Bildirim
Vodafone Bahçeşehir Düştü
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Basladik yine galiba :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende şuanda bir sorun yok
-
bugün "prime time" dışında gün içerisinde de sıkıntı vardı, cod warzone da %10-25 arası paket loss yaşadım. lol de de genelde 10-12 alırken 20-25 ms ping vardı fakat sorun pingde değil tabiki paket loss olması. hız olarakda öğlen 50-70 mbit çıkıyodu ama çok dalgalı. formattan sonra bugün 250 gb falan bi download yapmam gerekti hız sürekli 1-8mbps arası değişiyordu. 12 den itibaren bi sorun kalmadı bugün bakalım yarın nasıl olacak. -
Hocam sizin yine iyi bizim sabah 11.00'den gece saat 02.00'ye kadar internet hızı 1-2mbit. -
-
Hocam benzer sorun bende de var. Bugün AirVPN ile denedim, 150 ping, %0 loss. Oyundayken VPN kapattım, 60 ping, %50 loss :)quote:
Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ
bugün "prime time" dışında gün içerisinde de sıkıntı vardı, cod warzone da %10-25 arası paket loss yaşadım. lol de de genelde 10-12 alırken 20-25 ms ping vardı fakat sorun pingde değil tabiki paket loss olması. hız olarakda öğlen 50-70 mbit çıkıyodu ama çok dalgalı. formattan sonra bugün 250 gb falan bi download yapmam gerekti hız sürekli 1-8mbps arası değişiyordu. 12 den itibaren bi sorun kalmadı bugün bakalım yarın nasıl olacak.
Bunun teknik mealini bilen varsa açıklasın bize, çıldırtır yoksa VDF adamı. -
Vodafonenun satın aldığı bant genişliği yetersiz
Aynen bant genişliğini yükseltmesi gerekquote:
Orijinalden alıntı: luzumsuzdur
Vodafonenun satın aldığı bant genişliği yetersiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana pek bant genişliğiyle ilgili değilmiş gibi geliyor. Sadece Warzone temelinde packet loss yaşıyorum. Bence çıkışların tıkandığı bir nokta var. -
1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum, 20-21den sonra 00-01e kadar aynı hızlardayım maalesef...
ben de bahcesehirdeyim. bu sorunu nasıl cözecegiz bilmiyorum. -
-
-
Mobilde sıkıntı bu ama sabitte bu bant genişliğinin bir alakası yok. Fiberde de o düzeyde sıkıntı olmaması gerek hani.
Bölgesel ya da santraldeki yoğunluk çok fazla herhalde. Bende bir sorun yok.
-
-
-
Fiberde teknik olarak fiber kıl 10gbts veri taşıyabiliyor ama çalışan cihazlara bağlı bu misal benim portum 100mbps daha fazla hız alamıyorum 1000mbps istesemde alamıyorum port 100mbps bu hız fiber kıl için hiç bir şey ancak bağlı olduğu cihaz için tam kapasitesi.Misal veriyorum şimdi bahçeşehirin toplam çalışabildiği bant genişliği 2gbps ellerindeki altyapı bu akşam saatlerinde bu kullanılması gereken bant genişliği 4-5 oluyor bu sefer de veriler sıraya giriyor belleğe girebilen ver işlenip ulaşıyor ama kapasitesi dolduğu zamanda belleğe bizim verimiz girmiyor haliyele loss denen kayıp paket oluşuyor.Hız düşmeside yine alt yapı kaldırmadığı için bize 100 mbps hız veremiyor düşürüyor hızı ki biz yine oyun oynayalım web siteleri açılsın
O kısımda sorunun yani doymanın nerede olduğunu kendileri bilir. Bahçeşehir'i ana noktalara bağlayan omurgada sıkıntı varsa onun kapasitesini arttıracaklar. Bölgesel hatlarda yoğunluk varsa daha fazla fiber sonlandırıcı ekleyip daha fazla kılla dağıtacaklar vs.
Benzer içerikler
- datacamp limited
- vodafone cayma bedeli
- vodafone superbox fiyat
- vodafone abone sayısı
- turkcell abone sayısı
- statik ip öğrenme
- modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X