Şimdi Ara

vmware ile sanal pc ve 2 knight acmak veya 1 knight ve farkli oyun acmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
33.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

demekki duzgun yapmamissin

vmxbuilder ile

3d graphic card secmen lazim
    duzgun ce ayarla
    save et

vmware ile sanal pc ve 2 knight acmak veya 1 knight ve farkli oyun acmak

Nerede Yanlış Yapıyorum

tmm duzgun yapmissin

save ettiginden emin ol

vmware deki sanal windows kapali iken bu ayarlari yap
    hatta vmware kapali iken yap
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!

• _____________________________
    Logln Server Connection failed! Please retry connecting!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PaNoZ

quote:

demekki duzgun yapmamissin

vmxbuilder ile

3d graphic card secmen lazim
    duzgun ce ayarla
    save et

Nerede Yanlış Yapıyorum

tmm duzgun yapmissin

save ettiginden emin ol

vmware deki sanal windows kapali iken bu ayarlari yap
    hatta vmware kapali iken yap

Gene Olmuyor Arkadaşım Boşunamı İndirdim Onca Şeyi Dediklerini Yapıyorum Aynen Ama Sorun Gene aynı sorun...

• registration code u nerden alacagız bulamadım :S programı yukluyemıyorum

bu da su andaki islemci kullanimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 3 Nisan 2008; 3:49:44 >
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!

• ilginc ama güzel sende yane kulanmadın program yok koxp da acmısın
    512 ram
    ati radeon 9200 se 128 mb
    ile 2 knight acabilirmiyim ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_40473599/tm.htm
  • bütün ayarları yaptım hatta fazlası ile yaptım ram ayarlarını otomatik yaptım istediğin kadar kullan dedim .. video ram size 256 ya çıkardım ama yinede bir kaç sorunum var onları size danışmak istedim.
    sanal olarak kurmuş olduğum XP ve onun clonları hepsinde aynı sorun var .. sanal pc açıldığı zaman masa üstünde görüntü sorunları oluyor her şey birbirine giriyor mesela belgelerimi açıyorum sonra kapatıyorum klasör kapanıyor ama hala masa üstünde görünüyor ( sanırım tazeleme ile ilgili bir şey ) yenile dediğim zaman yinede düzelmiyor böyle açtığım her şeyin izi kalıyor hepsi üst üste geliyor ve karışıyor.. amd 7750 işleci ecs 780 gm-a ana kart 2 gb 800mhz ram ekran kartım onboard biliyorum bu sistem yetersiz . bu şekilde 2 sanal pc açabiliyorum ama 3 üncüsünü açtığım zaman felaket kasıyor hiç bir şey yapamıyorum pci resetlemekden başka. şimdi benim sizlere sormak istediğim şey en az 6 tane KO açmak icin nasıl bi sisteme sahip olmam gerekiyor ve bu masa üstündeki karmaşa yani her şeyin birbirine girmesi benim sistemimin zayıflığındanmı yoksa yanlış bir şeylermi yaptım .. teşekkür ederim ..

• core 2 duo 1,86 ghz
    1 gb ram
    asus ax 550 ekran kartı 256mb (512 destekliymiş ne demek oluyosa)

benim bu pc de bile 1 ko kasıyo neden acaba? daha yeni formatladım ve tüm driverileri güncelledim??
    bir keresind multi ko denemiştim 2. knight o kadar kasıyoduki resmen seke seke gidiyodu adam... alt tabla hele diğer çara geçmek işkenceydi.. acaba neden kasıyodur ko? eğer sorunu haleldebilirsin bi çar açarım yana

https://store.donanimhaber.com/bd/97/ee/bd97ee7393e26e363923806bedcb9c7a.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arseniCem -- 28 Ağustos 2009; 14:59:09 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.