Şimdi Ara

vodafone cepnet geri dönüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
5
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar cepnet açıldı mı? Ve hatta nasıl tanimlayabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşuna ümitlenmeyin derim cepnet geri açılmayacak galiba vodafone forumunda yazılan bilgi

Sınırsız internet paketi çalışması mevcutta
    bulunmuyor. Sizlerden gelen önerileri eş
    zamanlı olarak iletiyoruz. Gelişme olması
    halinde Vodafone Forum üzerinden
    paylaşıyor olacağız.
    Online Self Servis'te yer alan internet
    paketleri ile ilgili planlı çalışma mevcut.
    Çalışma tamamlandığında Cepnet paketleri
    kaldırılacaktır.
    Vodafone Forum'a göstermiş olduğun
    ilgiden dolayı teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

arkadaşlar vodafone online self servise girin, internet paketlerim kısmına girin oradan orada "aylık cepnet 250 - ve aylık cepnet 500" seçenekleri var..

Ordaki paketler malesef alinamiyor, hata veriyor. Cepnet kapandigindan beri duruyor orda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone da çalışan bir kişi bizi bilgilenirebilir mi?

• şu anda cepnet e dair bir bilgi yok, ekranlara da düşmedi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

Güzel haber. Birkaç senedir bu aylarda aktif edip yazdan sonra kaldırıyorlar bu paketleri. Eğer geri gelmeseydi başka operatörlere bakacaktım, şimdilik elde tutulan +1 abone gibiyim:) Tabi fiyat ve hızları da görmek lazım.

hocam online işlemden bir dene istersen, şuan bi paketim olduğu için ben denemedim. alınabiliyorsa forumda duyuralım konu açıp..

Şu an Vodafone hattım yanımda değil, şifremi de hatırlayamıyorum. O yüzden yardımcı olamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristeas

quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

Güzel haber. Birkaç senedir bu aylarda aktif edip yazdan sonra kaldırıyorlar bu paketleri. Eğer geri gelmeseydi başka operatörlere bakacaktım, şimdilik elde tutulan +1 abone gibiyim:) Tabi fiyat ve hızları da görmek lazım.

İyi güzel de hocam kaldırdıklarında yalnızca yeni üye alımına durduruyorlar. Halihazırda üye olmuş insanların elinden bir şey almıyorlar ki aynen devam ediyor üyelikleri. Sadece yeni üye alımını kapatıyorlar. Eğer Cepnet kullanmaya istediğiniz varsa olun Cepnet üyesi ömrünüzün sonuna kadar kullanın. Birkaç senedir takip ediyorsanız neden üyelik almadınız anlamadım. Bakın taa ilk 100 mblık en eski Cepnet üyeleri yıllardır kullanıyorlar hala da 9 liraya sınırsız internet onlara. Ben o treni kaçırdın 250 mblığa atladım. Merak etmeyin Vodafone iptal etmez bu paketleri zaten her yenilemede söylüyorlar siz iptal etmediğiniz sürece devam edecektir diye.

Bu arada 250 ve 500lükler tekrar üye alımına açıldı sadece anladığım kadarıyla. Yeni paket sunma durumu yok yani. Akkden sonra 96 kbps devam.

Bana mobil internet yaz döneminde 3-5 ay lazım oluyor. O yüzden bu dönemde abone olup daha sonra aboneliğimi iptal ediyorum. Vodafone kendisi iptal etmiyor. Haberle ilgilenme sebebim yazın yaklaşıyor olması.

• Resmi açıklama gelene kadar kilit...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.