Şimdi Ara

Vodafone 20 GB 12 ay 132 TL [Ekstra 3 AY 55 GB Hediye] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
53
Favori
65.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O fiyatlar çıksa razıyım ama şikayetvarda son ay geçiş yapanlara 1000-2000 küsür cayma bedeli çıkartmışlar. Bu kişiler önceden fiyat almasına rağmen çok yüksek fiyatlar çıkmış.

• Tearz kullanıcısına yanıt

Vallahi bana öyle birşey çıkarsa şikayet etmediğim yer kalmaz. Gerekirse dava konusu bile yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bevkon -- 11 Temmuz 2025; 15:32:3 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    durma özelliği yok o yüzden 200 tl ttkomdan 25 gb devam çocukları gecirecektim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @JesseCuster Tüm bayilerden geçerli ancak aceleniz yoksa akşam online açılır onda ekstra 58 GB hediye var

@kartal0067 Durma özelliği Freezone tanımlaması sonrası ücretsiz alınıyor dilimde tüy bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Temmuz 2025; 15:34:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

sorgulamayacaktık yaaa tüm esprisini bozdun hocam:)

• eminxconan E kullanıcısına yanıt

muhtemelen 1 en alt pakettir hocam.

• Vodafone sinir katsayımızla oynuyor. 2-3 ay önce taahhüt bittiğinde 20 gb internet 2500 dakikayı zar zor uğraşarak 270 TL’ye bağladık oda 10 senelik müşterisiyim öyle.

Şimdi saçma sapan komik kampanyaları gidip böyle yeni geçenlere yapıyorlar sonra niye müşteri kaybettik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayiye geldim sadece bu aşağıdaki tarifenin olduğunu söyledi. afişi çektim koyuyorum. telefondan tabletten baktı konudaki redli özel 20gb tarifeyi göremedi. bizde yok dedi. bu paket 1000 dk her yöne
    Vodafone 20 GB 12 ay 132 TL [BİTTİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JesseCuster -- 11 Temmuz 2025; 15:47:56 >
  • ONLİNE GEÇİŞE AÇILDI KAMPANYA EKTEKİ REFERANS SAYFASINDAN HERHANGİ BİR ARKADAŞIN KODUYLA/LİNKİ İLE GEÇİŞ YAPARSANIZ 58 GB EKSTRA GELİR TÜM FORUMDAŞLARA DUYURULUR.

donanımhaber forum
    Vodafone Link AT 58 GB Kazan Referans Konusu | DonanımHaber Forum » Sayfa 50
    https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233-50#161688984
    hocam zaten online açılacaksa boşa geldim ben neyse oradan geçerim 😄

• Mevcut bazı vodafonelularada oluyor.5 yıldır ilk defa tarifeye geçtim :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 366.gün kullanıcısına yanıt

gözükmüyor tarife?

• f2012 kullanıcısına yanıt

Sayfayı 2 kez yenileyin geliyor yeni olduğu için düzgün yansımamış ayrıca sonunda online taşıma da eSIM seçeneği gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Temmuz 2025; 16:22:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 366.gün

ONLİNE GEÇİŞE AÇILDI KAMPANYA EKTEKİ REFERANS SAYFASINDAN HERHANGİ BİR ARKADAŞIN KODUYLA/LİNKİ İLE GEÇİŞ YAPARSANIZ 58 GB EKSTRA GELİR TÜM FORUMDAŞLARA DUYURULUR.

donanımhaber forum
    Vodafone Link AT 58 GB Kazan Referans Konusu | DonanımHaber Forum » Sayfa 50
    https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233-50#161688984

PC'de görebildiğim tarifeyi almak için ilerlerken "e-sim istiyorsan mobil cihazdan aç" uyarısı aldım.

Ancak aynı linke mobilden girdiğimde tarifeyi göremiyorum...

gelmedi. beklemek lazım demek ki

• f2012 kullanıcısına yanıt

Burdaki bir üyenin linkine basın sonra tümü olana basıp yeniden kırmızı fırsat yazana basın en başa geliyor.

Vodafone 20 GB 12 ay 132 TL [BİTTİ]donanımhaber forum
    Vodafone Link AT 58 GB Kazan Referans Konusu | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Temmuz 2025; 16:21:47 >

• Taahhüt var mı, göremedim. 2 ay sonra 250 tl istemesinler

• Defalarca denedim ama mobilden açınca tarife çıkmıyor...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Pc'den de görünmüyor.

• altese kullanıcısına yanıt

MS Edge'den açmıştım...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.