Şimdi Ara

Vodafon tahahhütüne uymuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıl önce vodafon faturasız hat kullanıyordum. Mh telefonla arandım 6 gb internet 3 gb normal 3 gb akşam 9 sabah 9 1000 sms 1000 dk 25 tl dedi ve herhangi bir tahahhüt yok istediğiniz zaman çıkabilirsiniz dedi. ayrıca 3 gb internen devrediyor dedi bende tamam dedim neyse bana sms geldi bende faturalıya aktif oldumu öğrenmek için Mh aradım kullandığım faturalı tarifenin 24 tahahhütlü olduğunu öğrendim mh,ne ben tahahhüt vermedim dememe rağmen bu şekilde görünüyor beyfendi dedi bende neyse zaten faturalıya geçicektim ama kandırılmak zoruma gitti dedim neyse tarifeyi kullanıyorum 21 temmuz 2017,de gecmiştim faturalıya 21 temmuz 2019,da tahahhüt,üm bitmesi gerekiyordu 21 haziranda tahahhüt,ünüz bitiyor diye sms geliyor.sözün özü vodafon sözünde durmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş yokmu konu hakkında bilgi sahibi

• Vodafone yanimda uygulamasina giris yap tarifem ve kullanimlarima gir ordan tarifem ve paketlerimi giris yap ordan kampanyalarima giris yap tahadutunuzun baslangic ve dolma sureleri yazmaktdir baska yardimci olunucak bi konu yok tahadutun bittiginde tarife kullanima aciksa yeniden tahadut yaparlar degilse baska tarifeye gecip tahadut verdirirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 2 Haziran 2019; 0:35:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk 3 ay cezasız cıkıs hakkı verılıyor bazen kampanyalarda ondan bahsediyordur.
  • Arkadaşlar olayı anlamadınız sanırım. Normalde 21 temmuzda bitmesi gereken taahhüt 21 haziranda bitiyor. Neyse peki ben tarife bitimine 1 gün kalamı başka tarifeye geçsem? önceki taahhütüm tamamen bitiyor iki yıl olucak onlar zamlı başka tarifeye sokmadan 1 gün kala başka tarifeyemi geçsem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.