Bildirim
Vodafone 1 tl borc verebilecek olan ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sokaklara çık gösteri yap dostum. -
Nick mesaj uyumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş yüklerken onuda hesaplayıp yükleyecektin. vodafoneda zaten sabit yükleme tutarları yok kafana göre yüklüyorsun. Bundan sonra daha dikkatlı olursun -
quote:
Orijinalden alıntı: Inverness
Kardeş yüklerken onuda hesaplayıp yükleyecektin. vodafoneda zaten sabit yükleme tutarları yok kafana göre yüklüyorsun. Bundan sonra daha dikkatlı olursun
Forumda vardır illaki yardım edecek bir arkadas
avea kullanıyorum yoksa nolcak 1 tl den -
quote:
Orijinalden alıntı: donanimcini
beyler mesaj paketi yapmak icin kontor yukledimde devlet vergi kesti 1 tl eksiğim var borc gonderebilecek var mı ?
Musteri hizmetlerini arayip durumu anlat yardimci olurlar. Bi arada benimde 1 tl eksikti internet paketi icin. Musteri hizmetleri musteri memnuniyeti icin 1 tl ekledi
quote:
Orijinalden alıntı: jeogenc
quote:
beyler mesaj paketi yapmak icin kontor yukledimde devlet vergi kesti 1 tl eksiğim var borc gonderebilecek var mı ?
Musteri hizmetlerini arayip durumu anlat yardimci olurlar. Bi arada benimde 1 tl eksikti internet paketi icin. Musteri hizmetleri musteri memnuniyeti icin 1 tl ekledi
onu ararken zaten tl gidiyo arama asına 1 tl l)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jeogenc
quote:
onu ararken zaten tl gidiyo arama asına 1 tl l)
o zaman bıde sızı aradım 50 kurusda ordan kesıldı onuda ekleyın de. bence eklerler
-
quote:
Numaranı gonder atıyım
quote:
Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık
quote:
Numaranı gonder atıyım
pm attım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X