Şimdi Ara

Vodafone 100 mb ADİL KULLANIM hakkında - ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba hattımı 1 hafta önce vodafone a tasıttım.

her ay 100 mb internet freezon dan hediye geldi. bide üstüne cepnet aldım biliyosunuz cepnette 100 mbı geçince hız düsüyor

simdi ben freeezone dan gelen 100 mb hediyeyi kullandım. cepnetten ise 100 mb kotayı kullanmadım fakat buna rağmen hızım düştü.

3 günden beri uğraşıyorum bu konuyla ilgili bugün bilgili birisine denk geldim o cevap verdi ikisi de aylık paket olduğu için freezone dan da 100 mb ı geçince hızınız düşer diye.

sizce bu haksızlık degil mi ? 100 mb adil kullanım kotası cepnette var, bana bedavaya verdigi freezone dan 100 mb dan sonra hızımı düşürmesi haksızlık degil mi

yada telefondaki bayan bana yanlıs bilgi mi verdi acaba acil görüşlerinizi bekliyorum

• Bende bu sorundan müzdaripim.Ayrıca bu ay gelen 100dk hediye su gibi gitti geçen aylarda saniye hesabı yapıyordu aç kapa 1 dk alıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Bende bu sorundan müzdaripim.Ayrıca bu ay gelen 100dk hediye su gibi gitti geçen aylarda saniye hesabı yapıyordu aç kapa 1 dk alıyor .

4 gündür fena bastırıyorum ben. bu sorunu her türlü düzeltcekler

o verilen 100 mb hediye verildi cepnet ayrı. hediye verilen 100 mbı doldurdum diye cepnetteki 100 mbı doldurmadıgım halde hızım düşemez böyle bi saçmalık olamaz.
  • pesini bırakma kardes cok haklısın bunu düzeltsinler bir an önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

pesini bırakma kardes cok haklısın bunu düzeltsinler bir an önce

inanın 5 günden beri 30u geçkin arama yaptım sonuç yok hala. kafayı yicem artık avea ya geçcem o olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

pesini bırakma kardes cok haklısın bunu düzeltsinler bir an önce

inanın 5 günden beri 30u geçkin arama yaptım sonuç yok hala. kafayı yicem artık avea ya geçcem o olcak

aveaya gecsen de orda da sınırsız internet yok trkcell de bile yok .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.