Şimdi Ara

vodafondan aveaya !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün yani pazartesi günü sabah avea birimlerinden birine giderek hattımı taşıma istediğimi söyledim, evraklarımı yaptılar akşam da aveadan mesaj geldi işleme alınmıştır şeklinde,

hattını taşıyanlar kaç günde aveaya geçtiniz.

bilgi rica ediyorum.

vodafonda 6 sında fatura kesiliyor 7 sinde yeni dönem ayı başlıyor, bu yüzden acele ediyorum.

• En erken 5 günde taşınır siz yeni döneme rahatlıkla geçersiniz daha önce basvurmaliydiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone arıyorsun müşteri hizmetlerine diyorsun faturam kesilince faturasız olmak istiyorum ondan sonra fatura işlemiyor ama demezsen bir ay daha işler

• quote:

Orijinalden alıntı: Cambalkoncu

Vodafone arıyorsun müşteri hizmetlerine diyorsun faturam kesilince faturasız olmak istiyorum ondan sonra fatura işlemiyor ama demezsen bir ay daha işler

uyarınız için teşekkürler, şimdi hemen aradım fatura kesim tarihinden itibaren faturasız hatta geçmek istediğimi söyledim epey zorladılar faturalıda kalın diye yok istemiyorum dedim ileri tarihli olarak kayıt ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: Cambalkoncu

Vodafone arıyorsun müşteri hizmetlerine diyorsun faturam kesilince faturasız olmak istiyorum ondan sonra fatura işlemiyor ama demezsen bir ay daha işler

uyarınız için teşekkürler, şimdi hemen aradım fatura kesim tarihinden itibaren faturasız hatta geçmek istediğimi söyledim epey zorladılar faturalıda kalın diye yok istemiyorum dedim ileri tarihli olarak kayıt ettiler.

Bende tasidigimda öyle yapmıştım yoksa bir fatura ödeyecektim bu yol geldiaklima para kaptırmaya gerek yok hatlara kolay gelsin

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Dostum, ben pazar günü hat taşıma işlemini yapmıştım, perşembe sabah aktif olmuştu yani 3-3,5 gün civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tc_hakan

Dostum, ben pazar günü hat taşıma işlemini yapmıştım, perşembe sabah aktif olmuştu yani 3-3,5 gün civarı.

mesaj geldi yarın sabah 7 de geçiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURKCELL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tc_hakan T kullanıcısına yanıt
    5. Günün içinde aktif olmuş işte 3 gün falan değil başvuru gününden itibaren sayıyoruz bunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.