Bildirim
Vodafone bilinmezligi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bir ay tahhütsüz kullanın denemiş olun sonradan değiştirirsiniz faturaya göre
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam daha önce deneyen yok mu nasıl oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonraki faturalarınızda taahhütsüz ücreti düzenli kontrol edin. Müşteri hizmetlerinin pahalı tarifeyi kabul ettirmek için yalan söylediğine çok kez şahit oldum.
Ben aynı tarifedeyim ama 1. dönemdeyim daha 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99BBC08B3 -- 31 Aralık 2023; 14:10:43 >
Vodafone tahattutsuz kullanılırsa zam oranı faiz olur mu deneyen var mı?
149 dan devam eder müşteri hizmetlerini boş ver tecrübe ile sabit
Bu mhler telekomda da aynı Vodafoneda da. 700 falan olacak diyorlar taahhütsüz fiyatı 180 liralık tarifeye.
Ama şikayet varda vodafone abonelerine tahattut bittiği gibi yüzde 300 400 zamı yapıştırmışlar gibi
Bende öyle bir şey olmadı onları kandırıp yeni tarifeye yüksek fiyatla geçirmişlerdir.
Ben vodafone kullanirken de ayni sey basima gelmisti. 1. Donem indiriminin bitmesine 2 ay kala falan ariyorlar, taahhutunuz bitiyor diyorlar. 1. Donem bitiyor 2. Doneme gireceksiniz demiyorlar. Ama benim 1 yil daha taahhutum var dediginizde de cevap yok bir sure. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kraken baker nedir
- vodafone sesli mesaj kapatma
- vodafone 6 aylık paketler
- vodafone mobil internet hızı arttırma
- ses to ses 7071 nedir
- vodafone superbox fiyat
- ağda kayıtlı değil samsung
- telefonda sim kart takılı ama servis yok
- vodafone mobil imza
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X