Şimdi Ara

VODAFONE: YENİ BAHAR FIRSATI 10GB 158 TL - 60 GB 392 TL - 31 MAYIS SON GÜN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
8
Favori
15.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Hved @Marjinal01 @snoppy Mevcut aboneler geçemez git gel yapacaksınız veya Türk Telekom'a bakın onun da fiyatları güzel.

https://forum.donanimhaber.com/yildizli-gunler-basladi-3-10-20-25-30-40gb-ssm-366tl--161105056

@tiggo3 20 Nisan ancak muhtemelen ay sonuna uzatılır.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

hocam ben şu an Türk telekomdayım. Numara taşıma yaptım Cuma günü. Şu ₺260 paketi seçmiştim ama bugün ₺208 düşmüş daha aktive etmeden

• snoppy kullanıcısına yanıt

Sim kart teslim alındığı için işlem başlıyor mecburen hat açılınca git gel yapacaksınız.

Tek kötü yanı git gel yapınca 90 gün içinde ekstra 58 GB hediyeyi tekrar vermiyor onun dışında sorun yok.

• netgsmden gecmeye degermi emin olamadim

• alvarez kullanıcısına yanıt

sms gelmeme problemini aşmak için bile değer

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Sms geliyor. tek problem wolte vs o da cok onemli degil benim icin. netgsmin avantaji sinirsiz paket degistirme olasiligi var.

vodafone'da o yok. ayrica, geri donus kapali netgsme.

• 60gb çok mantıklı gözüküyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telekom dan geçiş yapma düşüncem var 40 günlük sürem kaldı kaç gün daha devam eder 30 güne düşdüğünde taşıma yapayım cayma bedeli ödemek durumunda kalmam diyorum yada riske atmayalım 200tl cayma bedeli var öde geç bir yılı kurtar kısa zamanda kaldırılma durumu varmıdır bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix-61 -- 17 Nisan 2025; 9:30:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 Nisan sondu demek ki şu an böyle kampanya yok. Mayısta vs. gelir umarım.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Su an devam ediyor zaten hocam

• Ama dikkat et.

"Vodafone pişmanlıktır" sloganını aklından çıkarma.

Geçtikten sonra güncel faturanı sürekli kontrol et.

Yoksa sürprizlerle (fatura da)

karşılaşabilirsin  

• Son başvuru tarihi ne zaman

• canınıyerim kullanıcısına yanıt
    Öyle belirli bir son tarih yok

• canınıyerim kullanıcısına yanıt

Son başvuru tarihi 23 Nisan olarak revize edilmiştir ayrıca Vodafone pay 300₺ nasıl alınacağı konusuna açıklık getirelim.

Kod

Yığını:
    19-23 Nisan 2025 tarihleri arasında numara taşıma ve yeni hat aktivasyonu yoluyla Vodafone'a gelen bireysel faturalı aboneler için geçerlidir. Aboneler, 30 Nisan'a kadar operatör değişikliği yaptıkları veya yeni aldıkları GSM numarası üzerinden Vodafone Pay uygulamasını indirerek hesap oluşturmalıdır. Hediye kodları 5 Mayıs tarihinde abonelere SMS ile gönderilecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Nisan 2025; 11:13:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkanbey

Son başvuru tarihi 23 Nisan olarak revize edilmiştir ayrıca Vodafone pay 300₺ nasıl alınacağı konusuna açıklık getirelim.

Kod

Yığını:
    19-23 Nisan 2025 tarihleri arasında numara taşıma ve yeni hat aktivasyonu yoluyla Vodafone'a gelen bireysel faturalı aboneler için geçerlidir. Aboneler, 30 Nisan'a kadar operatör değişikliği yaptıkları veya yeni aldıkları GSM numarası üzerinden Vodafone Pay uygulamasını indirerek hesap oluşturmalıdır. Hediye kodları 5 Mayıs tarihinde abonelere SMS ile gönderilecektir
    27 sinde faturam yenilenecek son fatura zamanım başlayacak. şimdi başvurdum vodafone a hattı geç teslim alsam sıkıntı olur mu cayma ücreti ödememek için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İsimSoyisim kullanıcısına yanıt

Sorun yok sim kartı 25 gibi teslim alın.

• 366.gün kullanıcısına yanıt

hocam bir fikrinizi almak istiyorum suan turkcelldeyim.

25 gün sonra taahüdüm bitiyor. Fiyat aşırı pahalı..

175 tl olan 3 aylık sabit faturasız pakete geçmek mantıklımı vodafone deneyeyim diyorum ?

veya bunu kullanınca 1 ay veya 3 ay sonra vodafone kampanya olur ise Faturalı ben onlara geçebilirmiyim yararlanabilir miyim

veya bugün 208 olan yıllık paketimi yapmalıyım..

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Hic ugrasma 208 tllik paketi yap 1 yıl kafan rahat etsin hocam 300 TL Vodafonepay bakiyesini de hesaba katinca ekonomik oluyor zaten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.