|
Hocam ben Kartal merkez sahile yakın bölgedeyim. Vodafone bazı noktalarda hıc yok 100 metre sonra geliyor bazı yerde hiç ama hiç çekmiyor. O aralığa denk gelirseniz o ölü noktalarda konuşmanız mümkün degil. Vodafona e birkaç kere ilettim umursamadılar bile. Hatta en son bır iki haftadır az cektıgı yerlerde 4G 3G gözüken yerlerde dahi telefon 2G Edge baglantıya dusmeye başladı. Mecbur taahhüt bitmesini bekliyorum usandım yoksa çıkıcam 4 5 ay kaldı. Hanı İstanbul'un uzak ilçesi deseniz anlarım ama Kartal merkez merkez sahil çevresi, hatta dun aksamüstü Kartal E-5 metro çıkışında da 2G ye dustu 750 metre asagıya sahil merkeze dogru yururken. Interneti en kötü operator idi şimdi bu 5G dalgasına daha da kötü kullanılamaz hale geldi. Ben son kullanıcı olarak stabil 3G dahi kullanamıyorsam beni mağdur edip acil durumda hatta zor duruma sokuyorsa bu reklamların göz boyamanınnne anlamı var değil mi tonla dünyanın parasını kazanıyorlar bizlerden, hızda istemiyorum çeksin yeter diyoruz ama çekmeden 5G den bahsediyorlar sorun problem için müşteri hizmetlerini arayıncada bu işten hiç anlamayan amca teyze muamelesi yapıyor telefonun markasını soruyor ne yapacaksın atıyorum rom atılmış şu bu marka diyince biz mi suçlu oluyoruz aynı telefon başka yerlerde cayır cayır çekerken tekrar bağlantı ayarları gönderiyorum demek komik bir çözüm altyapı incelemesi dahi yaptırmaya gocunuyorlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynanınİçi -- 12 Mart 2026; 10:32:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt