O fiyatlar çıksa razıyım ama şikayetvarda son ay geçiş yapanlara 1000-2000 küsür cayma bedeli çıkartmışlar. Bu kişiler önceden fiyat almasına rağmen çok yüksek fiyatlar çıkmış. |
Vodafone 20 GB 12 ay 132 TL [Ekstra 3 AY 55 GB Hediye] (3. sayfa)

-
-
Vallahi bana öyle birşey çıkarsa şikayet etmediğim yer kalmaz. Gerekirse dava konusu bile yaparım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bevkon -- 11 Temmuz 2025; 15:32:3 > -
durma özelliği yok o yüzden 200 tl ttkomdan 25 gb devam çocukları gecirecektim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@JesseCuster Tüm bayilerden geçerli ancak aceleniz yoksa akşam online açılır onda ekstra 58 GB hediye var
@kartal0067 Durma özelliği Freezone tanımlaması sonrası ücretsiz alınıyor dilimde tüy bitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Temmuz 2025; 15:34:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorgulamayacaktık yaaa tüm esprisini bozdun hocam:)
-
muhtemelen 1 en alt pakettir hocam.
-
Vodafone sinir katsayımızla oynuyor. 2-3 ay önce taahhüt bittiğinde 20 gb internet 2500 dakikayı zar zor uğraşarak 270 TL’ye bağladık oda 10 senelik müşterisiyim öyle.
Şimdi saçma sapan komik kampanyaları gidip böyle yeni geçenlere yapıyorlar sonra niye müşteri kaybettik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ONLİNE GEÇİŞE AÇILDI KAMPANYA EKTEKİ REFERANS SAYFASINDAN HERHANGİ BİR ARKADAŞIN KODUYLA/LİNKİ İLE GEÇİŞ YAPARSANIZ 58 GB EKSTRA GELİR TÜM FORUMDAŞLARA DUYURULUR.
donanımhaber forum
Vodafone Link AT 58 GB Kazan Referans Konusu | DonanımHaber Forum » Sayfa 50https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233-50#161688984 -
hocam zaten online açılacaksa boşa geldim ben neyse oradan geçerim 😄
Mevcut bazı vodafonelularada oluyor.5 yıldır ilk defa tarifeye geçtim :-)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gözükmüyor tarife?
-
Sayfayı 2 kez yenileyin geliyor yeni olduğu için düzgün yansımamış ayrıca sonunda online taşıma da eSIM seçeneği gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Temmuz 2025; 16:22:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 366.günONLİNE GEÇİŞE AÇILDI KAMPANYA EKTEKİ REFERANS SAYFASINDAN HERHANGİ BİR ARKADAŞIN KODUYLA/LİNKİ İLE GEÇİŞ YAPARSANIZ 58 GB EKSTRA GELİR TÜM FORUMDAŞLARA DUYURULUR.
donanımhaber forum
Vodafone Link AT 58 GB Kazan Referans Konusu | DonanımHaber Forum » Sayfa 50https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233-50#161688984PC'de görebildiğim tarifeyi almak için ilerlerken "e-sim istiyorsan mobil cihazdan aç" uyarısı aldım.
Ancak aynı linke mobilden girdiğimde tarifeyi göremiyorum...
-
gelmedi. beklemek lazım demek ki
-
Burdaki bir üyenin linkine basın sonra tümü olana basıp yeniden kırmızı fırsat yazana basın en başa geliyor.
donanımhaber forum
Vodafone Link AT 58 GB Kazan Referans Konusu | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Temmuz 2025; 16:21:47 >
-
Taahhüt var mı, göremedim. 2 ay sonra 250 tl istemesinler
Defalarca denedim ama mobilden açınca tarife çıkmıyor...
-
Pc'den de görünmüyor.
-
MS Edge'den açmıştım...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X