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin durum karışık =) Dilekçe gönder diyecekler sana bi numara verip fax çekiceksin. Kaç ay uğraşacaksın kim bilir belki 1 ay belki 1 yıl =) Vodafone bu.
  • Dün m.h. ni tekrar aradım olayı anlattım evet borcunuz 250tl olarak görünüyor dedi bana o dönem avukat toplam borcun şu dedi dedim onu da ödedim elimde makbuz herşey var dedi m.h de bakayım bunu ödeyecekmisiniz dedi biraz bekletti . Siz bunu borcu öderken ödemişsiniz dedi bende peki neden hâlâ sistemde borçlu olduğum gözüküyor dedi onu dikkate almayın dedi o 590 kusurlu borçta bana ait değilmiş benden sonra hattı başkası almış ona aitmiş . Israrla sordum ilerde bana 250 lira borcunuz var icra falan derseniz karışmam haberiniz olsun dedim yok öyle birşey mümkün değil deyip görüşmemiz sonlandı. Teşekkürler ilgi alakaya umarım sorun olmaz ilerleyen dönemlerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.