Şimdi Ara

Vodafone Connect Card ile hizli internet? Acaba? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kurulum anında, cihazı USB takar takmaz kendini kuruyor.
    Basit, hoş, bir arayüzü var. BAĞLAN deyince hemen bağlanıyor.

Ben dün connect kart aldım bir tane
    Ancak internet sayfaları çok yavaş geliyor.
    1 Günlük kullanım ile soyluyorum TAVSİYE ETMİYORUM

Önce müş.hiz.lerini arıcam, sonra bulabildiğim tüm forumlara
    bakacam. birşey keşfedersem sizle paylaşırım.

.
  • quote:

Orjinalden alıntı: infileXible

Kurulum anında, cihazı USB takar takmaz kendini kuruyor.
    Basit, hoş, bir arayüzü var. BAĞLAN deyince hemen bağlanıyor.

Ben dün connect kart aldım bir tane
    Ancak internet sayfaları çok yavaş geliyor.
    1 Günlük kullanım ile soyluyorum TAVSİYE ETMİYORUM

Önce müş.hiz.lerini arıcam, sonra bulabildiğim tüm forumlara
    bakacam. birşey keşfedersem sizle paylaşırım.

.

bende daha önceden telefonumu modem olarak kullandım vodafone ile internete bağlandım ekranda "e" yazısı olmasına rağmen hiç edge hızı gibi gelmedi bana bilgisi olan varmı konuda
  • Müşteri hizmetleri ile görüştüm.
    Cihazımla ve kullandığım adresle ilgili kayıt aldılar.
    Adresime 1-2 km. mesafede çalışma varmış.

"Vodafone un kapsama alanı, aynı anda internete bağlanan
    müşteri yoğunluğu vs. gibi etkenler konek kartın
    performansını etkileyebiliyor" şeklinde bilgi verdiler.
    bir de "çok yakında edge daha hızlı hale gelecek" diye ekledi.
    Özelikle de 3G yayına başlayınca konek kartın performansı
    tüm ev kullanıcılarını tatmin edici düzeyde olacak diye de
    eklediler. 24 saat içinde bana konu ile ilgili geri bildirim
    yapacaklarını da belirterek konuşmayı nihayete erdirdik.
    Bilgi gelirse sizle paylaşırım
  • Vodafonun Edge'i gerçek edge değil , denemelerimde gprs hızını gördüm ancak....
  • vodafonun 1 gb lik paketi şu anda 25 ytl, 12 ay kullanmayı taahüt edersen tabi diyorlar ve usb connect kartı ücretsiz veriyorlar. ne dersiniz tatmin edermi 1 gb lik vodafone paketi. şimdi benim evimde internet yok, sabit telefonda yok, en ucuz adsl tarifesi 30 ytl, 10 ytl de hiç kullanmayacağım sabit telefonun aidatı, etti 40 ytl 4 gb adsl. bunun yerine 1 gb vodafondan mı alsam diyorum. gerçi 25 ytl nin üzerine %25 öiv ekleniyor sanırım, o olmasaydı süper olurdu.
  • turkcell benzerini çıkardı bundan farklı olarak 3G uyumlu!! tabii ki fiyatı da daha yüksek..vergi hariç 129$..1yıl boyunca aylık (3 gb) vergi hariç 59 ytl taahhütle cihazı hediye ediyor...fakat tarifeleri cazip değil..kampanyadan çıkmak istediğinde cihaz bedelinin en az 2 katı ceza veriyor..vodafone nin usb stick in 3G uyumlusunu bekleyelim diyorum.
  • vodafon 3G nin var oldugu yerlerde bunu destekleyen urunu uzun zamandir zaaten tedarik ediyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=dKKIPsPUMI0
    3G icin artik cok gec,olu dogacak.bakiniz.
    http://www.reghardware.co.uk/2008/11/13/htc_unveils_4g_phone/
    daha dun yeterli GSM'i olamayan rus(scarlet) pazari icin 4G detekleyen HTC fason urettigii smartphone'u tanitti.
    yapmaniz gereken turkiyeyi ve kullanicilari cagdas teknolojilerden mahrum kilan operatoru numaranizi tasiyarak cezalandirmaniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: usta83

turkcell benzerini çıkardı bundan farklı olarak 3G uyumlu!! tabii ki fiyatı da daha yüksek..vergi hariç 129$..1yıl boyunca aylık (3 gb) vergi hariç 59 ytl taahhütle cihazı hediye ediyor...fakat tarifeleri cazip değil..kampanyadan çıkmak istediğinde cihaz bedelinin en az 2 katı ceza veriyor..vodafone nin usb stick in 3G uyumlusunu bekleyelim diyorum.

• arkadaşlar iyi günler
    bende yurtta kalıyorum yurtta wireles yok malesef
    onun için odadan girmem gerekiyor arkadaşlarla ortak 1 laptop kullanıyoruz sadece ödevler için kullanıcaz
    fakat şu connect cart olayına giricez yardım edermisiniz şu aralar hangisi cazip
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkcs

arkadaşlar iyi günler
    bende yurtta kalıyorum yurtta wireles yok malesef
    onun için odadan girmem gerekiyor arkadaşlarla ortak 1 laptop kullanıyoruz sadece ödevler için kullanıcaz
    fakat şu connect cart olayına giricez yardım edermisiniz şu aralar hangisi cazip

vodafone 12 aylık abone olursanız
    1 gb internet 25 ytl
    vodafone usb modem ücretsiz

usb modem tak çalıştır şeklinde
  • ben geçen ay aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum.ilk zamanlar hızı fena değildi ama bu aralar çok kötü.üstelik 3 g ye uyumlu değil.ben geri vermeyi düşünüyorum.stick i kampanya ile almıştım sanırım 149 ytl ödemem gerekiyomuş kullanıma kapatmam için.bence 3g yi bekleyin ve 3 gye uyumlu olanlarını test edip alın.
  • Öncelikle hızı sorarken dial up hızı dediler,yani 52k\s fakat ürünü şuan kullanıyorum ve 180k internet hızı var.ara sıra bu hız yükselebiliyor yada düşebiliyor.(bornova-izmir)

Vodafone Connect Card ile hizli internet? Acaba?

burda ping cok yuksek ciksada voip denedim ve ilk 5 sn sıkıntılı,sonrasında 8 kb dl 8kb upload ile hız sabitleniyor ve gorusme saglanabiliyor.

en azından 5kb hiz a mahkum degilsiniz

ürünü manisada çiftlik ortamında denedim durum aynı,yani çokta yavaş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 4 Aralık 2008; 14:56:55 >
  • Merhaba arkadaşlar
    Ben bir hafta önce turkcell'den aylık 79 ytl den 3g/edge/gprs kartı bedavaya getirerek 12 aylık internet aldım 3gb limitli, hızı 256k gibi birşeye denk geliyor, bu süredeki izlenimlerim şunlar;
    Öncelikle kartın modeli MF622 gibi bireşy, usb den bilgisayara bağlanıyor, ve autoplay çıkıyor bilgisayar aleti cd olarak görüyor, internete bağlanma programını kuruyorsunuz, ve sonradan da program aracılığıyla ya da basitçe 56k modemden bağlanıyormuş gibi bağlanılabiliyor.
    İnternette dolaşmak, foruma girmektir web tabanlı oyun oynamaktır, msn tarzı program, voip, kameralı görüşme gibi şeylerde gecikme olsa da sorun olmuyor, ancak geç saatlerde internet çok takılıyor/kitleniyor, yani diyelim internette dolaşıyorum, tıklıyorum bir linke, bekliyorum bekliyorum.. açılmıyor, sonra bakıyorum msn kopuyor, ve kısa bir süre sonra internet geri geliyor, ve internette dolaşmaya devam edebiliyorum msn de giriyor.(Bu genelde geç saatlerde yaşandı bilmiyorum farkeder mi, ve Uludağdaydım)
    Multiplayer oyunn oynamak isterseniz, bence hiç almayın, çünkü ben sadece Red alert-3 denedim, ve 1mbps adsl ile çok rahat oynanıyordu, ancak bunda, hamachiden yapıyoruz arkadaşımla, arkadaşıma ping attığımda şu şekilde geliyor, (240, 450, 300, 4500, 296, 760, 750, ...) , internetin download hızı iyi olmasına karşın, (23kbps civarı hızda indirebiliyordu, speedtest ise 230k gibi bir hız görmüştü tam hatırlamıyorum) oyuna başladığımız ilk 3 saniyede bir sorun olmuyor ama sonra birden oyun 1 saniye oynayıp 10 saniye takılmaya başlıyor, büyük ihtimalle ping yüksekliğinden kaynaklanıyor bu, ve oynanmayacak derecede yavaş oluyor tabiki.
    Yaptığım başka ping testleri de, mesela türkiyedeki bir siteye ping 150-250 geliyor, google'a ping atınca ise yaklaşık 420 gibi.
    Interneti yandaki bir pc ile wireless ağı kullanarak paylaştım, hiç bir sorun olmadı.
    Ben bu interneti almadan önce vodafone almayı düşünüyordum çünkü türkcell'in kartının 3g desteklemediğini sanıyordum, sonra desteklediğini öğrendim ve aldım, interneti okulumun yurdundan internete bağlanmak için kullanacağım, ve oyun oynamadığım sürece bana yeterli olacak, 3gb limiti de aşacağımı sanmıyorum, şimdilik memnunum, 79 ytl pek az bir miktar olmasa da, bilgisayarımı götürdüğüm heryerden (arabadayken bile) hiç kablo takmadan internete bağlanma, gittiğim her şehirde kullanma imkanım oluyor. (Fakat bir doktorun dediğine göre, de bu internet uzun süre bağlanırsanız sağlığa zararlı çünkü sürekli telefonla konuşuyormuş gibi radyasyon yayıyor.)

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

kardeşim bildiğim kadarıyla laptoplar için vodafonenin çıkarmış olduğu bir kart hızda bir değişiklik olacağını sanmıyorum hız aynı kalır çünkü vodafone edge sistemine geçmedi yani pek merak uyandırcak bişi değil

Benim telefonumda var E harfi vodafoneun.Çoğu yerde var artık.Büyük illerin çoğunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7017CE1BB -- 29 Ocak 2009; 22:19:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.