Şimdi Ara

Vodafon'a geçeyim mi? - Tavsiyeleriniz çok önemli..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Senelerdir Turkcell kullanıyorum.Son bir kaç aydır faturalı tarifesine geçtim ayda 20 tl ye 250 dk konuşuyorum ama fatura hep kabarık geliyor.
    Telefonumda eski bu arada..vodafone'nun cihaz kampanyaları var ama ben pek takip edemiyorum daha doğrusu sizin kadar anlamıyorum telefondan.

Sonuç olarak kontorlü hatta geçmek istiyorum ve wi-fi si olan dayanıklı bir telefon düşünüyorum..Sizce hangi kampanyaya başvurayım..Tarife ayda 20 tl yi geçmeyecek şekilde faturalı olabilir..Telefonun dokunmatik olup olmaması önemli değil dayanıklı olsn yeter..

Teşekkürler...

• Güncel..
  • güncel
  • Şimdi şöyle bir durum var. Yanlış bilmiyorsam Vodafone da cihaz kampanyaları sadece faturalı hattara özel. Siz faturasız hatta geçmek istiyorum demişsiniz. O zaman yapabileceğiniz iyi bir çözüm var. Telefonu kampanyadan almayıp daha uygun fiyata herhangi bir teknoloji mağazasından alabilirsiniz. Aradığınız özelliklere sahip cihazda bana göre Nokia x3-02 olabilir. tarife is vodafone un hesabını bilen tarifesi uygundur gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sactionex

Şimdi şöyle bir durum var. Yanlış bilmiyorsam Vodafone da cihaz kampanyaları sadece faturalı hattara özel. Siz faturasız hatta geçmek istiyorum demişsiniz. O zaman yapabileceğiniz iyi bir çözüm var. Telefonu kampanyadan almayıp daha uygun fiyata herhangi bir teknoloji mağazasından alabilirsiniz. Aradığınız özelliklere sahip cihazda bana göre Nokia x3-02 olabilir. tarife is vodafone un hesabını bilen tarifesi uygundur gibime geliyor

Çok teşekkürler yanıt için.

400 TL civarı fiyatı var sanırım telefonun,o kadar veremem malesef.
    Aylık 20-25 TL civarı FATURALI tarifede olabilir hocam,yok mudur ona göre telefon ?
  • Kesinlikle Turkcell'de kalmanı öneririm. Sonuçta kullanıcı olarak operatörlerin hangisi daha fazla insan tarafından tercih ediliyor bilmiyorum ama, Avea ve Vodafone'un genelde tercih edilmesinin %50 si öğrencilere uygun tarifeler içermesi. Gel gelelim günümüzde Turkcell'de artık bu tür kampanyalar yapıyor. Hizmetinden de gayet memnunum.

Turkcell
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

Senelerdir Turkcell kullanıyorum.Son bir kaç aydır faturalı tarifesine geçtim ayda 20 tl ye 250 dk konuşuyorum ama fatura hep kabarık geliyor.
    Telefonumda eski bu arada..vodafone'nun cihaz kampanyaları var ama ben pek takip edemiyorum daha doğrusu sizin kadar anlamıyorum telefondan.

Sonuç olarak kontorlü hatta geçmek istiyorum ve wi-fi si olan dayanıklı bir telefon düşünüyorum..Sizce hangi kampanyaya başvurayım..Tarife ayda 20 tl yi geçmeyecek şekilde faturalı olabilir..Telefonun dokunmatik olup olmaması önemli değil dayanıklı olsn yeter..

Teşekkürler...

arkada¡õm avea gen¡õ paketi bir ara¡õt¡õrman¡õ tavsiye ederim.YAPMAN GEREKEN SADECE 25 YA¡õ ALT¡õNDAKI BIR KI¡õININ KIMLIK NOSUNU 1991 E G¡õNDERMEK.<19 tl ye 500HY.1000SMS HY.1GB INTERNET>

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07leather32

quote:

Senelerdir Turkcell kullanıyorum.Son bir kaç aydır faturalı tarifesine geçtim ayda 20 tl ye 250 dk konuşuyorum ama fatura hep kabarık geliyor.

Teşekkürler...

arkada¡õm avea gen¡õ paketi bir ara¡õt¡õrman¡õ tavsiye ederim.YAPMAN GEREKEN SADECE 25 YA¡õ ALT¡õNDAKI BIR KI¡õININ KIMLIK NOSUNU 1991 E G¡õNDERMEK.<19 tl ye 500HY.1000SMS HY.1GB INTERNET>

tarife güzel dediğin gibi ama telefonuda aradan çıkarmak istedim onun için vodafone'u araştırıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sactionex

Şimdi şöyle bir durum var. Yanlış bilmiyorsam Vodafone da cihaz kampanyaları sadece faturalı hattara özel. Siz faturasız hatta geçmek istiyorum demişsiniz. O zaman yapabileceğiniz iyi bir çözüm var. Telefonu kampanyadan almayıp daha uygun fiyata herhangi bir teknoloji mağazasından alabilirsiniz. Aradığınız özelliklere sahip cihazda bana göre Nokia x3-02 olabilir. tarife is vodafone un hesabını bilen tarifesi uygundur gibime geliyor

Çok teşekkürler yanıt için.

400 TL civarı fiyatı var sanırım telefonun,o kadar veremem malesef.
    Aylık 20-25 TL civarı FATURALI tarifede olabilir hocam,yok mudur ona göre telefon ?

Eğer faturalı olabilirse Genç avantaj tarifesi var. Aylık 25 liraya her yöne 500 dk ve 5000 sms + cihaz bedeli olarakta ekstra 10 tl alıyorlar. Ya da Cep Avantaj Mini Her Yöne Plus+ var aylık 20 lira 250 dk her yöne bu tarifede de cihaz bedeli olarak 19 lira alıyorlar. İkisede 24 taahhütlü

• 8 ayı doldurmadan vodafone telefon veriyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

8 ayı doldurmadan vodafone telefon veriyormu ?

kredi kartından 1 seneyi taksitli çekerek veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Aynen ben onu hesaba katmadım ama öyle olunca operatör den almanın bir anlamıda olmuyor telefon bedeli yanında faturanın da %10 unu çekiyorlar çünkü ..
  • quote:

quote:

quote:

Aynen ben onu hesaba katmadım ama öyle olunca operatör den almanın bir anlamıda olmuyor telefon bedeli yanında faturanın da %10 unu çekiyorlar çünkü ..

aslında hiç bir kaybın yok kredi kartın varsa. Aynı parayı ödeyeceksin kredi kartsız ile

• quote:

quote:

quote:

quote:

aslında hiç bir kaybın yok kredi kartın varsa. Aynı parayı ödeyeceksin kredi kartsız ile

Evet operatörden almayı kafaya koyduysan kaybın yok dediğin gibi .. Ama madem işin içine kredi kartı girecek piyasadan aynı telefonu ucuza almakta mümkün yanlış mıyım ? :) hemde operatöre 24 ay bağlanmamış oluruz ..

Geçen gün direkten döndüm de o yüzden bunları yazdım son anda vazgeçtim telefon almaktan :) 7 ay doldurmuşum 1 ay için kredi kartı kullansammı kullanmasammı arasında kalmıştım :)

• ben desire s aldım vodafone ile ayda49 lira cepnetli. Tel 984 Tl ye gelmiş oluyor interneti devam lı aldığımızı var sayarsak. Telefonun piyasa çıkışı 1200 1300 idi zaten. İnternetide kat . 1200 liraya süper tel aldım. 2 sene ödemeli.
  • Ben hakkımı nexus dan yana kullanacağım sanırım onu bekliyorum :) İngiltere'de sözleşmeli olacak buradada olur umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.