Şimdi Ara

Vodafone 'CEPNET PAKETİ' 13 TL'ye Sınırsız İnternet! (Abone Alımı Bitmiştir) (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.849
Cevap
27
Favori
1.193.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • peki maksimum kaç kb down - up hızına erişiyorsunuz ?

7610 telefon kullandığımızdan mıdır acaba? Çeng çüng ucuz bir tel alsak daha hızlı sayfa açar mı?

quote:

Orijinalden alıntı: sereye

Bu 8 liralık tarifeden verim alamadım. tek sayfa bile açmakta zorlanıyor.

7610 telefon kullandığımızdan mıdır acaba? Çeng çüng ucuz bir tel alsak daha hızlı sayfa açar mı?
  • Bu cepnet ile daha önceki aylarda kaç mb internet kullandığımızı nereden öğrenebiliriz? az kullanıyorsam değiştirmeyi planlıyorum da..

Orijinalden alıntı: cowcow

Bu cepnet ile daha önceki aylarda kaç mb internet kullandığımızı nereden öğrenebiliriz? az kullanıyorsam değiştirmeyi planlıyorum da..

telefonun sayacı yoksa ne kadar kullandığınızı öğrenemezsiniz önceden self serviste gösteriyordu artık yanlış gösteriyor

Orijinalden alıntı: dEs_

Telefonun 3g desteklemiyor. Edge ile ping değerleri yüksek çıktığından azda olsa 3g destekli telefonla hız farkı olacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: sereye

Bu 8 liralık tarifeden verim alamadım. tek sayfa bile açmakta zorlanıyor.

doğru diyor 3g li telefon ile gayet iyi açıyor .
    bilgisayara bağlayınca da gayet rahat.

PSN : Jeopol
  • 3 aylık vodemnet paketi almıştım 2 ay hızım 5mbit altına hiç düşmemişti 3 gündür hız içler acısı bazen oluyor siteyi bile açamıyorum 15 gün sonra tahahhüt bitiyor 2gb kotam kaldı onu kullandırtmayacaklar bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_._s -- 14 Haziran 2011; 15:14:40 >
  • ARKADAŞLAR..BEN AVEADAN VODAFONE GEÇECEM..BİLGİ ALMAK İÇİN VODAFONE GİTTİM.BANA CEPNET İLE İLGİLİ BİLGİ İSTEDİM..MP3 ,RESİM.FİLM.VS..DOWLOAND YAPARSANIZ..AYRICA ÜCRET YANSIR DEDİ..SADECE GEZMEK İÇİN BU İNTERNET KULLANILACAK DEDİLER..BİLGİNİZ VARMI..BİRAZ TRSTIM..KONU İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARMI..YADA UYGULAMA FARKLIMI...ANKARADAN ..BAYİ KIZILAY.

Orijinalden alıntı: osce

ARKADAŞLAR..BEN AVEADAN VODAFONE GEÇECEM..BİLGİ ALMAK İÇİN VODAFONE GİTTİM.BANA CEPNET İLE İLGİLİ BİLGİ İSTEDİM.**** ,RESİM.FİLM.VS..DOWLOAND YAPARSANIZ..AYRICA ÜCRET YANSIR DEDİ..SADECE GEZMEK İÇİN BU İNTERNET KULLANILACAK DEDİLER..BİLGİNİZ VARMI..BİRAZ TRSTIM..KONU İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARMI..YADA UYGULAMA FARKLIMI...ANKARADAN ..BAYİ KIZILAY.

Ayrıca ücret yansıyacağı olayı doğru değil. Tamamen sınırsız bir internet hizmeti bu. Sadece yavaş.
    Adres Tarif Edilir.
  • quote:

ARKADAŞLAR..BEN AVEADAN VODAFONE GEÇECEM..BİLGİ ALMAK İÇİN VODAFONE GİTTİM.BANA CEPNET İLE İLGİLİ BİLGİ İSTEDİM..MP3 ,RESİM.FİLM.VS..DOWLOAND YAPARSANIZ..AYRICA ÜCRET YANSIR DEDİ..SADECE GEZMEK İÇİN BU İNTERNET KULLANILACAK DEDİLER..BİLGİNİZ VARMI..BİRAZ TRSTIM..KONU İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARMI..YADA UYGULAMA FARKLIMI...ANKARADAN ..BAYİ KIZILAY.

daha neler
    zaten arkadaşım cepnet aylık aldığın zaman 100 mb kadar 7.2 mbps hız veriyor, 100 mb aşınca hızı 96 kbps düşürüyor, zaten 96 kbps'de video açmıyor için rahat olsun cepnetle istediğin siteye gir, gez, video seyret istersen program yükle, oyun oyna yani aklına ne gelirse onu yap ayda 8 tl veriyorsun sınırsız internete giriyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

ARKADAŞLAR..BEN AVEADAN VODAFONE GEÇECEM..BİLGİ ALMAK İÇİN VODAFONE GİTTİM.BANA CEPNET İLE İLGİLİ BİLGİ İSTEDİM.**** ,RESİM.FİLM.VS..DOWLOAND YAPARSANIZ..AYRICA ÜCRET YANSIR DEDİ..SADECE GEZMEK İÇİN BU İNTERNET KULLANILACAK DEDİLER..BİLGİNİZ VARMI..BİRAZ TRSTIM..KONU İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARMI..YADA UYGULAMA FARKLIMI...ANKARADAN ..BAYİ KIZILAY.

daha neler
    zaten arkadaşım cepnet aylık aldığın zaman 100 mb kadar 7.2 mbps hız veriyor, 100 mb aşınca hızı 96 kbps düşürüyor, zaten 96 kbps'de video açmıyor için rahat olsun cepnetle istediğin siteye gir, gez, video seyret istersen program yükle, oyun oyna yani aklına ne gelirse onu yap ayda 8 tl veriyorsun sınırsız internete giriyorsun

Bende avea mı geçsem acaba diyordum. Ne güzel 19 liraya 300 dk 3000 sms 1 GB internette bana yeter, hemde gerçek 3G hızıyla bağlanırız. Hata mı ediyorum kardeş, avea nın 3G bağlantısı nasıl dı? Vodafone da 5Mbit, Türkcell de 3 Mbit gördüm. Avea da durumlar nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çıkışgan

Bende avea mı geçsem acaba diyordum. Ne güzel 19 liraya 300 dk 3000 sms 1 GB internette bana yeter, hemde gerçek 3G hızıyla bağlanırız. Hata mı ediyorum kardeş, avea nın 3G bağlantısı nasıl dı? Vodafone da 5Mbit, Türkcell de 3 Mbit gördüm. Avea da durumlar nasıl?

yerine göre fark eder ama burda avea'nın 3gsi berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akayogullari -- 14 Haziran 2011; 19:00:02 >

quote:

Orijinalden alıntı: emretrg

Selam arkadaşlar ben de yakında ayda 8 liralık cepnete geçmeyi düşünüyorum ancak 96'lık hızla nokia c5-03 ile yapabileceklerim konusunda bazı sorularım olacak:

-m.youtube'da takılmadan video izleyebilir miyim ? kalite biraz düşük oluyo ama kasmadan izlencekse sorun olmaz
    -internet radyosu gibi hizmetlerden fayadalanabilir miyim takılmadan tabi ?
    -fizy gibi müzik dinlenen sitelerden kasmadan şarkı dinlenir mi bu hızda cep telefonuyla ?
    -bir de cepten normal facebooka girilebilir mi mobile facebook biraz yetersiz kalıyo çünkü beğenilen sayfalardaki fotolar bile görünmüyo onu nasıl ayarlarım ?

cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

Youtube için .sis uzantılı uygulamasını yükleyerek takılmadan video izleyebilirsin.
    İnternet radyosu da rahatça dinleyebilirsin.
    Fizy kullanmadım.
    Facebookla pek ilgim yoktur ama mobil olarak da normal olarak da sitede gezinebilirsin. Face'in kendi ayarlarında resim kalitesi ile oynayarak kendine göre ayar çekersin...

-- m.youtube da .sis uzantılı uygulamasını nasıl yükleyeceğiz. nasıl video izleyeceğiz. sorum masaüstü pc içindir. telefon için değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: caner282828

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emretrg

Selam arkadaşlar ben de yakında ayda 8 liralık cepnete geçmeyi düşünüyorum ancak 96'lık hızla nokia c5-03 ile yapabileceklerim konusunda bazı sorularım olacak:

-m.youtube'da takılmadan video izleyebilir miyim ? kalite biraz düşük oluyo ama kasmadan izlencekse sorun olmaz
    -internet radyosu gibi hizmetlerden fayadalanabilir miyim takılmadan tabi ?
    -fizy gibi müzik dinlenen sitelerden kasmadan şarkı dinlenir mi bu hızda cep telefonuyla ?
    -bir de cepten normal facebooka girilebilir mi mobile facebook biraz yetersiz kalıyo çünkü beğenilen sayfalardaki fotolar bile görünmüyo onu nasıl ayarlarım ?

cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

Youtube için .sis uzantılı uygulamasını yükleyerek takılmadan video izleyebilirsin.
    İnternet radyosu da rahatça dinleyebilirsin.
    Fizy kullanmadım.
    Facebookla pek ilgim yoktur ama mobil olarak da normal olarak da sitede gezinebilirsin. Face'in kendi ayarlarında resim kalitesi ile oynayarak kendine göre ayar çekersin...

-- m.youtube da .sis uzantılı uygulamasını nasıl yükleyeceğiz. nasıl video izleyeceğiz. sorum masaüstü pc içindir. telefon için değil.

real player proğramını indir

• quote:

Orijinalden alıntı: Çıkışgan

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

daha neler

3g'de vodafone ve türkcell'ın hızları çok güzel ama arkadaşım avea'da 3g çok berbat
    bende türkcell 4gb paket var bu ay bu paketi aştığım için avea 1gb paket aldım(+1g daha hediye verdi toplam 2gb oldu)türkcell 3g daha hızlıydı ayrıca bir ara vodafone günlük almıştım 5 mb sonra cepnet kağnı gibi ama vodafonun normal 3g'si hızlı baya türkcelle başa baş hatta türkceli geçer.

• cepnet te çok fazla hız düşüyor mu yaww ?
  • bu paketi iptal ettim, o kadar yavaşki, iphoneda bir sayfa açılsın diye 5 dakika bekliyorum. iyice canımı sıktı. aveaya geçicem 1 sene 1 gb internet 500 dak her yöne ve 1000 sms olayından faydalanacağım. vodafone u çok beğeniyorum ama menfaatlerim bunu gerektiyor..vodafone yapsın 1 gb ı 10 tl aveaya geçmem ama oda olacak gibi değil..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.