@Hved @Marjinal01 @snoppy Mevcut aboneler geçemez git gel yapacaksınız veya Türk Telekom'a bakın onun da fiyatları güzel. https://forum.donanimhaber.com/yildizli-gunler-basladi-3-10-20-25-30-40gb-ssm-366tl--161105056 @tiggo3 20 Nisan ancak muhtemelen ay sonuna uzatılır. |
VODAFONE: YENİ BAHAR FIRSATI 10GB 158 TL - 60 GB 392 TL - 31 MAYIS SON GÜN! (3. sayfa)

-
-
hocam ben şu an Türk telekomdayım. Numara taşıma yaptım Cuma günü. Şu ₺260 paketi seçmiştim ama bugün ₺208 düşmüş daha aktive etmeden
-
Sim kart teslim alındığı için işlem başlıyor mecburen hat açılınca git gel yapacaksınız.
Tek kötü yanı git gel yapınca 90 gün içinde ekstra 58 GB hediyeyi tekrar vermiyor onun dışında sorun yok.
-
netgsmden gecmeye degermi emin olamadim
-
sms gelmeme problemini aşmak için bile değer
-
Sms geliyor. tek problem wolte vs o da cok onemli degil benim icin. netgsmin avantaji sinirsiz paket degistirme olasiligi var.
vodafone'da o yok. ayrica, geri donus kapali netgsme.
-
60gb çok mantıklı gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telekom dan geçiş yapma düşüncem var 40 günlük sürem kaldı kaç gün daha devam eder 30 güne düşdüğünde taşıma yapayım cayma bedeli ödemek durumunda kalmam diyorum yada riske atmayalım 200tl cayma bedeli var öde geç bir yılı kurtar kısa zamanda kaldırılma durumu varmıdır bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix-61 -- 17 Nisan 2025; 9:30:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 Nisan sondu demek ki şu an böyle kampanya yok. Mayısta vs. gelir umarım.
Su an devam ediyor zaten hocam
Ama dikkat et.
"Vodafone pişmanlıktır" sloganını aklından çıkarma.
Geçtikten sonra güncel faturanı sürekli kontrol et.
Yoksa sürprizlerle (fatura da)
karşılaşabilirsin
Son başvuru tarihi ne zaman
Öyle belirli bir son tarih yok
Son başvuru tarihi 23 Nisan olarak revize edilmiştir ayrıca Vodafone pay 300₺ nasıl alınacağı konusuna açıklık getirelim.
19-23 Nisan 2025 tarihleri arasında numara taşıma ve yeni hat aktivasyonu yoluyla Vodafone'a gelen bireysel faturalı aboneler için geçerlidir. Aboneler, 30 Nisan'a kadar operatör değişikliği yaptıkları veya yeni aldıkları GSM numarası üzerinden Vodafone Pay uygulamasını indirerek hesap oluşturmalıdır. Hediye kodları 5 Mayıs tarihinde abonelere SMS ile gönderilecektirKod
Yığını:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Nisan 2025; 11:13:32 > -
27 sinde faturam yenilenecek son fatura zamanım başlayacak. şimdi başvurdum vodafone a hattı geç teslim alsam sıkıntı olur mu cayma ücreti ödememek içinquote:
Orijinalden alıntı: BirkanbeySon başvuru tarihi 23 Nisan olarak revize edilmiştir ayrıca Vodafone pay 300₺ nasıl alınacağı konusuna açıklık getirelim.
19-23 Nisan 2025 tarihleri arasında numara taşıma ve yeni hat aktivasyonu yoluyla Vodafone'a gelen bireysel faturalı aboneler için geçerlidir. Aboneler, 30 Nisan'a kadar operatör değişikliği yaptıkları veya yeni aldıkları GSM numarası üzerinden Vodafone Pay uygulamasını indirerek hesap oluşturmalıdır. Hediye kodları 5 Mayıs tarihinde abonelere SMS ile gönderilecektirKod
Yığını:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sorun yok sim kartı 25 gibi teslim alın.
hocam bir fikrinizi almak istiyorum suan turkcelldeyim.
25 gün sonra taahüdüm bitiyor. Fiyat aşırı pahalı..
175 tl olan 3 aylık sabit faturasız pakete geçmek mantıklımı vodafone deneyeyim diyorum ?
veya bunu kullanınca 1 ay veya 3 ay sonra vodafone kampanya olur ise Faturalı ben onlara geçebilirmiyim yararlanabilir miyim
veya bugün 208 olan yıllık paketimi yapmalıyım..
-
Hic ugrasma 208 tllik paketi yap 1 yıl kafan rahat etsin hocam 300 TL Vodafonepay bakiyesini de hesaba katinca ekonomik oluyor zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X