Şimdi Ara

Vodafone Aile Faturalı - Faturasız - Şebeke içi Geçişlere özel [BİTTİ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
15
Favori
37.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaiçi başvurdum bugün mesaj geldi geçiş onaylanmış...Kendi kendime referans oldum, yani hem taşıdığım hem vodafone referans hattım benim üzerime...Ayrıca yine kendi üzerime olan kardeşimin kullandığı vodafone freezonelu hat vardı...Aynı kişi üzerine iki freezone oluyormuş bunuda öğrendik...

Hocam yeni geçişte katılabileceğimiz başka kampanya varmı, hat açıldıktan sonra mesaj atıp katılabileceğimiz?...Geçiş yaptığım tarife aile 2gb faturasız 22 tl olan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Haftaiçi başvurdum bugün mesaj geldi geçiş onaylanmış...Kendi kendime referans oldum, yani hem taşıdığım hem vodafone referans hattım benim üzerime...Ayrıca yine kendi üzerime olan kardeşimin kullandığı vodafone freezonelu hat vardı...Aynı kişi üzerine iki freezone oluyormuş bunuda öğrendik...

Hocam yeni geçişte katılabileceğimiz başka kampanya varmı, hat açıldıktan sonra mesaj atıp katılabileceğimiz?...Geçiş yaptığım tarife aile 2gb faturasız 22 tl olan...

GECE2GB->3636 ya gönder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
  • Peki 45 lira lik, red10 a geçip +1 tl ile telefon alabiliyor muyuz mantıken alınması lazım ama linki asagida bilgisi olan var mi

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/cep-telefonlari/venus-v3-5010-8gb-beyaz?icmp=consumer

• quote:

Orijinalden alıntı: astra-Elegance

Peki 45 lira lik, red10 a geçip +1 tl ile telefon alabiliyor muyuz mantıken alınması lazım ama linki asagida bilgisi olan var mi

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/cep-telefonlari/venus-v3-5010-8gb-beyaz?icmp=consumer

cihaz alınmasından yana değilim aile indirimi alana cihaz verilmez

• şu red10 olan 10 gb tarife cidden bedava baz istasyon kalitesinde turkcellden fazla eksiği yok vodafonun hatta turkcellin çekmediği yerlerde çektiğine şahit oldum kaç kez bakalım turkcell platiunım tarifemde cayma bedeli ne zırvalayacak bugün makul bi şey derse direk red10 geçicem
  • Bugün bende tarifeye geçtim. bayi sadece red10 tarifesi için herhangibirinin referans olabileceğini söyledi. red5 ve red7 gene aile olmalıymış. yalnız bi şeyden işkillendim ama umarım sorun çıkmaz. oda şuki eşimi geçen hafta red10 a geçirdim. bi arkadaşımın referansı ile. bana referans olarakta eşimi gösterdi. ısrarla bi sıkıntı olmasın dedim, yok dediler referans olabilir dediler. yani ikimizde 45 tl lik red10 tarifesine geçtik. sizce bir sıkıntı olurmu? teşekkürler.
  • Arkadaşlar red10 tarifesine geçtim 45 tl olan ekstardab ücretsiz 2 3 gb internet için msj atıyorduk bilen birisi yardımcı olursa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

Bugün bende tarifeye geçtim. bayi sadece red10 tarifesi için herhangibirinin referans olabileceğini söyledi. red5 ve red7 gene aile olmalıymış. yalnız bi şeyden işkillendim ama umarım sorun çıkmaz. oda şuki eşimi geçen hafta red10 a geçirdim. bi arkadaşımın referansı ile. bana referans olarakta eşimi gösterdi. ısrarla bi sıkıntı olmasın dedim, yok dediler referans olabilir dediler. yani ikimizde 45 tl lik red10 tarifesine geçtik. sizce bir sıkıntı olurmu? teşekkürler.

Referans olmadan geçiş yaptım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçtim bugün turkcellden 120 tl veriyodum platiunum tarifeye gereksizdi bence çok iyi bir kampanya umarım internet hızı iyidir

• Referans işini bayi hallediyor. Arkadaş numarası veriyordum , çalışan bana burda olması gerektiğini, imza atacak olduğunu söyledi. Yani şimdi gelemez dedim neyse boşver dedi. İşlemi başlattım ama 2 saat sonra iptal ettim. O arada Telekom şaşırtmayan zamanlamalarla hayır diyemeyeceğim bir teklif sundu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Referans işini bayi hallediyor. Arkadaş numarası veriyordum , çalışan bana burda olması gerektiğini, imza atacak olduğunu söyledi. Yani şimdi gelemez dedim neyse boşver dedi. İşlemi başlattım ama 2 saat sonra iptal ettim. O arada Telekom şaşırtmayan zamanlamalarla hayır diyemeyeceğim bir teklif sundu.

Nedir o teklif

• besiktas carsi'daki vf bayiinde red10 kampanyasina gecisi yaptim. ne referans sordu ne baska bisey. kimlik, imza islem tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: skmg

besiktas carsi'daki vf bayiinde red10 kampanyasina gecisi yaptim. ne referans sordu ne baska bisey. kimlik, imza islem tamam.

Referanslari birbirine gösteriyorlar başkasını sana seni başkasına referans gösteriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Referans işini bayi hallediyor. Arkadaş numarası veriyordum , çalışan bana burda olması gerektiğini, imza atacak olduğunu söyledi. Yani şimdi gelemez dedim neyse boşver dedi. İşlemi başlattım ama 2 saat sonra iptal ettim. O arada Telekom şaşırtmayan zamanlamalarla hayır diyemeyeceğim bir teklif sundu.

Nedir o teklif

Aradılar tarife güncelleme teklifinde bulundular.

Kullandığım 1000dk+1000sms+3gb 'ı aynı ücretle (19₺+1,65) teklif etti. 25₺'ye kadar bütçe verdim, net yetmiyor dedim karşımdaki kişiye. 17+1,65₺'ye 4gb teklif etti. 24+1,65 ₺'ye de 6gb dedi. Dedim taşıyacağım operatör de 3+3 veriyor zaten 25 ₺'ye. 8 varsa en uygun ne olur diye sordum; 21,85₺+1,65'le sizi müşteri alımına kapadığımız 1000+1000+8 GB yaz tarifesine alalım dedi. İşte buna hayır diyemeyeceğim cevabını verdim. Bizim meşhur delistler gibi travego hocam, eski ürün, güncel ihtiyaç, düşük fiyat

• quote:

quote:

quote:

Nedir o teklif

Kullandığım 1000dk+1000sms+3gb 'ı aynı ücretle (19₺+1,65) teklif etti. 25₺'ye kadar bütçe verdim, net yetmiyor dedim karşımdaki kişiye. 17+1,65₺'ye 4gb teklif etti. 24+1,65 ₺'ye de 6gb dedi. Dedim taşıyacağım operatör de 3+3 veriyor zaten 25 ₺'ye. 8 varsa en uygun ne olur diye sordum; 21,85₺+1,65'le sizi müşteri alımına kapadığımız 1000+1000+8 GB yaz tarifesine alalım dedi. İşte buna hayır diyemeyeceğim cevabını verdim. Bizim meşhur delistler gibi travego hocam, eski ürün, güncel ihtiyaç, düşük fiyat

Kardeşim iyi hoşda bu bizim delist türk telekomun baz istasyonları skt olmuş çekmiyor diyorlar onu ne yapacaksın

• quote:

quote:

quote:

Nedir o teklif

Türk Telekom gözümde beş para etmez şirketin tekidir ayrılacak müşteriye gel şirketi üstünüze yapalım diyecek halleri var çok yuzsuzler internet telefon ve mobilde hepsinde oyleler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nedir o teklif

Kardeşim iyi hoşda bu bizim delist türk telekomun baz istasyonları skt olmuş çekmiyor diyorlar onu ne yapacaksın

Bu konuda gelişmeler ne yönde bilmiyorum ama Balıkesir'de kaldığım yurtta Turkcell çekmiyor, Vodafone ve Telekom çekiyordu iki sene önce. Şu an İstanbul'dayım geçen yıl taşıdım Vodafone'dan. Ve çok nadir şebeke sorunu yaşadım. Gecen hafta telefonda Android güncellemesi yaptım 2GB veri çok hızlı indi.

@parlak47

Bu iletişim firmalarının hiçbirinin gözümde itibarı yok hocam. Numara taşıma işlemi iptali için Vodafone MH aradım, bayi telefon numarası istedim. Konuyu anlıyorum, bayi telefonu paylaşımına yetkim yok dedi. Canlı yayın kazasina benzercesine o esnada amaçsız şekilde "Noluyoooor, ay hattan düştüm ben yeaaa" diye ses çıkardı 😀 Zırt pırt numara taşımaya meraklı değilim ama Vodafone da önceki deneyimimde uygun olsaydı çıkmazdım. O zaman da MH'si berbatti. 546 ile başlıyor numaram. Ama tarife o esnada en uygunu kimse oraya giderim gerisi hepsi aynı. Telekom'un evde interneti de kullanıyorum her gün isyan ediyorum. Kurtulayım diye Vodafone'yi aradım, Superonline'yi aradım interneti taşıma için hepsi ilgsiz, beceriksiz çıktı. Telekom'daki zulme bağışıklık kazandığımızdan çare yöntemlerine az çok alıştık.

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 gündür halen indirim girilmedi. Ne yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

Hocam 2 gündür halen indirim girilmedi. Ne yapmalıyım

Aktivasyon yaptığınız bayiye gidip durumu bildirin
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.